- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.561
kızlar günaydın
dünden beri alacaklarım konusunda kararsızım bir el atın alacaklarımı kısmam lazım. şimdi travel sistem araba alsam içinde oto koltuğu da olur diyorum ama zaten şubatta doğacak kış günü bir yere götürmem bir işe yaramayacak oto koltuğu ve araba... beşikte de büyüyen alayım diyorum yatak odama koyamıcam işe yaramayacak... ne yapacağımı şaşırdım. araba olarak ne düşünysnz??? travel mi
bursalı anneler mudanya yolu üstünde moremo varmış. bebek odası için arkadaş tavsiye etti. ben bembeyaz bir oda istiyorum. aradım çok tatlı bir bayan konuştum çok sağlıklıymış mobilyaları arkadaş öyle dedi. birde beşikler genelde 80 e 120 oluyor onlarda 90 a 130 mu ne dedi. baya bir uzun ömürlü. fiyatlara da 2000 2500 dedi. peşinde indirim yapıyor. ya da bir kısmını peşin verip senet yapabiliyosun...o daha iyi kredi kartını kapatcam. birkaç aya kadar eşimin durumu iyi olursa ben 1000 tl biriktircem 1000 tl de annemlerden kayınvalidemlerden alıp alıcam inşallah allah izin veirrs...
canım bursada başka nereler var bebek odası için ben iznikteyim çok bilmiyorum bursayı. burda hiç bişey yok. dün inegöle gittik bi yerde bulduk başka hiç bişey yok....
Kizlaaarrr napiyonuz? Nasilsiniz bakalim? Ütü yaptim kicim agridi gene :) alisverise gitcez simdi kociskoyla.
Tetanoz icin saglik ocagina gittigimde soledim agriyo oram buram diye elevit kakaladi banaben de yakalandim sonunda elevit diye diye tüh! Kocaman bisi o yaa nasi gecer bogazimdan! daha baslamadim almaya zaten bugun portakal greyfurt sıktım kahvaltida kendiminki bitince kocaminkini de ictim c vitamininin dibine vurdum
Bi de ben ztn demir+folik asit aliyodum. Elevitin icinde de varmis. Carpmasin ikisi birden. Bisey demedi dr. Siz nasi aliyosunuz???
ayşenbebe varmış gir sitesinden bak, orayı da önerdiler ama bu moremo yu beğendim ben... kapalıçarşı nın oralarda varmış bebek mobilya mağazaları, eski bakırcılar çarşısına gidersen sorup, orda da varmış.. şimdilik istihbarat böyle... almaya gelince para yok tabi benimkisi hayal :))))))) bak bu moremo nun sitesine gir çok güzel mobilyalar ya da belki ben bembeyaz istediğim için bana öyle geldi çok da büyük, büyüyen beşiklerinin ebatları 15 16 yaşına kadar hatta daha fazla kullanıyorlarmış... bilemicem ...
selam kızlar ne var ne yok
cuma günü ayrıntılıya girdik kuzumu gördüm
çok şükür her şey normal
kalp,ciğerler,kollar ,bacaklar,mide,beyin,burun ,dudak,kulak,kordon vs. ne varsa baktı doktor çok beğendi her şeyi
kendi doktoruma götürdüm o da not etti çok güzel dedi Allah'ıma çok şükür
doğum 3 şubat görünüyor dedi:18:
sanırım ocak sonu alınır sezeryanla
işte böyle bir daha ki kontrol bayramdan sonra artık
öyle böyle derken yolu yarıladık da geçtik bile
kızlar galiba anakucağına karar
Hauck Leisure e-motion Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
altındaki videosunu izleyin nasıl sizce bana bi fikir verin???
bende salı gunu gryrum 23.haftama 38.haftadamı dogururuz acabakı kım kacncı haftada dgurcak cok merak edyrumben geldımmmmmmmmmmm gezdım yoruldum heran uyuyabılırım
bu arada yarın 23. haftama gırıyorum kalır 15 haftaaaaaaaa
benım bebegın alınacak en gec tarıh maxımum 29 ocak yılbasında 36 ya gırecegım ondan sonra teyakkuzda olurumcokkkkk guzelll kesnlıkle almalısın hatta bende cok begendmm ben de alablrmm
bende salı gunu gryrum 23.haftama 38.haftadamı dogururuz acabakı kım kacncı haftada dgurcak cok merak edyrum
kıjjjj alısverıs kurduu ,ben kendımı zorladıkca bakınıp bısey almamak ıcın sen kanıma gırıonn :) valla bızde azcık esımle tartıstık aksam alcaklarımızı mınımuma ındırıyoo kalıteden cok fıyatlara gore bakınıyo nette sınırr oldum bagırdım, snra baktım sırınlık yapıoooo gelmıs bebegı sevıyo sonra gıt dedım benı oglumla bırakkayy ya cok garıbıme gıdıyo benım bı parcamm var hahayyy
kızlar.. geldim ama çıkacağım.. belim çok fena... birde benim anal fissür derdim var... o azdı.. oturamıyom popomun üzerine...size iyi sohbetler şimdilik gelirim ben yine yanınıza biraz iyi olunca...
Kizlaaarrr napiyonuz? Nasilsiniz bakalim? Ütü yaptim kicim agridi gene :) alisverise gitcez simdi kociskoyla.
Tetanoz icin saglik ocagina gittigimde soledim agriyo oram buram diye elevit kakaladi banaben de yakalandim sonunda elevit diye diye tüh! Kocaman bisi o yaa nasi gecer bogazimdan! daha baslamadim almaya zaten bugun portakal greyfurt sıktım kahvaltida kendiminki bitince kocaminkini de ictim c vitamininin dibine vurdum
Bi de ben ztn demir+folik asit aliyodum. Elevitin icinde de varmis. Carpmasin ikisi birden. Bisey demedi dr. Siz nasi aliyosunuz???
dedi annem.. ben dişimden tırnagımdan artırırken kendi boğazımdan kısarken 1 aydır evimin mutfağını görmezken, evimde yoksa var derken kimseye evimdeki fırtınaları anlatmazken benim kocam gidip içiyor! hakediyorum mu hayır etmiyorum çünkü hep destek oldum bugüne kadar ya gerçekten ne meslek yaparsanız yapın anneyseniz amaaan be seni mi çekicem deyip çıkamıyosunuz! hastaneden çıktım daha yeni ama kocamın yüzünü toplasanız 2 saat anca gördüm.. uyudu uyandı arkadaşıyla buluşmaya gittinerde hata yapıyorum bi bilsem
dedi annem.. ben dişimden tırnagımdan artırırken kendi boğazımdan kısarken 1 aydır evimin mutfağını görmezken, evimde yoksa var derken kimseye evimdeki fırtınaları anlatmazken benim kocam gidip içiyor! hakediyorum mu hayır etmiyorum çünkü hep destek oldum bugüne kadar ya gerçekten ne meslek yaparsanız yapın anneyseniz amaaan be seni mi çekicem deyip çıkamıyosunuz! hastaneden çıktım daha yeni ama kocamın yüzünü toplasanız 2 saat anca gördüm.. uyudu uyandı arkadaşıyla buluşmaya gittinerde hata yapıyorum bi bilsem
kıyamam ben sana yaa nolur üzme kendini bak bebişin daha yeni topladı kendini...eşinle oturup konuştun mu canım sebepleri hakkında? bazı erkekler streslerini hep içine atar arkadaşlarıyla çıkınca rahatlar belki öyledir o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?