- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.501
bende sadece 1 pantolon ve sort aldım hala evdekıelrle takılıyorum yadanormal magazalardan l bedenelr alıyorum gebeb de begendıgım mını kot etek var onu ve bırde hamıle esofmanı alacagım sadeceya kızlar ben hamile kıyafeti almaya alışamadım..çok çeşit yok diye mi bilmiyorum..sırf almış olmak için alıyorum..hele yeni sezonda yeni cicileri görünce içim gidiyor..hiçbirinin xl'ına bile girmiyorum...
İlk defa dün gece hamile yastığıyla uyudum o kadar rahatmışki ben günlerdir eziyet çekiyomuşum uyumak için
ya kızlar ben hamile kıyafeti almaya alışamadım..çok çeşit yok diye mi bilmiyorum..sırf almış olmak için alıyorum..hele yeni sezonda yeni cicileri görünce içim gidiyor..hiçbirinin xl'ına bile girmiyorum...
biz geldiiik oğluşumla... nabıyonuss teyzeleriihem yer gök aşkı izliyoruz hem size yazıyoruz..
aynen bende izliorum şu an
ayy bu bade ne yalancı yaa hamile kadına iftira ediyoo töbe töbe bu arada bade nin bebegıne ne oldu ? kaçırdım o bölümü canım
druryor ne olcak hemde memetdennyaptıklarına kar kalıyor sinir oluyorum bakmadım bakmadım yarıda açtım diziyi
yazık yusufta gerceklerı bılemeden gıttı öbür tarafa yaa.. ama bade yaktı havvanın üstüne atıyorlar.. izne ayrıldım ya sararım artık dizilere.. bu arada iyi dileğin için sagol canım.. oğlum çok hareketlıydı ama şimdi uyuyor galıba yarım saattir hareketsiz..
mehmet nasıl gülüo ya pislikkkkkkeşim çok kızıyor bakmama ama bakıorum
benimkide hareketliydi 10 dk ses yok
benim ki de kızıyorda napsın benimle izliyor garibimuyku saatleri anlaşılaan :) senin ki de mi erkek canım.. kız bu arada lale devri de güzelde benim anlamadıgım cınarla yesım gercek sevgılıydı sımdı cınar toprakla sevgılı ve aynı dızıdeler ben kıskanclıktan ölürüüüüm herhalde
kız benimki
evet öyle olmuş çınarla toprakmış demek kaldırabiliyorlarayrılınca dost olanlardan bunlar
slm kızlar nbr
yoğunluktan giremedim bi süredir,,
off yaa tv olsa bende izlerdim
slm kızlar nbr
yoğunluktan giremedim bi süredir,,
off yaa tv olsa bende izlerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?