2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
elim mahkum turkiyede olsan giderdim baska hastaniye gorunurdum yurtdisindayim tek hastane var oda doktorun dedigi oluyor

hang ülkedesin canm sen?gerci yurt dısında ki doktorlar almanya amerika gibi yerlerdeki doktorlar daha iyi diyorlar hep malesef biz geriden geliyoruz..ozaman doktorun dogrusunu biliyordur

hang ülkedesin canm sen?gerci yurt dısında ki doktorlar almanya amerika gibi yerlerdeki doktorlar daha iyi diyorlar hep malesef biz geriden geliyoruz..ozaman doktorun dogrusunu biliyordur

fransa ben turkiyedki doktorlari tercih ederim adam akili ilgilenmek isteseler burdakilere on basarlar benim kayseri gittigimde bir kadindogum doktorum cok memnunum ah ah onun ellerine teslim etseydim kendimi cok memnun olurdu kayseriden biri varsa tavseyiye ederim onu sorsun

cnm benimki sadece bir öneriydi arkadaş öyle yaptığı için fikir veriyim dedim hangisi uyarsa tabiki şatlarına

tatlm şimdi özeleştiri yapmak gerekirse bizim doktolarımızda biraz burnu havada oluyorlar bu özellik biz türklerde var sadece maleseff...evet ciddi anlamda ilgilenip kafa yorsalar cok daha iyi işler basarırlarrr

gözün aydın ...kan tahlilide güzel çıkar inş.darısı başımıza nerde yaptırdın ikiliyi devlette sanırım yani hangisinde sanırım bende devlette yaptırıcam ama araştırıyprum hala...

nası ne işeyarıyo çocuğu tutuyor iştee çok rahat yıkıyabılıyorsun acayıp kolaylık vallaa

ilk defa gördüm. kız yardımcı 2-3 kişiyle yıkamaya gerek yok o zmana. ben çocuk yıkanırken suyun içine oturup öyle suyla haşır neşir olacak sanıyorum. oyy öğrenecek ne çok şey var.alayım ozaman ucuz bişeymiş

gözün aydın ...kan tahlilide güzel çıkar inş.darısı başımıza nerde yaptırdın ikiliyi devlette sanırım yani hangisinde sanırım bende devlette yaptırıcam ama araştırıyprum hala...

Teşekkur ederim canım...Sizlerde guzel haberlerle dönersiniz inş.
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım yalnız ben internetten randevu için baktım PErinatoliji randevu da gözükmüyor benim kadın doğumcum almıştı ben gittim ismimi söledim bana kaşeli kağıt verip numara aldırdılar Kadın doğumcuya sormak lazım sanırım

Son düzenleme:
bebek yeni dogdugunda tek basina banyo ettirmek cok zor elinden kayar o yuzden bunu geciriyorsun legene ustune koyarsin bebegi kendin yikarsin acemi annelere buyuk kolaylik

sağol canım ilk bakınca üstünde durulansın diye mi acaba dedim(bulaşık sepeti mantığı) çocuk oturamıyor tabi hemen. onu düşünemedim.gerçekten iyi bişeymiş..ben hiç bişey bilmiyorum napcam ya.çocuğu düşürürürm kesin ben bundan. bahtsız yavrum.

anladım cnm sağol.benim doktor özelde yaptırmamı ima etti onunla konuşamıcam devlet hastanesi mevzuunu.ben istanbuldayım sanırım kanunide yapıyorlarmış orda yaptırıcam ama önce kadın doğumdan mı randevu alcam bilmiyorum neysee bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.tekrar teşekkür ederim berrak...

ama bi dakka Kanuni için iyi şeyler duymadım:26::26::26: SAdi Konuk Eğitim araştırma hastanesine git mutlaka

şanslı azınlıksınız desem doğru olur sanırım.............şanslısınız

yanma bndede oldu gaviscon şurup aldık bu ara rahatım ama corbayı sıcak içsem baharatlı yesem hemen başlıyo sodayla şurup elimde geziyorum bu arada kocam tartı almış artık ben kafayı yerim o tartıyla

bende öyle hemen hemen hergün tartıya çıkıyorum bu sıralar tansiyonum çok düştüğü için tansiyon aleti siparişi vermiştim bi de o da geldi bugün hemen ölççtüm 9a 5 yine düşük:44:

ne güzel anlatmışsın inş kan sonucunda güzel çıkar sağlıkla kucağına alırsın...bende yarın gidecem ikiliye görmek için bebeğimi sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…