- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.581
canım daha esas alınacakları bende almadım benim eşimde aynı şeyleri söylüyor erken diyor 7 aydan sonra eksikleri alalım diyor ben duramıyorum geçen gün gezerken gördüm battaniyeyi fiyatı uygunmuş hemen yapıştım kociş almak zorunda kaldı 8 tl aldım.benimde düşüncem her ay 1 eksigini alsam sonra hepsi üst üste gelmez zorlanmayız diye düşünüyorum ama kocişe anlatamıyorum.cinsiyetini ögrenip alırsan senin için iyi olur canım ben cinsiyetini ögrendikten sonra duramaz oldum elimdeki battaniyeler aradan çıksın hastane çıkışı agız mendili bebişe alıyım diye düşünüyorum bu ay
gökçe dur bakalım sakın doğurmadan depresyona falan gireyim deme doğurunca hep beraber lohusa sendromuna giricez bacım
doğru diyorsun çok fazla bilmek iyi değil en iyisi fazla kurcalamamak. sağlıklarına dikkat edelim de gerisini ben sallıyorum valla. normalde ben de çok duygusaldım ama hamileliğimden beri gamsız oldum çıktım valla
slm kızlar ben çok hastayım burnun akıyo boğazlarım felaket acıyo zor duruyorum :2::2:
slm kızlar ben çok hastayım burnun akıyo boğazlarım felaket acıyo zor duruyorum :2::2:
Kızlar merhaba ,
Çalıştığım için fazla yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.
Bebek için nasıl yatak alacaksınız karar verdiniz mi.
Park yataklar dayanıklı değilmiş. Karyola almayı düşünüyorum.
geçmiş olsun ,bugünlerde salgın var heralde ..çoğu kişinin elinde mendil ,öksürüyor....
anammmm çok çok geçmiş olsun canım
Kızlar merhaba ,
ben de aynı şeyi düşünüyorum sonuçta eninde sonunda alınıcak yavaş yavaş alalım bi anda bi dünya para çıkmamış olsun diyorum ama nerdeee. neyse bakalım cinsiyet belli olduktan sonra belki babacık duramaz o zaman da bize gün doğar[/Q
evet caanım bi anda alındıgında arada unutulanlar olur diye düşünüyorum bide son zamanlara bırakırsak belki bugünki gibi gezemiyebiliriz benim en çok korkum olurda allah göstermesin başımıza ne gelecegi belli olmaz ama erken dogum olursa elimi attıgımda geçsin diye düşünüyorum kendi gaylemize düşeriz ozaman eşime şunu diye bileyim içerde hazırlanmış çantam var onu alda çıkalım oyüzden bir an önce en önemli kesinlikle olmazsa olmazları almayı düşünüyorum
çok şükür varlar yaa....bi de bişey sorcam habire ağlamaya meyilli bi tek ben mi varım? sürekli gözlerim doluyo hıçkırarak ağlayasım var öyle çok ağlayan bi insan değilim normalde ama şimdi çok kötü oluyo
QUOTE=morcivert;26587572]cook güzeller yaa ama bunlar da incecik olur. altına astar dikilcek demişsin gerci o zaman eski modelime de dönebilirim nasıl oluyo acaba dikili hali
Bruno Bozzetto Baby Story - YouTube mutlaka izleyin kızlar çok tatlı bir 'bebiş nasıl olur' çizgi filmiyıllar önce izlemiştim yine aklıma geldi daha çok güldüm yaa hele peruk-bıyık olayına koptum
Kızlar merhaba ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?