- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.321
elim mahkum turkiyede olsan giderdim baska hastaniye gorunurdum yurtdisindayim tek hastane var oda doktorun dedigi oluyor
bencede tatlımm doktordan doktora farklılık gösteriyor hem iki doktorunda aynısını yaptıysa bence doğru bi karar o zaman
hang ülkedesin canm sen?gerci yurt dısında ki doktorlar almanya amerika gibi yerlerdeki doktorlar daha iyi diyorlar hep malesef biz geriden geliyoruz..ozaman doktorun dogrusunu biliyordur
cnm 2 haftada bi ankara beni cok yorar hemde masraflı olur otobüsle gidemem bu halde bu sıcakta arabamızla gitsek oda masraf işte burda bi çözüm bulcaz öyle her istediğimdede ankaraya gidemem kocamın işini ayarlaması 1 haftayı bulur off sıkıntı valla ankaraya yapcağımız masrafla burdaki bi doktora gideriz ama bizi zorlar
zaten ikiside geç tarihe verdigi için biraz daha rahatım yoksa şimdiye ben gene baska doktorada görünmüştüm3.doktora
fransa ben turkiyedki doktorlari tercih ederim adam akili ilgilenmek isteseler burdakilere on basarlar benim kayseri gittigimde bir kadindogum doktorum cok memnunum ah ah onun ellerine teslim etseydim kendimi cok memnun olurdu kayseriden biri varsa tavseyiye ederim onu sorsun
Merhabalar kızlar
bugun 2li test için gideceğimi sölemiştim gittim çok şükürNormal herşey Allaha şükürler olsun
İlk defa kolunu bacağını gördüm ya 1 aya yakındır gitmemiştim ne kadar buyumuşhatta doktora bağırdım boşta bulunup o görünenler ayaklarımı
Sanki sudaki oyuncak bebek gibiydi resmen insan minyatürüRabbim sen nelere kadirsin
Doktor küçük bir brifing verdi benden başka 2 kişi daha bekliordu odadaBir insanın fiziki ve zihinsel özürlü olduğunu anlamak için incelemek görmek ve konuşmak lazım dedi şimdi burda bebeklerinizi ölçümler sayesinde eli varmı ayağı varmı,ölçümlerin uygunluğuna göre fiziğine normal dioruz sağlıklı yani dedi
zihinsel olarak bunu bilemioruz kesin çözüm için anne karnından iğneyle su alıp bakıyoruz ama bunun riski erken doğumdur bunu göze almalarını söylüyoruz çiftlere bırakıyoruz bu kararı dedi kabul edenler yaptırıyor sizlerde düşünün die konuştu
Ben yaptırmıcam çünki oda kesin sonuç vermiyor bir tanıdıkın başına gelenleri duyduktan sonra
kan tahlilide verdim 1 hafta sonra sonuç verilecekmiş beklicem
Cinsiyeti için erken dedi kendi doktorumu aradımeşim özele gidelim devlette cinsiyet sölemek yasaksa diyor dedim doktorumda gerek yok daha küçük ben sölerim cinsiyetini net görürsem dedi
1 ay sonra gidicem o zaman gel dedi doktorum:26:
nası ne işeyarıyo çocuğu tutuyor iştee çok rahat yıkıyabılıyorsun acayıp kolaylık vallaa
gözün aydın ...kan tahlilide güzel çıkar inş.darısı başımıza nerde yaptırdın ikiliyi devlette sanırım yani hangisinde sanırım bende devlette yaptırıcam ama araştırıyprum hala...
bebek yeni dogdugunda tek basina banyo ettirmek cok zor elinden kayar o yuzden bunu geciriyorsun legene ustune koyarsin bebegi kendin yikarsin acemi annelere buyuk kolaylik
Teşekkur ederim canım...Sizlerde guzel haberlerle dönersiniz inş.
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım yalnız ben internetten randevu için baktım PErinatoliji randevu da gözükmüyor benim kadın doğumcum almıştı ben gittim ismimi söledim bana kaşeli kağıt verip numara aldırdılarKadın doğumcuya sormak lazım sanırım
anladım cnm sağol.benim doktor özelde yaptırmamı ima etti onunla konuşamıcam devlet hastanesi mevzuunu.ben istanbuldayım sanırım kanunide yapıyorlarmış orda yaptırıcam ama önce kadın doğumdan mı randevu alcam bilmiyorum neysee bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.tekrar teşekkür ederim berrak...
ama bi dakka Kanuni için iyi şeyler duymadım:26::26::26: SAdi Konuk Eğitim araştırma hastanesine git mutlaka
ınsan bazen hıssedıyo karsındakı ınsanın kocası olup olmuycağını belkı oda hıssetmıstır ki kendıde soylemıs.şahsen bende hıssetmıstım ılk gordüğümde bu adamın karısı olucam demıstım.kımbılır belkı oda hıssetmıstır.
kişiye göre değişen bir mevzu bu tür olayları yaşayan o kadar çok insan varki bunların sadece %10u şanslı kısma dahil oluyo geri kalan 90lık kısım hüsran hepimiz anne olucaz kimimizin oğlu kimimizin kızı olacak benim temennim kızım da oğlum da olsa allah böyle bi hataya düşürmesin bana göre yanlış -hata geri kafalı diyebilirsiniz sıkıntı yok ama ben ne oğlumun başkasının kızının hayalleriyle oynamasını isterim nede başkasının oğlunun benim kızımın hayalleriyle allah şaşırtmasın yaptırmasın inşallah[/QUOTEb
bencede......ama arkdaş şanslıymış ne güzel
yanma bndede oldu gaviscon şurup aldık bu ara rahatım ama corbayı sıcak içsem baharatlı yesem hemen başlıyo sodayla şurup elimde geziyorum bu arada kocam tartı almış artık ben kafayı yerim o tartıyla
Merhabalar kızlar
bugun 2li test için gideceğimi sölemiştim gittim çok şükürNormal herşey Allaha şükürler olsun
İlk defa kolunu bacağını gördüm ya 1 aya yakındır gitmemiştim ne kadar buyumuşhatta doktora bağırdım boşta bulunup o görünenler ayaklarımı
Sanki sudaki oyuncak bebek gibiydi resmen insan minyatürüRabbim sen nelere kadirsin
Doktor küçük bir brifing verdi benden başka 2 kişi daha bekliordu odadaBir insanın fiziki ve zihinsel özürlü olduğunu anlamak için incelemek görmek ve konuşmak lazım dedi şimdi burda bebeklerinizi ölçümler sayesinde eli varmı ayağı varmı,ölçümlerin uygunluğuna göre fiziğine normal dioruz sağlıklı yani dedi
zihinsel olarak bunu bilemioruz kesin çözüm için anne karnından iğneyle su alıp bakıyoruz ama bunun riski erken doğumdur bunu göze almalarını söylüyoruz çiftlere bırakıyoruz bu kararı dedi kabul edenler yaptırıyor sizlerde düşünün die konuştu
Ben yaptırmıcam çünki oda kesin sonuç vermiyor bir tanıdıkın başına gelenleri duyduktan sonra
kan tahlilide verdim 1 hafta sonra sonuç verilecekmiş beklicem
Cinsiyeti için erken dedi kendi doktorumu aradımeşim özele gidelim devlette cinsiyet sölemek yasaksa diyor dedim doktorumda gerek yok daha küçük ben sölerim cinsiyetini net görürsem dedi
1 ay sonra gidicem o zaman gel dedi doktorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?