2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bilmem ki neden :/ tansıyonum da cok düşük cıkıo sürekli doktor tuzlu ayran falan iç ara öğünlerde dıo 9-6/ 10-6/ 9-5 falan hep anlamadım ki neden böle

benimde kızım pazartesi başlıycak kreşe korkularım çok inşallah herşey güzel olur ve inşallah Allah karşımıza sizler gibi öğretmenler çıkarır.küçücükler zor iş okadar çocukla uğraş dur ama sabır gerek gerçekten.ben yaramazlık yaptı diye çimirirse yaa kızımı diye falan korkuyorumyapanlar varmış kızınca çok yaramazlık yapınca eziyolarmış bağırıyolarmış

bilmem ki neden :/ tansıyonum da cok düşük cıkıo sürekli doktor tuzlu ayran falan iç ara öğünlerde dıo 9-6/ 10-6/ 9-5 falan hep anlamadım ki neden böle
hee benim tansiyon problemim var tuzlu yiyemiyorum mesela gerçi yemesemde hep şişiyorum çok yoruluyum ayakta durup çok iş yapıyım ayaklarım poğaça gibi oluyor hep.senin yapınla demekki dikkat et bol su iç sende.

günaydın güzellikler

bugün chiccoya gidicem. bir arkadaş yazmıştı indirim var, 30 u son die bakalım neler var. yavaştan ben de başlayayım alışverişe. yoksa eşime kalsa çocuk doğduktan sonra yapacak alışverişi
bu aralar hepimiz duygusal ve alınganız , polemik yaratacak konularla canınızı sıkmayın lütfen. ben takılmıorum doktor seçimine falan. herkesin kendi düşüncesi ve bunu da kimseye kanıtlamak veya açıklamak durumunda değil bana göre...rahat olun gençlerrrrrrr..

boyuna göre kilon gayet iyiymiş 10 kilo da alsan takma bundan sonra ekmek hamurişi falan yemezsen 20yi geçmezsen iyi olur canım

demir ilacı kabız yapmaz mı yahu nasıl yumuşatıyo anlamadı ben

bakıcılar gibi öğretmenler efsanelerinden biridir bu da canım.hiç yaramazlık yapıyo diye çimdiren kreş ya da anaokulu öğretmeni duymadım ben.kızımın 2. senesi koklaya koklaya öpüyor öğretmeni maşallah içini ferah tut sen de.

ya yapıyla alakalı biraz. bazı öğretmenler aşırı disiplinli katı kurallı oluyorlar ben pek öle değilim cocuk oyun oynamaya eğlenmeye gelio die hep gülerek oyunla iş yaparım bol bahceye cıkarır cok kostururum falan ama güvenin inş ii bi öğretmene denk gelir mutlu olur :) zaten cocukları dövmezse küfretmezse ki seninki kız :) yapmaz böle seyler :) öğretmen kızmaz ona falan :) genelde hasarı olanlar oğlanlar oluo valla benm bi tane var 4 yasında bütün küfürleri bilio eşek sıpa milleti halledıo iki dakkada oğluuuuum dıorum minicik de boyu var görsen hiç ummazsın 3 haftada torbadaki yüzü cıkardı hemen mola verıorum ona ama hiiç umrunda değil

bilinçsiz yetiştirilmiştir..küfür edince matah bişi gibi ağızlarını yaya yaya gülen ebeveynleri vardır
dünyadaki ilk çocuk kendilerininkiymiş gibi ne yaparsa hoşgörmüşlerdir
ama gel gör ki gerçek hayat öyle değil
çocuğumuzu seviyorsak evde değil her ortamda rahat edebileceği şekilde davranışlar kazandırmalıyız
böyle velilerin derdi de sonra bizlere kalıyor canım

boyuna göre kilon gayet iyiymiş 10 kilo da alsan takma bundan sonra ekmek hamurişi falan yemezsen 20yi geçmezsen iyi olur canım.

hay allah razı olsn ya :) moral oluosunuz bana vallahi normaldir dimi :):) ya görenler önceden cok zayıftın böle cok iyi oldun dio ama benm göbeğim sizinkilerden falan baya büyük bakıorum fotolarınıza da nerdeyse 3 katı veliler falan ilk gördüklerinde 7 aylık sanmıslar mesela catlak falan da yok hiç nası iş anlamıorum ben baya değişik bi hamileyim heralde :) uzaylı gibi hissedıorum yaw:)

evet aynen katılıorum vallahi... yazık bunun annesi de konusuorum ugrasıo ilgilenıo öle vurdumduymaz bişey değil yani. ama şimdi ufakken gene sevimliliğe vuruo şirinlik yapıo kızınca falan da 3-5 sene sonra siz ugrasıosunuz asıl 2.kademe ve lise öğretmenlerine allah bol sabır versn ben asla tahammül edemzdim heralde lisede calısırken deliriodum valla ben anasınnıfında öle gerilmiorum

aman canım kıyaslama kendini o zaman hepimiz kafayı yeriz inan
bebeğin kilosu boyu tekmesi karınlarımız tekme hissetik hissetmedik, bulantı var yok bir sürü fark var
doğunca da öyle kimisi erken konuşacak kimisi iştahlı olacak kimisi erkenden yürüyecek
hiç kıyaslamamak lazım.karın organlarla da ilgili..benim mesela anca çıktı karnım kızımda da böyleydi son ay pırtlayıverdi iç karnın geniş diyor bana da herkes

aynen canım ben de senin gibiyim...en son sağlık ocağındaki hemşire bile 7-8 aylık sanmıştı..ben 1.70 boyundayım..67 ile hamile kaldım..şimdi 80 kiloyum..tam 13 kilo...tabi hergün karnımdan vurduğum iğne var...bi de haftadabir başka bi iğne vuruluyorum..onların da etkisi var..napalım sağlık olsun...
okulda da öğrenciler sağolsun ne yerse ikram ediyor..benimkilerin hepsi 12.sınıf..eşşek kadarlar..herşeyin bilincindeler keratalar...

canım doktorun çok haklı sanırım ben mesela peynirsiz yaşayamam her öğünde yerim peyniri ve hiç böyle kasılma gibi problemlerim olmuyor

evet gercekten benm canm sıkılıo sizi gördükçe :) ben taa 20.haftada hissettim hareketlerini siz erkenden hissetmiştiniz ama cok şükür arada bi hastalanmam dısında saglık sorunum yok. sizlerin de bulantılar kusmalar dısıında öle ciddi bi sorununuz yok hstalanan iyileşio kendım gibi sevınıorum, herkesin su anomalilikleri de düzelse daha bi sıkıntımız yok maşaallah

tek derdimiz bunlar olsun
ikilimde bişiler düşük çıkınca 2-3 hafta geçirdim ben öyle
o sıkıntıların yanında yemişim kilosunu

ne eşeği hocam yaww kazık olmus onlar kazık onların muhabbetleri de vardır aralarında :) biz de ard arda hamile olan hocalar falan olsa sözleşmiş mi bunlar ne falan derdik :):) şimdi dıorum ne ayıp! :):) :)

tek derdimiz bunlar olsun
ikilimde bişiler düşük çıkınca 2-3 hafta geçirdim ben öyle
o sıkıntıların yanında yemişim kilosunu

ben size dedim o zaman hep üzülmeyin valla bişi yok inanmayın doktorlara oran onlar sadece die ama üzülmemek elde değldi cok takntı yaptınız cok üzüldünüz wilma vardı bi de öle hatırladıgım diğer 2-3 kişinin nick ini hatırlamıorum onlar noldu hocam???

ne eşeği hocam yaww kazık olmus onlar kazık onların muhabbetleri de vardır aralarında :) biz de ard arda hamile olan hocalar falan olsa sözleşmiş mi bunlar ne falan derdik :):) şimdi dıorum ne ayıp! :):) :)

biliyorum canım o muhabbetleri..maskara olmuşumdur ama ne yapayım...ama ilgi alaka süper...ha bi de ben bed. eğt.öğrt. olunca samimiyet sohbet daha çok oluyor...top oynarlerken arada çağırıp dalga geçiyorlar....

Ne güzel yazmışsınız. Herkes ağzına geleni yazmasın. Agzından çıkanı kulağı duysun. Dogum da kalp ameliyatı kadar önemli. Kimse kadın dr istiyorum diye kapris yapamaz İran değil burası Türkiye cumhuriyeti. Sacma fikirlere niye saygi duyayim? utaniyorum dense anlarim. Ama bagnazliktansa anlamiyorum bu zihniyeti. Dokroru erkek olan kadinlarin ve onlarin kocalarinin durumu ne oluyor bu zihniyete gore, kocalarimiz baska adma gostermemize izin veriyor, oyle mi yani? Kızların mesleği beni ilgilendirir, bu toplumsal bir sorun. Cahil olmasınlar. Merak ediyorum bunu diyenler acil bir durum oldugunda ' ay benimkini bir tek kocam görebilir , cocuğumun saglıgından daha önemli ' mı diyecek? Erkek drlar bakmıyor bile, asıl kadınlar inceliyor. Ayrıca tanımadığın insanlarla canımli yazılar yazma lütfen. Bu üslupta yazı yazan biriyle her zaman aramda mesafe olur. Önce herkes eleştirmeyi ve öz eleştiri yapmayı öğrensin. Her konuyu polemiğe çevirip mahalle kavgasına dönüştürmeye gerek yok.

biliyorum canım o muhabbetleri..maskara olmuşumdur ama ne yapayım...ama ilgi alaka süper...ha bi de ben bed. eğt.öğrt. olunca samimiyet sohbet daha çok oluyor...top oynarlerken arada çağırıp dalga geçiyorlar....

haaaa :) sen en sevilen bransın öğretmenisin tabi el üstünde tutulursun :) genelde müzik beden eğit. öğretmenleri kıymetli olur :):) neyse ilgilensinler bakalım olan oldu zaten napcan :) bu saatten sonra düşünmek için cok gec :) onlar da evlenince anne-baba olunca anlarlar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…