2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

SLADI bence korkutma insanları normal doğuma, öyle biryazmısın ki içim ürperdi valla. Bende normalden çokkorkuyorum ama kendimi şimdiden alıştırmaya çalışıyorum, yazma öyle canım valla korktum :)
eminim bir çokkişi de korkar. :)

merhaba canim hatirlattigin icin cok tesekku ederim.hemen bu gece allahoma dua edicem.yazini okudum 1seyi hatirladim.bundan nerdeyse 20gun once tam yumurtlama donemimde.esimle parkta otururken karanlikti,dedimki,gel ikimizde birden allaha dua edelim ve 4aydir olmuyor,allah bize bebek versin bizde sessizce dua etdik.ne garip belkide ogunlerde dollenmem olmustu,belkide olmamisti.allah her zaman dualari kabul edendir.

icini ferah tut tatlim zaten bosey olsaydi dusmenden birkac saat sonra olurdu.oyle 1kerecik dusmekle bebek dusmez,mide bulantina takma kafani.nede olsa hamilelik konusunda tecrubelisin.kanaman yoksa,hic 1sorun yoktur.sen agir isler yapma gunun cogunu uzanarak dinlenerek gecir.ama yinede cok rahatsizsan doktora git.allah yardimcin olsun bisey olmaz.

selam kızlar bende bugün kesemizi gördüm bebeğim ayy daha çok küçük doktor 5+2 günlük görünüyo dedi doğumda allah nasip ederse 14 şubata geliyo ben burdaki hesaplayıcıya göre yazmıştım değiştirmem lazım
acibiber2053 canım tebrikler sanada kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

evet canim minure artik topigimizdeki tahminleri bana ozelden yaziyor listeye atman icin.ama diyer tahminleri kendi topiginde yaziyor.ne guzel tam istedigin gibi cikmis.

SLADI liste için ellerine sağlık canım :)) çok çok güzel olmuş :) uğraşın için teşekkürler :))
bisey diyil canim bu listeyi seve seve yapiyorum.siz beyenince dahada hos oluyor.

merhaba canim okudum.ALLAH yardimcin olsun,insallah bu defa 9 ay boyunca saglicakla gidersin.allah bebisini korusun.listeye yazilmak istersen tablodaki bilgileri yaz.

tamam bitanem guncellem yapinca yalnislari duzelticem,bilgini ekliyicem.git-gite cogaliyoruz.artik subat annelerinin yenidogan bebek resmi topigi acicaz.insallah subatta topik bebis resimleriyle dolucak.

canim sakin kafana takma insallah hic bir sorun olmaz zaten olsaydi coktan olurdu.sakin ol ve allaha dua et.doktora gitmedindi?

Bizde kesemizi gördük..
gozun aydin artik findigin bilgilerine eklerim

canim haklisin galiba ama ne yapiyim ben korkuyorum ustelik cok korkuyorum.ama normal dogum hakkinda yazilarimin normal dogum yapmak isteyen anneleri korkutacagini akil etmedim.ben en iyisi sezeryandan yaziyim.korkma bitanem herkesde ayni olmaz.5 dakikada sip diye doguranlar var.

merabalar şubat anneleri bebişimin doğacağı tarih 9 mayıs son adet tarihime göre 14 şubatı gösteriyor. Rabbim sağsalim kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin. benim 2. bebişim olcak Allahın izniyle...

kızlaaarr bu gecee kandill haydin duaya bebeklerımız hayrlsyla saglıkla dunyaya gelsn dıye bol bol dua edelmm ben hepinize toptan edicemmmm hepinize iyi kandiller...

Kızlar,

Kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim hepimizin bebişlerini korusun, hepimize bu güzel yolda kolaylıklar rahatlıklar sağlasın inşallah.

Bu gece birbirimize dua edelim.

öpüyorum hepinizi...

Canım kanama olmadığı sürece bişey olmadığını biliyorum.Gene rahatlamak için doktora gitsen canımm

evet canım düşüğün en önemli belirtisi kanamadır.tam olarak kaç gün önce düştün.geçmiş olsun bu arada..

canim sakin kafana takma insallah hic bir sorun olmaz zaten olsaydi coktan olurdu.sakin ol ve allaha dua et.doktora gitmedindi?

sağolun kızlar biraz rahatladım..kanamam yok ama bulantım çok azaldı.umarım normaldir.doktorum eniştem ,sordum.zannetmiyorum dedi,kalp atışları için 1 hata daha beklememi söyledi.

sladi ve munire, emeğinize sağlık.tamda gönlüme göre oldu bir kızım var.inş. hayırlı evlat olur önemli olan bu.
bu sonuç % kaç doğrudur peki?

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız?
kandılınız kutlu olsun.2gundur gıremıyor hepınızı ozledım bebişler nasıl?

merhaba tatlim aramiza hosgeldin.ALLAH bebegini saglicakla kucagina almayi nasib etsin.bilgilerin yazdim liste duzenlemesi yapinca cetvele alicam seni.

kızlaaarr bu gecee kandill haydin duaya bebeklerımız hayrlsyla saglıkla dunyaya gelsn dıye bol bol dua edelmm ben hepinize toptan edicemmmm hepinize iyi kandiller...
amin canim amin ALLAH hepimizin dualarini kabul etsin,hepimiz insallah subat ayinda bebeklerimizi sevincle kucagimiza alalalim.

sladı canım bebeşimin cinsiyetini erkek yazmısssın listeye mınuremi söyeledi :))
evet tatlim bizim topikten arkadaslari hesapliyor sonra cevap yazmak icin kizlari tekrar aramiyor,cunki,kendisinin zamani yok.ozelde bana atiyor bende cetvele yaziyorum.

Kızlar,

Kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim hepimizin bebişlerini korusun, hepimize bu güzel yolda kolaylıklar rahatlıklar sağlasın inşallah.

Bu gece birbirimize dua edelim.

öpüyorum hepinizi...
evet tatlim seninde kandilin mubarek bu mubarek gecede hepimiz bi-birimiz icin dua edelim ALLAH dualari kabul edendir.ALLAH hepimizin dualarini kabul etsin.ilk bebekte yaralanan kalbi yanan annalere ALLAH ikinci kez bebek kaybi aci yasatmasin amin.ve ilk defa hamile kalan annelerede ALLAH otur acilari yasatmasin.amin.

sladi ve munire, emeğinize sağlık.tamda gönlüme göre oldu bir kızım var.inş. hayırlı evlat olur önemli olan bu.
bu sonuç % kaç doğrudur peki?
canim tesekkur ederim.hepimiz icin ugrasiyoruz tabloyu beyendiyseniz ne mutlu.dogruluk payi 95%mis.banada kiz dedi zaten kiz istiyordum.kendinede ilk bebisine kiz dedi ultrason sonra kiz demis.yani ben inandim,ama yinede kalbimizde 5%lik yalnislik payini tutalim.bide bu seyle ilgili minurenin topiginde aciklama var,istrsen yazdigi cinsiyetleri dogru veya yalnis larini da oku.ben okudum nerdeyse 10 tane tahminde 1 tane yalnis cikiyyor.oyuzden inanip cetvele aldim.artik bebeklerimizin cinsiyeti bellli olunca gorucez.

teşekkür ederim canım , çok güzel bir topik olmuş...

inşaallah tatlım bütün annelerin Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…