2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
MERHABA ARKADASLAR BENDE 7+3 günlük hamileyim ilk gebeligim cok bulantı sorunu we halsizlik yaşıyorum bu durumu nezaman atlatırım acaba bilen warmı rabbim hepimize kolaylıklar wersin insallah

gözün aydın canım rabbim yardımcın olur inşallah bulantı kusma kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım herkes bir olmuyo umarım çabuk atlatırsınn .. :)) bizim içinde dua et :))

evlenmeseydiniz eğer yaşadıklarınızın bir önemi yokmuydu?merak ettim hiçmi bir korku olmadı

hoşgeldin angaralı arkadaşım.. evet sayfalar gitmiş. halbuki arkadaşlar çok eğlenceli paylaşımlarda bulunmuşlardı okuyım diyodum silinmiş.

bu arada bende 1 seans lazerde çok fayda görmüştüm sonrasında jilet vurmak zorunda kaldım ve çok da faretmedi sanki yani tekrar devam etsem ederim yine. özellikle bacağımda 1 seansta çokmemnun kaldım. ağdaylada aldım çoğalma vs olmadı bencede devam edilir bişey dememişlerdi ağda kullanmayın filan diye.

evlenmeseydiniz eğer yaşadıklarınızın bir önemi yokmuydu?merak ettim hiçmi bir korku olmadı

ınsan bazen hıssedıyo karsındakı ınsanın kocası olup olmuycağını belkı oda hıssetmıstır ki kendıde soylemıs.şahsen bende hıssetmıstım ılk gordüğümde bu adamın karısı olucam demıstım.kımbılır belkı oda hıssetmıstır.

kızlar 2 li test konusunda bişey söyliycem bende yaptırmak istemiyordum ama vazgeçtim 2 liyi yaptırcam. arkadaşın biri aldırmam nasıl olsa sadece 3 lü yaptırcam dedi. doktora gitti doktor keşke 2 liye gelseydin 2 lide ense kalınlığı daha iyi anlaşılıyo demiş.neden öyle bilmiyorum ama inşallah haftasonu bende gidecem. inşallah gitmişken cinsiyetinide görürüz.

kişiye göre değişen bir mevzu bu tür olayları yaşayan o kadar çok insan varki bunların sadece %10u şanslı kısma dahil oluyo geri kalan 90lık kısım hüsran hepimiz anne olucaz kimimizin oğlu kimimizin kızı olacak benim temennim kızım da oğlum da olsa allah böyle bi hataya düşürmesin bana göre yanlış -hata geri kafalı diyebilirsiniz sıkıntı yok ama ben ne oğlumun başkasının kızının hayalleriyle oynamasını isterim nede başkasının oğlunun benim kızımın hayalleriyle allah şaşırtmasın yaptırmasın inşallah

yok canım ben söylemedim kimki o çorumdan doktormu?

evet cnm baktım birazda gazi üniversitesinden gelmiş buraya randevu aldım sana özelden yazmaya çalıştım ama hala msj atamıyorum cnn de corum gazetelerinde haberleri çıkmış hamile eğitimi fln yapmış benm aklıma bişeyde geldi gazideki profun adını vercem o yönlendirdi diye belki daha cok ilgilenebilir öyle bi düşündük 2liden önce gidiymde dedim haline tavrına göre teste giderim offff doktor bulmak cok zor ziya kalemde cok pahalı ya yani ben sürekli gidiyorum doktora cok masraflı olur bize

oruç tutan arkadaşlar ne kadar sabırlı yaa maşallah. ben 1 damacana su içiyorum resmen ve bunu bebeğin istediğini düşünüyorum normalde bu kadar içmezdim.yavrum suların içinde yüzüyomu acaba nasıl şimdi annesinin tombiş karnı rahat mıı??

hani derler ya helal süt emmiş die sizin eşleriniz de o kısma giriyo şekerim:)

gözün aydın canım rabbim yardımcın olur inşallah bulantı kusma kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım herkes bir olmuyo umarım çabuk atlatırsınn .. :)) bizim içinde dua et :))

inşallah canım rabbim tes wakitte sana we isteyen .herkese nasib etsin insallah

ya bitek benmiyim düzenli doktoru olmayan yoksa hala düzen tutturamayanlar varmı halime acıyorum valla cok riskli bi hamilelilk ama başım sıkışınca arıycağm bi doktorum yok valla az daha düşünsem ağlarım (((

ohh ne guzell ben gunde 4-5 bardak su ıcsem hadı ıyı bugun dıyorum.hıc içemıyorum bu sıcaklardada
ıcmezsem kısınn napcam bılmem artık

ben düşünüyorum ya diyorum insan daralır okadarcık yerde napar bu bebek fln diye ama aklıma geliyo insanın en rahat ve huzurlu yeri orasıymış annesinden hiç ayrılmıyo yaa annemi özledim galiba ((((

wallaa tatlım bende ılk baslarda tavsıye uzerıne bı dr gıttımallhım delı olcaktımher cıkısta adama bı ton kaya kaya eve gelıyorduk konusmaz öküzün tekı yuzume bıle bakmıyordu ama akrabalar ayy on numara dr bılmemne ıkıuc kere gıttım artık stres oluyordum esımle oturduk dr aradık buldum sımdı kafamagöre super vallaa bı aydır ona gıdıyorum dr cokonemlı senı cok ıyı anlıyorm

ask olsun sızınkıler de oyledır tabıkı. kısss biz evlendıkten sonra şeyettık:))3 yıl cıktık bi bucuksene evlı kaldık aha yenıbebıs ıstee

valla kuzum biz beş sene çıktık dile kolay yani ama öyle bişeye asla izin vermedim herşeyin yeri ve zamanı var allaha çok şükür helal süt emmiş deyince ortada bırakmamış diyorum görüyoruz duyuyoruz hergün gazetelerde çıkıyo sayfa sayfa yazık diyorum sadece allah sınamasın böyle olaylarla anne baba olarak bi düşünsene yapmayana helal olsun diyorum yapana da tüh rezil dediğim yok ama bana göre yanlış dedim ya yazılan yorumları okuyorum geri kafalı kelimesi geçiyo geri kafalı densin hiç umrumda değil ama böyle bi olay vermesin başa mevlam allah bebişlerimizi bağışlasın kimi ne bekliyo bilmiyoruz tabi

aaa ankaralı hamilelerden hatırladım seniii...demek aynı ay doğuruyoruz..sende batıkentteydin dimi benim annemlerde orada oturuyor çakırlarda...doğuma inş gelecem bende oraya...bana lazer için 6 seansta biter dediler ama ben 4.ye gitseydim biterdi muhtemelen bende çok etkili oldu..sende de öyle olmuş demekki artık ankara gelince seneye 2 seans falan daha giderim.bence sende kesin çözüm bulursun 1 seansta etkili olduğuna göre...bence ara verildiyse jilet eskiye çevirir...nasıl gidiyor hamilelik..hastane işini naptın diğer grupta soruk olay oldu bari buradan rahat rahat konuşalım

benm cok fazla nefesım daralıyo su ıcım dyrum o zaman mıdeme bır agırlık basıo ıctgm su hararetımıde almıo sıcaklar mı hamılelık mı nedır bu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…