- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.361
Canım hayırlı olsun sen bilgilerini buraya yaz, listeye SLADI ekleyecek)
sekerim sen burdamisin kiz gidip uyusana,benim suan cok uykum varya ama iffet bitsin sonra uyumak gerek ve arada dua etmek.Disardayken de burdayim artık) kk uygulama çıkarmış ya da ben yeni farkettim
merhaba yeni hamis.tebrikler hamileymissin.ilk sayfada tablo var orda olan bilgilere bak ve bana yaz,yarin guncelleme yapicam senide listeye alalim tatlim.aramiza hosgeldin.kızlar bende bu ay hamile kaldım fakat bilgilerimi giremiyorummmm
merhaba yeni hamis.tebrikler hamileymissin.ilk sayfada tablo var orda olan bilgilere bak ve bana yaz,yarin guncelleme yapicam senide listeye alalim tatlim.aramiza hosgeldin.
sekerim bitek yasadadigin yer kalmis.bazen kizlar arada 1 2 bilgiyi atliyor sonra yazmamissin diyorlar.herseyi yaz tam olsun.anne ismi elaugur yas 25,ilk süpriz bebişimm, son adet tarihim 13 mayıs,bebegin dogacagı muhtemelen tarihi 17 subat ekledim sladi eksigi varsa yazarsın canım
daha yenisin hic 1 seyi bilmiyorsun ama sana yardim etmek borcumuz.ilk sayfaya gir.orda tablomuzun altinda cinsiyet topigi var gir ve orda topik sahibine sor.o hesaplayip soyler.bide su cinsiyet tahmini bende istiyorum kızlar nasıl yapıyorsunuzzz
daha yenisin hic 1 seyi bilmiyorsun ama sana yardim etmek borcumuz.ilk sayfaya gir.orda tablomuzun altinda cinsiyet topigi var gir ve orda topik sahibine sor.o hesaplayip soyler.
HAMISLER,GOBISLER ,TOMBISLER.oncelikle rahatsizlik icin ozur dilerim.hepimiz 1-1mize karistik,bildiyiniz gibi her topikte 1 tane ara-karistiran mutlaka olur.suan sakinlesmek istiyorum ve tekj bildigim sey sizinde yapmanizi istiyorum.eliniz karniniza koyun.bebisinizle sohbet edin,belkide findiklarimiz bize kizmistir.inaninki,ben suan sakinlestim biran icin 4 aydir bekledigim bebisimin karnimda oldugunu hiss edince cok sevindim,huzur buldum ve sakinlestim,benim icin ondan onemli hic 1 sey olmaz.hepimiz icin oncelik bebislerimiz.olur boyle karisikliklar tabiki,her sey hamilelikten bu ahftalar en sinirli haftalarimiz.
neyse gobisler 1 seye ACIKLAMA vermem gerek,bazilarinizin bildigi gibi benim baska 1 subat topigim vardi,ve arkadas bitane daha var diyince bende bu topigin sahibi aycaya birleselim ve istersen topige kendi topigimdeki,gibi 1 cetvel yapalim dedim,oda bana ben ugrasamam sen yap dedi,bende cetveli yaptim oda cok beyendi,sonra ilk sayfalarda duzenleme yapamayinca KAZEN den yardim istedim oda bana topigi devr etti,ayca gelince kendisi dogrulari soyler,zaten oda bana cetvel icin bilgilerini yazdi ve onuda ekledim.ustelik ise gittigini ve cok ugrasamayacagini soyledi.bana devr etti.KENDISI ISTEYEREK.bu konusmalar ozelde oldu ve ayca her kese dogru oldugunu isbat ede bilir.
burda ayca bile kendi halinden memnunken baskalari rahatsiz oldular.INANKI,benim derdim topik sahibi olmak diyildi,benim derdim yalniz bebegim.sanirim hepiniz sonunda kimin derdinin topik sahib olmak oldugunu anladiniz.zaten derdim topik sahibi olsaydi kendi topigimde kalirdim,kizlarida toplayip buraya misafir gibi gelmezdim.
SANIRIM yeterince aciklama yapmisimdir.akilli bayanlar benim yazdiklarimdan dogrulari cikaracaklar.\
KONU KAPANMISTIR,GERILIM BITMISTIR.HADI hepimiz elimizi karnimiza koyalim ve findiklarla konusalim.nede olsa onlarin sayesinde bu topikteyiz.
canim oncelikle dogrulari yazdigin icin sagol.ama 1 seyi seninde bilmeni isterim.topikleri birlestirme fikrim herkesin bir arada olmasiydi,ikili diyil birli olalim istedim.tabloya gelince evet cok istedim cunki,boyle seyler yapmayi seviyorum.gelelim topik sahibi konusuna.VE BUNU COK GERCEKCI OLARAK BU mukaddes gecede soyluyorum.inanmak sana ve diyer arkadaslara bagli.SENIN TOPIK SAHIBI OLMAN NASIL SENIN DISINDA GELISTIYSE AYNEN BENIMDE DISIMDA GELISTI.ben kazene ilk sayfada cetveli yapmak istiyorum ama olmadi .yapmam icin yardimci olun dedim....ve karsiliginda aldigim cevap ...ISLEM TAMAMDIR.sonra topige girdim ve konu sahibi oldugumu gordum.inanki,aycacim sana nasil yapilmissa banada oyle yapildi.ve 1 seyi unutmaki,hergelen konu sahibi olmak istiyorum derse hemen ona verlirmi hayir.demekki,kendisi boyle istedi.BEN TOPIK SAHIBI OLDUGUMDAN BERI COK ARKADASLAR UZERIME GELDI.BELKIDE ONLARIN ISTEYI TOPIK SAHIBI OLMAKTI.bu konuya bir açıklama getirmem gerekiyor sanırım..yeni okudum bu yazılanları.öncelikle şunu belirtmek isterim oğluma hamileyken yeni bu forumda çok seviyeli paylaşımlar yapmış,topikteki arkadaşlarla dışarda da görüşmeye başlamıştık ve oğlum şimdi 4 yaşında..orda da liste yapmış,bilgilerimizi paylaşmıştık..ama konu sahibi falan değildim..ikinci kez hamile kalınca tekrar paylaşımlar yapmak için kk ya girdim ve topiği grdüm yorum yazmaya başladım,sonrasında da liste yapmaya başladım..konu sahibi arkadaşda topiği bana devretti..kendisi de mesajında size sormadan size devrediyorum gibi bir mesaj yazmıştı zaten.benim dışımda gelişti bunlar..daha sonra sladı arkadaş şubat-mart topiği olduğunu,topiklerimizi birleştirmeyi önerdi bana.arkadaşlarıma söylememi onların topiğine gelmemizi yada kendisi ve arkadaşlarının gelebileceğini söyledi.bende benim kimseye hadi gidin şurda yorum yazın diye sylyecek bir lüksüm olmadığını,isteyenin istediği yerde yorum yazabileceğini syledim.öözelden gönderdiği mesajlarda cetvel yapmak isteğini ısrarla belirtti.bende istediğini yapabileceğini bunun için benden izin almasına gerek olmadığını söyledim.kendisi bir cetvel yaptı ellerine sağlık güzel de olmuş,ben uğraşamayacağımıda kendisine belirttim.ama 2 gün sonra hemen konu sahibinin kendisi olduğunu görünce neden bu kadar uğraştığı bir anlam kazanmaya başladı bende..amacımız gebeliğimiz 9 ay boyunca paylaşmak olduğunu düşünerek girmiştim bu topiğe,öylede olmasını umut ediyorum..
benim liste yaptığım günlerde yanlışlıkla ismi yazılmayan arkadaşın bana yaptığı kırgınlık mesajlarınıda (ki o günlerde özelden topikleri birleştirelim deniyordu bana)beni hiç tanımadığı,benim neden arkadaşın yanlışlıkla çıkarıldığını yazdığım mesajları görmeden beğenmiş olduğuda gözümden kaçmadı..
yinede arkadaşımın emeğine sağlık diyorum,güzel seviyeli paylaşımlar diliyorum..herkese sağlıklı hamilelikler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?