- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.321
belki ödemin şişin vardır cnm dikkat et tuzlu falan yapma şişin vardır yemiyosan durup dururken kilo alamazsın belki vücudun ödem yapıyodur çok ayakta durman yorulman tuzluda yiyosan şişirebilir seni cnm dikkat et.
:) ben sancılanınca cocuklar da cok korktular zaten hemen oturdular :) normalde pek oturmazlar da :):) 4 yaşında hepsi malum :) evde annesi sıkıstırmıs birinin yaramazlık mı yaptın da hasta oldu öğretmenin die :) (((bu arada gecen hafta biri karnımı tekmeledi,kollarımı tırnakladı arkadasına vurdugu için kızdım die ondan veliler korkuolar bişi olur da sorumlusu onlar olur dıe))) cocuk da annesi sıkıstırınca dıomus ki :) yok anne valla karnı agrıodu ben bişi yapmadım sadece karnı agrıodu dıomusdün butün gün yerınden kalkmadı yavrum cok komıklerdi gelip beni öpüolar karnımı sevıolar eşek sıpalar :) kızıorum arada ama cok da sevıorum eşekleri :)
hee benim tansiyon problemim var tuzlu yiyemiyorum mesela gerçi yemesemde hep şişiyorum çok yoruluyum ayakta durup çok iş yapıyım ayaklarım poğaça gibi oluyor hep.senin yapınla demekki dikkat et bol su iç sende.bilmem ki neden :/ tansıyonum da cok düşük cıkıo sürekli doktor tuzlu ayran falan iç ara öğünlerde dıo 9-6/ 10-6/ 9-5 falan hepanlamadım ki neden böle
ya bi de insan varya salaklasıo resmen basına gelınce ben 88'liyim evin büyük çocuguyum anne olmak için küçükmüşüm gibi hissedıorum ablam falan da olmayınca böle hamile falan görmedm yakından o yüzden bişey bilmio gibi hissedıorum böle salak salak kalıoruz eşimle :/ ya da ben öle hissedıorum bilmem neden??? biraz da rahatım biliosunuz doktoruma güvenıorum o da sagolsun ne detaylıya aldı ne bişey 22. haftaya gircem bak cok sakin kadın herşey normal saglıklı dıo bebeği görnce ona bakıorum zaten deli gibi siz de olmasanız karsılastırma yapabileceğim kimse yok etrafta... zaten cok da kilo almısım size bakınca ona üzülüorum10 kilo aldım doktor da kızıo ama napıyım normal yıyorum işte siz daha ii bilirsinzi de 1.67 boyum 56 kiloyla hamile kaldım işte anasınıfı öğretmeniyim biliosunuz sürekli de ayaktayım aslında hiç de yerımde durmam ama alıorum yani :/
banada kayısı çok iyi geliyor kızlar kuru kayısı bir avuç yiyorum üzerine de bol suuu ohhh akşama ishal:):):)
birde biz karadenizliyiz rizeliyim ben karalahana yemeğimiz var bizim onuda yiyince çok çalıştırıyor bağırsaklarımı.
zaten demir ilacıda içiyoz yaa oda baya baya benii yumuşattı.:):)
benimde kızım pazartesi başlıycak kreşe korkularım çok inşallah herşey güzel olur ve inşallah Allah karşımıza sizler gibi öğretmenler çıkarır.küçücükler zor iş okadar çocukla uğraş dur ama sabır gerek gerçekten.ben yaramazlık yaptı diye çimirirse yaa kızımı diye falan korkuyorumyapanlar varmış kızınca çok yaramazlık yapınca eziyolarmış bağırıyolarmış
benimde kızım pazartesi başlıycak kreşe korkularım çok inşallah herşey güzel olur ve inşallah Allah karşımıza sizler gibi öğretmenler çıkarır.küçücükler zor iş okadar çocukla uğraş dur ama sabır gerek gerçekten.ben yaramazlık yaptı diye çimirirse yaa kızımı diye falan korkuyorumyapanlar varmış kızınca çok yaramazlık yapınca eziyolarmış bağırıyolarmış
ya yapıyla alakalı biraz. bazı öğretmenler aşırı disiplinli katı kurallı oluyorlar ben pek öle değilim cocuk oyun oynamaya eğlenmeye gelio die hep gülerek oyunla iş yaparım bol bahceye cıkarır cok kostururum falan ama güvenin inş ii bi öğretmene denk gelir mutlu olur :) zaten cocukları dövmezse küfretmezse ki seninki kız :) yapmaz böle seyler :) öğretmen kızmaz ona falan :) genelde hasarı olanlar oğlanlar oluo valla benm bi tane var 4 yasında bütün küfürleri bilio eşek sıpa milleti halledıo iki dakkada oğluuuuum dıorum minicik de boyu var görsen hiç ummazsın 3 haftada torbadaki yüzü cıkardı hemen mola verıorum ona ama hiiç umrunda değil
boyuna göre kilon gayet iyiymiş 10 kilo da alsan takma bundan sonra ekmek hamurişi falan yemezsen 20yi geçmezsen iyi olur canım.
bilinçsiz yetiştirilmiştir..küfür edince matah bişi gibi ağızlarını yaya yaya gülen ebeveynleri vardır
dünyadaki ilk çocuk kendilerininkiymiş gibi ne yaparsa hoşgörmüşlerdir
ama gel gör ki gerçek hayat öyle değil
çocuğumuzu seviyorsak evde değil her ortamda rahat edebileceği şekilde davranışlar kazandırmalıyız
böyle velilerin derdi de sonra bizlere kalıyor canım
hay allah razı olsn ya :) moral oluosunuz bana vallahi normaldir dimi :):) ya görenler önceden cok zayıftın böle cok iyi oldun dio ama benm göbeğim sizinkilerden falan baya büyük bakıorum fotolarınıza da nerdeyse 3 katı veliler falan ilk gördüklerinde 7 aylık sanmıslar mesela catlak falan da yok hiç nası iş anlamıorum ben baya değişik bi hamileyim heralde :) uzaylı gibi hissedıorum yaw:)
hay allah razı olsn ya :) moral oluosunuz bana vallahi normaldir dimi :):) ya görenler önceden cok zayıftın böle cok iyi oldun dio ama benm göbeğim sizinkilerden falan baya büyük bakıorum fotolarınıza da nerdeyse 3 katı veliler falan ilk gördüklerinde 7 aylık sanmıslar mesela catlak falan da yok hiç nası iş anlamıorum ben baya değişik bi hamileyim heralde :) uzaylı gibi hissedıorum yaw:)
benim de bir kere öyle olmuştu ama neden oldu bilmiyorum annemde kanepe uzanmıştım birden kalkınca ağrı girmişti sağ tarafıma annem de öyle ani hareketler yapma dönerek kalk demişti yerinden
bacaklardaki kasılma ben genelde fazla ayakta kaldığımda oluyo böyle olunca da dinlene dinlene iş yapıyorum
bi de peynir yemek gerek bol bol ayak bacak kasılmalarına çok etkisi var nerden biliyosun diceksin vakti zamanında çok çektim okul zamanı kahvaltı yapmadan evden çıkardım bi zaman sonra ayaklarıma kramp girmeye başladı ama nasıl dayanamıyorum hatta bir keresinde apartmanı ayağa kaldırmıştım komşular gelmişti bişey mi oldu diye tabi hemen doktora gittim ve tek dediği buydu kahvaltıyı ihmal etmiyosun özellikle peyniri bol tüketiyosun o gün bugündür kahvaltısız çıkmadım evden
aman canım kıyaslama kendini o zaman hepimiz kafayı yeriz inan
bebeğin kilosu boyu tekmesi karınlarımız tekme hissetik hissetmedik, bulantı var yok bir sürü fark var
doğunca da öyle kimisi erken konuşacak kimisi iştahlı olacak kimisi erkenden yürüyecek
hiç kıyaslamamak lazım.karın organlarla da ilgili..benim mesela anca çıktı karnım kızımda da böyleydi son ay pırtlayıverdi iç karnın geniş diyor bana da herkes
evet gercekten benm canm sıkılıo sizi gördükçe :) ben taa 20.haftada hissettim hareketlerini siz erkenden hissetmiştinizama cok şükür arada bi hastalanmam dısında saglık sorunum yok. sizlerin de bulantılar kusmalar dısıında öle ciddi bi sorununuz yok hstalanan iyileşio kendım gibi sevınıorum, herkesin su anomalilikleri de düzelse daha bi sıkıntımız yok maşaallah
aynen canım ben de senin gibiyim...en son sağlık ocağındaki hemşire bile 7-8 aylık sanmıştı..ben 1.70 boyundayım..67 ile hamile kaldım..şimdi 80 kiloyum..tam 13 kilo...tabi hergün karnımdan vurduğum iğne var...bi de haftadabir başka bi iğne vuruluyorum..onların da etkisi var..napalım sağlık olsun...
okulda da öğrenciler sağolsun ne yerse ikram ediyor..benimkilerin hepsi 12.sınıf..eşşek kadarlar..herşeyin bilincindeler keratalar...
tek derdimiz bunlar olsun
ikilimde bişiler düşük çıkınca 2-3 hafta geçirdim ben öyle
o sıkıntıların yanında yemişim kilosunu
ne eşeği hocam yaww kazık olmus onlar kazıkonların muhabbetleri de vardır aralarında :) biz de ard arda hamile olan hocalar falan olsa sözleşmiş mi bunlar ne falan derdik :):) şimdi dıorum ne ayıp! :):) :)
kızlarımızın ne meslekte olucagı senı bu kadar ılgılendırmesın cnm.rahatsız olan cekınen gıder bayan dr.olmayanda neresını gosterırse gostersın.kımse drlar sapık bıze yan gozle bakar demedı.cekınen dr olsada olum dosegı kalp amelıyatı degıl .secme snsı olan cekınen gıder bayana.nıe bukadar abarttın.bu devır dıye bse yok 2022ye gelsekte aynı 50 sene sonrada aynı.bayandada cekınıyosun.utanıyosun ama daha rahat.
burası ortak alan dıye herkez canı ıstedıgı gıbı agzına gelenı solıyemez.ınsanların duygularına dusuncelerıne saygı duyun bıraz.
biliyorum canım o muhabbetleri..maskara olmuşumdur ama ne yapayım...ama ilgi alaka süper...ha bi de ben bed. eğt.öğrt. olunca samimiyet sohbet daha çok oluyor...top oynarlerken arada çağırıp dalga geçiyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?