- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.401
Eki Görüntüle 516922 Eki Görüntüle 516927 Eki Görüntüle 516925 Eki Görüntüle 516924 Eki Görüntüle 516923 Eki Görüntüle 516921 Eki Görüntüle 516919 Eki Görüntüle 516920 Eki Görüntüle 516917 Eki Görüntüle 516916 Eki Görüntüle 516915 Eki Görüntüle 516914 Eki Görüntüle 516913 Eki Görüntüle 516912 Eki Görüntüle 516930
benim ki çok güçlü değil canım sanki karnımın içinde gaz sıkışması varmış da bi pıt diye o çıkıyomuş gibi oluyor. bence tekmelerin güçlü olması karın yapısıyla da alakalı olabilir. ama daha erken sanki benim hiç öyle dışarıdan falan belli olmuyor. eşim hiç hissedemedi daha sadece ben hissediyorum
kız kuvvetli dediysek o kadarda değil hafiften bir tık tamam kilolumusun yada öncdenen göbeğin vardıysa o kadar hissetmezsin
kızlaaaar 1 ayda sadece 2oo gr almışım ben yaa.. bu arada ben gebelik haftamı başından beri yanlış hesaplamışımm sat 27 mayıs beklenen dogum tarıhım de 27 şubatmııış.. bu ultrason kagıdındaki bilgileri yazımm anlayan bı yorumlasın nolur..
BPD: 38.4 mm
hc:142mm
fl:24.2mm
crl:116mm ultrasona göre 17+5 sata göre 17+1 günlük benim yaramaz oğlum
bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..
kızlar ist da oturanlara birşey sorcam benimle birlikte kuzenim de hamile o da burada internatinonal a gidiyordu ama doğum ücreti vs. fazla gelmiş daha da önemlisi doktorunun hiçbirşey anlatmadığından çok şikayetçi dün konuşurken bana bunları söylemedi ki doktorum falan diyodu...acaba avrupa tarafında bildiğiniz güvendiğiniz ya da gittiğiniz doktorlar var mı?özel hastane de olabilir önemli değil yani doktor iyi olsun konuşsun falan...
ya bunlar çok güzel ama ben örgüyü bilmiyorum haftasonu iple tığ alıp bebek battaniyesini yapmayı deniycem ya heveslendim şimdi
canımm üzülme kızların dediği gibi moralini bozma bi doktora daha danış ve dinlen, her şey güzel olacak inşallah. geçmiş olsunn
canım bebegın pozısyonu ılede alakalı bence ruzgarın bası tam gobek delıgımın ustunde ortada ellerıde hep yukarda ben orada cok k uvvetlı hıssedıyorum bayada sısırıyor hatta dr usg aletını karnıma koydu onu bıle kaldırdı ama aykaları kasıkalrımda ordalo hareketlerı daha zayıf kımıltı seklındehah çok sağolun kızlar yaaa
hani canımı acıtıyor falan okudum dedim bunun bacaklar kısa da ondan mı vuramıyo tövbe yarabbim..
kilolu değilim 2 kilo aldım daha, göbeğim de çok çıkmadı anca belli oluyor işte..
dışardan belli oluyor eşim gördü bile esinu ama benim bu 2. bebiş onla da alakalıdır belli olması zaten..
canım bu kadar erken uzme kendını bak ben oğluma hamıleyken 28. haftada erken dogum rıskı gecırdım 15 gun yataktan hıc kalkmadan yattım magnezyum falan ıctım erken dogum olmaması ıcın sonuc oglum 40+0 da dogum baslamadıgı ıcın sezeryanla dogdu artık dogumu durdurabılıyorlar yada gecıktırebılıyorlar senın yapman gereken dıkkate etmek ve yatmaksağolasın canıımm inşallah güzel olucaak
sağolasın canıımm inşallah güzel olucaak
canım bu kadar erken uzme kendını bak ben oğluma hamıleyken 28. haftada erken dogum rıskı gecırdım 15 gun yataktan hıc kalkmadan yattım magnezyum falan ıctım erken dogum olmaması ıcın sonuc oglum 40+0 da dogum baslamadıgı ıcın sezeryanla dogdu artık dogumu durdurabılıyorlar yada gecıktırebılıyorlar senın yapman gereken dıkkate etmek ve yatmak
ultrasona gırdıgınde doktoruna pozısyonunu sor ondan sonra hareketlerı daha cok anlam kazanıyor benımkı boksor olacak galıba zaten ellerıde tombılık toombılık (bana benzıyor ) baya kuvvetlı el kasları yanıben bebısımın ellerı ya da ayakları tam nerde cozemedım ama tekmelerımız barız derım oynuyo artık esım kafasını koymadan hıssedıyo :) ama bacaklar 2hafta gerıden gelıyo pekı bu guclu vurma ayaklarıyla mı gerceklesıyo kı elımı yoksa hııı ?:26:
benim battaniyeler canım astarı dikilecek 1 tanesini kullanamıyacagım bebiş erkek oldugu için
maşallah canım yaa modeller çok güzel.bunların açıklaması yada sayıları var mıEki Görüntüle 516922 Eki Görüntüle 516927 Eki Görüntüle 516925 Eki Görüntüle 516924 Eki Görüntüle 516923 Eki Görüntüle 516921 Eki Görüntüle 516919 Eki Görüntüle 516920 Eki Görüntüle 516917 Eki Görüntüle 516916 Eki Görüntüle 516915 Eki Görüntüle 516914 Eki Görüntüle 516913 Eki Görüntüle 516912 Eki Görüntüle 516930
Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle.benim oğlum annesi gibi güçlü inanıyorum.. sedacım evet sabırsızlanıyor sanırım kavuşmak için ama daha çok küçüük kalması lazım ordaameltemcim yarın başka bır doktora gıdıcem o da sorun var derse istifa mı vericem.. çevremde biraz tepkiyle karşılandı ama eşim destek oğlumuz için fedakarlık yapmamız şart galiba.
benim battaniyeler canım astarı dikilecek 1 tanesini kullanamıyacagım bebiş erkek oldugu için
ultrasona gırdıgınde doktoruna pozısyonunu sor ondan sonra hareketlerı daha cok anlam kazanıyor benımkı boksor olacak galıba zaten ellerıde tombılık toombılık (bana benzıyor ) baya kuvvetlı el kasları yanı
Eki Görüntüle 516922 Eki Görüntüle 516927 Eki Görüntüle 516925 Eki Görüntüle 516924 Eki Görüntüle 516923 Eki Görüntüle 516921 Eki Görüntüle 516919 Eki Görüntüle 516920 Eki Görüntüle 516917 Eki Görüntüle 516916 Eki Görüntüle 516915 Eki Görüntüle 516914 Eki Görüntüle 516913 Eki Görüntüle 516912 Eki Görüntüle 516930
ınşallah canım yatm cnm, sorayım bıdaha kı gıdısımde her gıttıgımde bı hos oluyorum ve geneldede olumsuz seyler duyuyorum ya sorcaklarım gıdıyo aklımdanama vurmaya basladıgından berı pekk mutluyum ınsallah bu kez ıyı seyler duyarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?