2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla tasıma koltugunu ben hastane cıkısında bıle kullandım , besıkte park yatak kullanacagım ben arava olarakda garaco travel sıtem yada chıcco multıway puset

gnydn cnm ben araba almayı düşünmüyorum şimdilik çünkü dediğin gibi kış bebeği sadece dr. kontrolüne gidecek oda kucakta olur yaza doğru alırım diye düşündüm beşikte ilk bende büyüyen diye düşündm ama y.odasında yerim yok sallanan beşik karyolası almaya karar verdm 3-4 yaşına kadar yatabiliyolarmış onda çilekte var sitesinden bak istersen hatta indirimi vardı kaçırdım çok üzüldüm

kızlar delırdıgımı dusunmeyın berıne cepten mesaj atıyor ben burDn cevap yazıyorum:)))

akşam hesap aktıf olacak sende tut azıcık kendını dolaşma sagda solda forumda:)

Ne güzel bak teselli olduk birbirimize:) Dualarım seninle olacak,takip edicem, inşallah doktordan çıktığında ayakların yere basmaz mutluluktan.

canım eğer 'şimdilik çok masraf olacak sonra lazım olursa alırım' diye düşünüyosan araba koltuğunu almayabilirsin bebişini portbebeye koyup sen de onunla arkaya oturup gayet güzel arabayla gezebilirsin araba koltuğu şart değil bir çok arkadaşım öyle yaptı 6-7 aylık olunca aldılar ben de şimdilik almıycam galiba çünkü travel system olunca fiyatlar çok kabarıyo...beşiğe gelince yatak odanda bol yer varsa büyüyen beşik al am benim yerim biraz dar o yüzden park yatak alcam normal yatağını da 2-3 yaşına geldiğinde oda takımıyla beraber alcam

bursalı anneler mudanya yolu üstünde moremo varmış. bebek odası için arkadaş tavsiye etti. ben bembeyaz bir oda istiyorum. aradım çok tatlı bir bayan konuştum çok sağlıklıymış mobilyaları arkadaş öyle dedi. birde beşikler genelde 80 e 120 oluyor onlarda 90 a 130 mu ne dedi. baya bir uzun ömürlü. fiyatlara da 2000 2500 dedi. peşinde indirim yapıyor. ya da bir kısmını peşin verip senet yapabiliyosun...o daha iyi kredi kartını kapatcam. birkaç aya kadar eşimin durumu iyi olursa ben 1000 tl biriktircem 1000 tl de annemlerden kayınvalidemlerden alıp alıcam inşallah allah izin veirrs...

exorbaby diye bir markanın prostyle travel systemi var youtube dan videosunu izledim fena değil gibi duruyor benim kriterlerime de uygun istediğim şeyler mevcut fiyatı da 700 tl yani baya bi uygun ama exor baby nedir yaa? bilen duyan kullanan var mı hiç?

valla bende yok canım bilmiorum yazıosa doğrudur ama yine de doktoruna danısırsın gidince
:) artık bilmesem de cvp yazma ihtiyacı hissedıorum yoksa küsüo hatunlar :/
Doktorum arada olur dedi normalmiş yinede cansikici ayrıca niye küselim bilgisi yada fikri olan yazar diğer arkadaslar yazmadı diye küsecek değilim

Herkese selamlar. Öncelikle hepimiz sağsağlim bebişimizi kucağımıza alırız inşallah. Bende şubat annesi olacağım.Doğum 17 şubat gözüküyor. Aranıza geç katıldım ama bundan sonra sizinleyim.

hatta aynı araba hepsiburadada 549 tl...ucuzladıkça şüphelerim artıyo :44:

kıjjjj alısverıs kurduu ,ben kendımı zorladıkca bakınıp bısey almamak ıcın sen kanıma gırıonn :) valla bızde azcık esımle tartıstık aksam alcaklarımızı mınımuma ındırıyoo kalıteden cok fıyatlara gore bakınıyo nette sınırr oldum bagırdım, snra baktım sırınlık yapıoooo gelmıs bebegı sevıyo sonra gıt dedım benı oglumla bırakk ayy ya cok garıbıme gıdıyo benım bı parcamm var hahayyy

selam kızlar ne var ne yok
cuma günü ayrıntılıya girdik kuzumu gördüm
çok şükür her şey normal
kalp,ciğerler,kollar ,bacaklar,mide,beyin,burun ,dudak,kulak,kordon vs. ne varsa baktı doktor çok beğendi her şeyi
kendi doktoruma götürdüm o da not etti çok güzel dedi Allah'ıma çok şükür
doğum 3 şubat görünüyor dedi:18:
sanırım ocak sonu alınır sezeryanla
işte böyle bir daha ki kontrol bayramdan sonra artık
öyle böyle derken yolu yarıladık da geçtik bile

Hafta sonun nun sessizliği çökmüş topiğimize :))) bende 3 gündür depresyon hallerindeyim neden anlamadım..hamilelik den herhal..canım sıkılıyo hep off çekiyorum içim daralıyo felan galiba en kısa zamanda benim kendime hobi bulmam lazım :)) ahşap boyama kursuna gitmek istiyorum maksat zaman geçsin...

ver ver bekliorummm

canım kusura bakma dün yoktum geç oldu:) kızlaar tarif geliyorrr:)
ezogelin çorbası (6 kişilik)
1 çay b. mercimek
yarım çay b. bulgur
yarım çay b. pirinç
1 soğan
1 patates
1 havuç
yarım kereviz(isteğe bağlı)
et ya da tavuk suyu
hazırlanışı:
mercimek pirinç bulgur; doğranmış patates havuç kereviz düdüklü tencerede 5-6 bardak suyla 30 dk. haşlanır.
düdüklüye koyulan suyun bir kısmı et veya tavuk suyu olabilir.
bir başka tencerede ince kıyılmış soğanlar bir kaşık salçayla kavrulur.
haşlanmış karışıma eklenir. karışım blendırdan geçirilir, tuz nane pul biber eklenerek kaynatılır.
kıvamı yoğunsa kaynamış su eklenebilir. 5 dk. fokurdadıktan sonra afiyet şeker olsunn:)

sorma benim küçük elti de hamileymiş bi ay küçükmüş benden eşi de tır şöförü ben de aynı tepkiyi verdim adam 3 ayda bir geliyor yurtdışından. hangi ara becermişler dedim.:) 2010 şubatta evlendi, 2011 nisanda 1. yi doğurdu. şimdi de 2. ye hamileymiş. hızlı millet hızlııı.:)

markafonı trendyol lımango hepsıburada ebebek unnado bebefix sevibebe

teşekkür ederim canım.. ben güvenemiyorumda her siteye...en azından şimdi başlarım alışverişe...

bende yeğeniminkileri kullanacağım.. ben daha şanslıyım ikiside erkek olacak....

ben hiç çift çizgi görmedim seneler boyunca.. bebişim tüp bebek.. ve ben idrar testi yapmadan bekledim tahlil gününü sabırla.. ama ahtım var.. doğuma gitmeden önce yapacağım o idrar testinden göreceğim o kırmızı çizgiyi...Rabbim herkese nasip etsin o kırmızı çizgiyi.. onu görebilmenin değerini en iyi bilenlerdenim sanırım...

daha henuz bısıler almadım herkes sureklı alıo ama ben daha almdm yalnz unnado trendyol ve markafonıden sureklı baknyrum

bana bilindik alışveriş siteleri pahalı geldi.. normal fiyat gibi sanki...ama bende başlayacağım artık internetten alışveriişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…