- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.541
valla tasıma koltugunu ben hastane cıkısında bıle kullandım , besıkte park yatak kullanacagım ben arava olarakda garaco travel sıtem yada chıcco multıway pusetkızlar günaydın
dünden beri alacaklarım konusunda kararsızım bir el atın alacaklarımı kısmam lazım. şimdi travel sistem araba alsam içinde oto koltuğu da olur diyorum ama zaten şubatta doğacak kış günü bir yere götürmem bir işe yaramayacak oto koltuğu ve araba... beşikte de büyüyen alayım diyorum yatak odama koyamıcam işe yaramayacak... ne yapacağımı şaşırdım. araba olarak ne düşünysnz??? travel mi
kızlar günaydın
dünden beri alacaklarım konusunda kararsızım bir el atın alacaklarımı kısmam lazım. şimdi travel sistem araba alsam içinde oto koltuğu da olur diyorum ama zaten şubatta doğacak kış günü bir yere götürmem bir işe yaramayacak oto koltuğu ve araba... beşikte de büyüyen alayım diyorum yatak odama koyamıcam işe yaramayacak... ne yapacağımı şaşırdım. araba olarak ne düşünysnz??? travel mi
canım yazını okuyunca ben de biraz olsun rahatladım.benden başka hissetmeyen kalmadı topikte sanıyordum.
bende 18+6 oldum ama hiç bişey yok henüz.pazartesi de detaylıya gireceğim.inş bebişimin beynindeki kistlerde küçülmüştür,azalmıştır da güzel habelerle gelirim..
kızlar süper ezogelinn yaparım bi de şimdi bebişim de büyüyünce yer diye daha vitaminlileri deniyorum.
havuçlu kerevizli et suyuyla falan mmm canım çekti akşama akşamm...
tarifi veriim isterseniz...
kızlar günaydın
Doktorum arada olur dedi normalmiş yinede cansikici ayrıca niye küselim bilgisi yada fikri olan yazar diğer arkadaslar yazmadı diye küsecek değilimvalla bende yok canım bilmiorum yazıosa doğrudur ama yine de doktoruna danısırsın gidince
:) artık bilmesem de cvp yazma ihtiyacı hissedıorum yoksa küsüo hatunlar :/
hatta aynı araba hepsiburadada 549 tl...ucuzladıkça şüphelerim artıyo :44:
Herkese selamlar. Öncelikle hepimiz sağsağlim bebişimizi kucağımıza alırız inşallah. Bende şubat annesi olacağım.Doğum 17 şubat gözüküyor. Aranıza geç katıldım ama bundan sonra sizinleyim.
ver ver bekliorummm
çıkmaz kuzu :) en küçüğü 15 diğerleri de 16 ve 19 yaşlarında zaten :) abimden de istemem zaten diğeri de almaz kendi cocuguna bile bişi almadı bizimkiler az değişikler kaynanama desem ne gerek var der kesin :) o yüzden moralimi bozdurmaz hiç eşim kimseye minnet etmez beni de kırmaz onlar herşeyi masraf gereksiz göruolar kıyafet bile alsak issraf der benim eşim konusturmaz hiç onları hiçbişi anlatmaz pek gitmez beni de götürmez o yüzden almazlar yani :)
siz yatın kalkın şükredin ne gzel heves edıolar bişiler örüolar allahtan annem anneannem kendi teyzelerim babaannem var da onlar örüolar :) alıolar heves edıolar :) yoksa onlar da heves meves yok :) artı eltim de hamile daha subatta cocugu olmustu seneye martta doğum yapacak genene ara becerdi bilmioom ama öle yani
markafonı trendyol lımango hepsıburada ebebek unnado bebefix sevibebe
kızlar valla bi girmedim neler neler olmuş okumaktan yoruldum valla...hatta okadar çok okudum ki kimin ne yazdığı kafamda karıştı o yüzden kendimden devam ediyorumbugün bi akrabanın nişanına gittik kızım öyle tekmeler indirdi ki hiç bu kadar kuvvetli vurduğunu hatırlamıyorum hem de 6-7 tane üstüste tam anneme seslendim o sırada durdu utandı anneannesinden heralde meğer kızımın canı nişan düğün gezmek istiyomuş dün de annemin doğumgünüydü bu arada kuzenim falan geldi kutlamaya gelirken de 1 kocaman poşet dolusu bebek eşyası getirmiş bana...onun oğluşu 1 yaşına girmek üzere artık bütün küçüklük kıyafetlerini getirdi yani kıza olabilecekleri...dünyanın zıbını,kısa kollu-uzun kollu çıtçıtlı bodysi,alt üst takımları çıktı içinden o kadar mutlu oldum ki tabii ki sonuçta ben de alcam ama yedeklerinin olması çok iyi oldu
benimde 2.ci çizgi silik çıkmıştı tabi ben bön bön bakıordum testeeşim geldi kızım sen hamilesin demişti ben inanamamıştım 3 gun sonraydı kan testinde hamile çıkmıştım kesin hamile kardeşin
daha henuz bısıler almadım herkes sureklı alıo ama ben daha almdm yalnz unnado trendyol ve markafonıden sureklı baknyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?