2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ayşeylul bende 10 kilo aldımyalnız tatilden eve döndüğümde 1 hafta sonra tartıldım 1 kilo vermişimkendimi kasmıyorum canım ne isterse yiyorum

yaşasıııınn yalnız değilim yanii :) bende ne istersem yiyorum canm ama korkuorum da veremezsem kiloları die okulda bi hoca var 3 cocugu var üçünde de 30ar kilo almıs bir sene sonra vermiş oluomus :) o beni rahatlatıo biraz :) tabi o kadar almayı düşünmüorum ama 20ye de razıyım ben :/

her ikinizede teşekürler o diş ağrısı tuttumu aklınıza gelecek tüm yöntemi deniyorum ama fayda etmiyor nasıl birşeyse 3 gün gece gündüz demeden çok şiddetli ağrır sonra hafifiler diş dr çok gittimn cekilecek diyo

bende gözden çıkardım gibiarkadaşım tam 20 kilo almış hamileliğinde sonradan hamile kaldığı kilonun altına düşmüş yani vermiş azim meselesiben başlarda mide bulantısı yüzünden hep simit ve beyaz ekmek yedimkusma felan olmadı bende ama dalgalanmalar çok olduydubiz ekmeğimizi evde yapıyoruz ekmek makinesinde ve tam tahıllı bugday unuyla yalnız mide bulantılarımda bu ekmeği gözüm görmek istemedi hep beyaz ekmeğe gitti elimde gözümdeşimdi yiyorum ama

valla benm cevremde de 20 kilo altı alan nadir kimseler var genelde 20-25 arası alıyo herkes bir yılda da hemen verıomus :) ama isnan tartıya cıkınca cok kötü hissedıo kendını bebek 400 gr hadi eşi de o kadar olsa eder 1 kg hadi 1 kg kadar da suyu olsn yarım kilo da kanım coğalmıs olsa kabaca geriye kalan 7.5 bende saklı :S böyle düşünence cok gerılıorum valla ben :/ amaaaaann neyse beee :) saglıgımızdan önemli değil ya gelen kilo olsn hastalıklar uzak olsn da veririz hazar

ben anneme gidiorum kızlar sizleri de öpüyorum cokca :) bebişlerinize ve kendinize ii bakın Allaha emanet olun bak kavga etmeyin sakın haa :) hadi by byy

aaa ask olsun topiğin en göbeklı annaesı olarak ben varım:)

merhaba... bebişimi gördüm bugün.. egepole gittim.. 10-15 dakika baktılar.. her şey iyi dedi.. ama benim dr. um orda olmadığı için sonuçları gösteremedik.. bir de boyunu öğrenemedim keratanın.. sormayı unutmuşum dr. a.. ama kilosu 462 gr olmuş..bir hafta ilerden gidiyor sanırsam.. drun raporundan öyle anladım... çok yakışıklı olcak oğluşum...(gerçi yüzünü çok göstermedi kerata ama...)

gözünaydın canım...ben de bu hafta gittiğimde boyunu sormayı unuttum..zaten o usg'ye girdiğimde bildiğim ne varsa unutuyorum..çıkınca da ahkanıp vahlanıyorum..neyse önemli olan bebişlerin iyi olması dimi..

her şey iyi dedi dr. gerçi kendi dr. umdan habersiz gittim.. cuma günüde onunla randevum var..ama söylemicem ona.. kızar belkim bana güvenmiyonuz mu diye...

öyle valla canım..daha desica falan arkadaşımız vardı amniyosentez oldular çok şükür temiz çıktı bir arkadaş daha vardı aynı şekilde o da temiz çıktı..wilmanın da ayrıntılısı iyi çıktı..ara sıra nazar değse de sonu kötü giden olayımız yok maşallah

geçmiş olsun yaaa..düşük olabilir dediyse bekle 32. haftaya kadar vuruluyor o aşı...ama kızlar hastanesine güvenen doktor mu olur yaa..burası Türkiye hastaların karnında neler unutuluyor neler...bir doktor karısına yaptırmamış doğumda tetanoz olup ölmüş kadın...çok tehlikeli bişi olmak lazım gibi geliyor bana

içimi rahatlatın dedin diye demiyorum kesinlikle..daha dur canım yaa..20 haftadan önce duyanlara aa ne çabuk denir genelde ilk bebeklerde..bundan sonra duyarsın çok da kalmamıştır ama 10 güne kadar sabret sen:)

oh gözünaydın arkadaşım. yüzünü göstermese de karizması yetmiştir onun dimi

nasıl gectı randevu ne kadar odedın memnun kaldınmı? boyunu fl bıyu ıle 7 yı carparak bulacaksın

kızlar dün 10 saat arayla 2 saat boyunca böbrek ağrısı cektim ama korktum baya taş falanmı var diye gece uyuyamadım bugün dokrora gittim tahlil yapıldı şükür temiz.doktor bebek büyüdükçe idrar yolları ve böbreğe baskı yapıp ağrı yapabilir dedi sırt üstü ve ağrıyan tarafa yatma dedi.böbrek ağrısı yasarsanız dikkatinize hamileleikte olabilirmiş.yalnız ağrıların artarsa tekrar gel dedi

geçmiş olsun canım..umarım tekrarlamaz...

bugün bi arkadaşımla görüştüm.5 yaşında bi kızı var..ben durumum gereği büyük ihtimalle sezeryan olacağım..arkadaşım lokal anestezi altında yapmış doğumunu..çok etkilendim..bebeğin ilk çıktığı anı..hazırlanışını..yanına getirilişini anlattı..çok duygulandım..inşallah o güne kadar gelirsem ben de öyle yapmak istiyorum..

oh gözünaydın arkadaşım. yüzünü göstermese de karizması yetmiştir onun dimi

ahhhh yetmez mi.....Rabbim sağlık versin hepimizin bebişlerine...

nasıl gectı randevu ne kadar odedın memnun kaldınmı? boyunu fl bıyu ıle 7 yı carparak bulacaksın

iyiyiydi canım.. birazcık yolları karıştırdık...aslında kolay yerdeymiş...şimdi baktım 28cm olmuş benim kerata.. aynı babası yav bu...basketçi olcek herhalde...

bugün bebek kıyafetlerine baktım biraz ama çok pahalı.. bende internetten alışveriş yapmak istiyorum ama her siteye güvenemiyorum.. sizler hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz...??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…