2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydınlarrr herkeslere ve bebilereee

meltem uyu biraz kızım doğumdan sonra pişman olucan bak demedi deme

günaydın annişler ve bebişkolar nasılsınız neler var neler yok ayyy akşam uyurken bacağıma bi kramp girdi allahım ölüyorum sandım resmen neyse çok şükür geçti eşimde gececi evde tek başıma ovala babam ovala :) bu arada esin akşam başladım battaniyeye bacım 25 cm oldu henüz ama azimle gidiyorum bakalım ne zamana biter

maşallah grubumuzda hamarat anneler var aaaaah ah ben de becerebilseydim nolurdu sanki :26:

günaydın kuzum eline sağlık bitince resmini ekle muhakkak da öyle kolay kolay bitmiyo haberin olsun

hepimiz için nazar deymesin bize bu arada yaparsın kız neden yapamayasın kolay model hemde

benim ellerim çok terlediği için hiç el işi yapamam hayatımda yaptığım tek örgü sevgiliyken eşime ördüğüm atkıyla beredir onlar da iğrenç olmuştu ama zavallım 2 sene zorlana taktı onları ama ailece bi faciayı daha kaldırabileceğimizi sanmıyorum zaten örecek insan çok kızımın anneannesi babaannesi büyük teyzeleri büyük halaları büyükanneleri ohooooo tepeyle insan var

o zaman örme tabii örecek insanın varsa yat dinlen mis mis

Allah Allah gebelikte duygusallık çok çok normal diye biliyorum canım ama bi doktoruna sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…