2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba yeni hamis.tebrikler hamileymissin.ilk sayfada tablo var orda olan bilgilere bak ve bana yaz,yarin guncelleme yapicam senide listeye alalim tatlim.aramiza hosgeldin.

sagol tatlım tesekkürler ne kadar belli degil mi yeni üye oldugum ve de ilk gebeligim olmasıtesekkrler hosbuldukkk bende hepinizi tebrik ediyorummm allah saglıklı bir seklde kucagımıza almayı nasip etsin:emir_:

anne ismi elaugur yas 25,ilk süpriz bebişimm, son adet tarihim 13 mayıs,bebegin dogacagı muhtemelen tarihi 17 subat ekledim sladi eksigi varsa yazarsın canım

bu konuya bir açıklama getirmem gerekiyor sanırım..yeni okudum bu yazılanları.öncelikle şunu belirtmek isterim oğluma hamileyken yeni bu forumda çok seviyeli paylaşımlar yapmış,topikteki arkadaşlarla dışarda da görüşmeye başlamıştık ve oğlum şimdi 4 yaşında..orda da liste yapmış,bilgilerimizi paylaşmıştık..ama konu sahibi falan değildim..ikinci kez hamile kalınca tekrar paylaşımlar yapmak için kk ya girdim ve topiği grdüm yorum yazmaya başladım,sonrasında da liste yapmaya başladım..konu sahibi arkadaşda topiği bana devretti..kendisi de mesajında size sormadan size devrediyorum gibi bir mesaj yazmıştı zaten.benim dışımda gelişti bunlar..daha sonra sladı arkadaş şubat-mart topiği olduğunu,topiklerimizi birleştirmeyi önerdi bana.arkadaşlarıma söylememi onların topiğine gelmemizi yada kendisi ve arkadaşlarının gelebileceğini söyledi.bende benim kimseye hadi gidin şurda yorum yazın diye sylyecek bir lüksüm olmadığını,isteyenin istediği yerde yorum yazabileceğini syledim.öözelden gönderdiği mesajlarda cetvel yapmak isteğini ısrarla belirtti.bende istediğini yapabileceğini bunun için benden izin almasına gerek olmadığını söyledim.kendisi bir cetvel yaptı ellerine sağlık güzel de olmuş,ben uğraşamayacağımıda kendisine belirttim.ama 2 gün sonra hemen konu sahibinin kendisi olduğunu görünce neden bu kadar uğraştığı bir anlam kazanmaya başladı bende..amacımız gebeliğimiz 9 ay boyunca paylaşmak olduğunu düşünerek girmiştim bu topiğe,öylede olmasını umut ediyorum..
benim liste yaptığım günlerde yanlışlıkla ismi yazılmayan arkadaşın bana yaptığı kırgınlık mesajlarınıda (ki o günlerde özelden topikleri birleştirelim deniyordu bana)beni hiç tanımadığı,benim neden arkadaşın yanlışlıkla çıkarıldığını yazdığım mesajları görmeden beğenmiş olduğuda gözümden kaçmadı..
yinede arkadaşımın emeğine sağlık diyorum,güzel seviyeli paylaşımlar diliyorum..herkese sağlıklı hamilelikler ..

slm kızlar..nasılsınız...
iş ev oğluş birde mınık fındığım fena yordu bugun beni...uykudan kafamı kaldıramıorum....kasık agrılarımda kesıldı..normal dimi kızlar.
oğluşta olmamıştı sanki hiç kasuk agrım yada hatırlamıorum...çarsambaya randevu aldım dr dan kontrole gıdıorum ..inşallah keseyı kalp atısını duyarız..
dua edın emi,korkuorum bırazz ..oğluştan oncekı bebişimde kalp atısını hiç alamamıştık sanırım fobı oldu bende kalp atış evresi:26:

kızlar benim son adet tarihim 9 mayıs 14 haziran akşamı beta hcg değerim 1268 çıktı. sağlık ocağındaki bayan bu değerin yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi. daha keseyi görmeye gitmedik ama sizce yüksekmi???

canim oncelikle dogrulari yazdigin icin sagol.ama 1 seyi seninde bilmeni isterim.topikleri birlestirme fikrim herkesin bir arada olmasiydi,ikili diyil birli olalim istedim.tabloya gelince evet cok istedim cunki,boyle seyler yapmayi seviyorum.gelelim topik sahibi konusuna.VE BUNU COK GERCEKCI OLARAK BU mukaddes gecede soyluyorum.inanmak sana ve diyer arkadaslara bagli.SENIN TOPIK SAHIBI OLMAN NASIL SENIN DISINDA GELISTIYSE AYNEN BENIMDE DISIMDA GELISTI.ben kazene ilk sayfada cetveli yapmak istiyorum ama olmadi .yapmam icin yardimci olun dedim....ve karsiliginda aldigim cevap ...ISLEM TAMAMDIR.sonra topige girdim ve konu sahibi oldugumu gordum.inanki,aycacim sana nasil yapilmissa banada oyle yapildi.ve 1 seyi unutmaki,hergelen konu sahibi olmak istiyorum derse hemen ona verlirmi hayir.demekki,kendisi boyle istedi.BEN TOPIK SAHIBI OLDUGUMDAN BERI COK ARKADASLAR UZERIME GELDI.BELKIDE ONLARIN ISTEYI TOPIK SAHIBI OLMAKTI.
BEN ILK BEBEGIMI KAYB ETTIM VE benim tek derdim ikinci bebegimin saglikli olmasi,onun disinda bu mukaddes gecede yemin ederimki,topik sahibi olmusum veya baska birsey umrumda bile diyil.BEN sadece bizimde diyer topiler gibi cetvelimiz olsun istedim.AYCACIM galiba sen topik sahibi olmayi cok sevmistin ve topigin bana verilmesi seni cok uzmus.canim benim kazene yaz topigi sana devr etsin.ALLAHIM sahittirki,inanki,benim icin hic 1 onemi yok.zaten kendisi beni haberim olmadan topik sahibi yapti.ya bir dusunsenize hayatta daha buyuk sorunlarimiz.onumde beklediyim bebegin 20.haftasi gibi bir korkum varken topik sahibi olmayimi dert edicem.benim icin gerekli olan hamislerle paylasim yapmak.dileyen kisi kazene yazsin,cetvel duzelte bilicekse topik sahibi olsun ve guncellesin.BU KADAR,,sanirim kizlar bu mevzu kapanmistir.ALLAH HEPIMIZIN BEBISINI KORUSUN.AMIN.

Yazılar çok birikmiş hepsini ne yazıkki okuma fırsatım olmadı evlilikte 4. senemiz bitmek üzereydi...2 yıldır çocuk istiyorduk ama olmuyordu..bu ay adet gördüğümde aşılamaya gidecektik .. Ama ben bi türlü adet olmadım :))))) Allah büyük işte..demek ki her şeyin bir zamanı varmış..Eşim fazla pimpirikli telefonumu benden olabildiğince uzakta tutuyor telefonla konuşursam kulaklıkla kısa konuşturuyor..evdeki modem sürekli kapalı işte arada bi yarım saatliğine açıp nete bakıyorum :)) biraz olayı fazla abartmış durumda...bulantılar çok fazla..normalde reflü sorunum var..bide hamilelikle çığrından çıkmış durumdayım...ne yersem kusuyorum..ama bulantı SAĞLIKTIR VARLIKTIR diyorlar..bebeğimin sağlığı iyi olsun her gün kusmaya razıyım :)) bu arada DENİZLİ ' de yaşıyorum..ÖĞRETMENİM..Allahtan yaz tatiline girdik 2 hafta seminerimiz kaldı sonrasında evde dinlenme fırsatım olacak ... İnşallah yani :))) Tüm herkese kolay bir 3 AY GEÇİRMENİZİ diliyorum..son olarak herkesin MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

canim tesekkur ederim.hepimiz icin ugrasiyoruz tabloyu beyendiyseniz ne mutlu.dogruluk payi 95%mis.banada kiz dedi zaten kiz istiyordum.kendinede ilk bebisine kiz dedi ultrason sonra kiz demis.yani ben inandim,ama yinede kalbimizde 5%lik yalnislik payini tutalim.bide bu seyle ilgili minurenin topiginde aciklama var,istrsen yazdigi cinsiyetleri dogru veya yalnis larini da oku.ben okudum nerdeyse 10 tane tahminde 1 tane yalnis cikiyyor.oyuzden inanip cetvele aldim.artik bebeklerimizin cinsiyeti bellli olunca gorucez.
[/QUOTE]

evet haklısın canım.ama eşiminde benimde aklımızdan geçen içimize doğan bu.tabiyki cinsiyet farketmiyo kesinlikle ama içine doğuyo insanın............

Son düzenleme:
canim tesekkur ederim.hepimiz icin ugrasiyoruz tabloyu beyendiyseniz ne mutlu.dogruluk payi 95%mis.banada kiz dedi zaten kiz istiyordum.kendinede ilk bebisine kiz dedi ultrason sonra kiz demis.yani ben inandim,ama yinede kalbimizde 5%lik yalnislik payini tutalim.bide bu seyle ilgili minurenin topiginde aciklama var,istrsen yazdigi cinsiyetleri dogru veya yalnis larini da oku.ben okudum nerdeyse 10 tane tahminde 1 tane yalnis cikiyyor.oyuzden inanip cetvele aldim.artik bebeklerimizin cinsiyeti bellli olunca gorucez.
[/QUOTE]

evet haklısın canım.ama eşiminde benimde aklımızdan geçen içimize doğan bu.tabiyki cinsiyet farketmiyo kesinlikle ama içine doğuyo insanın............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…