- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.581
oncelıkle tekrardan hosgeldın sen hata yapmıorsun erkekler fazlasyla duyarsız olabılıo sadece bızım ıcın cok buyuk sorun olan bu durum onlar ıcın cok basıt oluyo sen fedakarlıgından duyarlılıgından hcbısı kaybetme hata sende degl esınde
benım bebegın alınacak en gec tarıh maxımum 29 ocak yılbasında 36 ya gırecegım ondan sonra teyakkuzda olurum
teşekkürler canım sağol.. bu kadar duyarsız olabilmesinin sebebini çok merak ediyoorum
benmde aynen 29 ocakk cok varmıs gıbı gelıo yılbasına pırtlatsam ne ıyı olur 29 ocaga kadar nası beklerım:)
aslında sebep cok basıt canm erkek olmaları ama bu onları haklı cıkarmıor tabıı ama sen bole bole yaptın desen bu seferde sen abartıor olursun kadın olmak cok zor cokkkk
defalarca hemde ya bizim zaten sorunlu bi evliliğimiz vardi canım çok zor dönemlerden geçtim ben anlatsam roman olur derler ya o cinsten işte.. içine atıcak birşeyi kalmadı balım ya borcu harcı çoktu benden önce kredi çekmiş hala onu ödüyordu ben tuttum kolumdaki bileziklerime kadar verdim yeter ki kapat borcunu sıkıntın kalmasın diye.. insanın hamilelik dönemi en güzel dönemdir ya ben hiç bişey anlamıyorum ya bebeğim sorunlu ya babası bana zaman kalmıyor bile.. off napıcam
ooff moralim çok bozuk yaaiki gündür bebeğimde hareket etmıyor bugün belimde çok agrıyor :18:
ah canım yaaa bebiş neden o zaman diycem ama artık olan olmuş...maddiyatı boşver biz de çok altın bozurduk zamanında araba alcaz diye insan huzurlu olunca hiç görünmüyo gözüne...e peki sen böyle anlatınca falan ne diyo? yani şu sebepten dolayı çıkıyorum falan gibi bişeyler söylüyo mu yoksa hiç oralı olmuyo mu?
bebiş neden önce onu cevaplayım tatlım.. ben geçen sene şubat ayında ikizlerime hamileydim ama kaybettim onların boşluğunu dolduracak hiçbirşey yoktu ne iş ne güç agrasif olmuştum iyice işyerinde bile terör estiriyordum zaten sorunluyduk bebeklerim de bırakınca ben iyice çıkmaza girmiştim.. ama hep destekti eşim defalarca boşanalım dedim ailemin yanına gittim ama bırakmadı.. sonra barıştık işte Rabbim nasip etti tesadüf ki bebeğimde şubatta doğucak.. konuşuyorum eşimle anlatıyorum anlıyo da ama bitane arkadaşı var ondan kopamıyor onun yüzünden bide burnumuzun dibinde oturuyor kendileri
eşim normalde iyi bi insandır çok saftır hep iyiliğinden kaybediyo işte..
anladım canım...maalesef her erkeğin etrafında evli/bekar olup evliyse bile kendi eşini sallamayıp arkadaşını da kendi yolunda götürmeye çalışan bi arkadaş oluyor...babamın da işyeri arkadaşı var öle bi tane kendisi eşini çocuklarını evde hapsedip denize pikniğe oraya buraya gidiyo babamı da çağırıyo annem de bayağı bir parlamıştı ne işin var diye çünkü bizde heryere ailece gidilir...sanırım seninki de böyle bişey ama senin eşin maalesef geri çevirmiyor...bak eşin o zamanlar yanında olmuş sana destek vermiş üzüntünü paylamış..gerçi zaten yapması gereken şeyler ama demek istediğim öyle çok düşüncesiz bi insan da değil demekki arkadaş kurbanı oluyor..ileride çocuğunuz doğacak bir şekilde o arkadaşından koparman lazım gerekirse arkadaşıyla bile konuş bence tanıyosan en azından daha seyrek görüşsünler...
cokkkkk guzelll kesnlıkle almalısın hatta bende cok begendmm ben de alablrmm
bende salı gunu gryrum 23.haftama 38.haftadamı dogururuz acabakı kım kacncı haftada dgurcak cok merak edyrum
ooff moralim çok bozuk yaaiki gündür bebeğimde hareket etmıyor bugün belimde çok agrıyor :18:
kesinlikle koparmam lazım bide taa polis okulundan beri arkadaşlar.. seneye şark görevimiz var ikimizinde anca o zaman kurtuluruz.. doğuya gidicezbelki de ayrı illerde görev yapıcaz malesef polis olunca nere çıkarsa oraya gidiyosun tercih dışı bile gelebiliyo ama evli olduğumuz için belki daha iyi bir yere gideriz.. kocamı çok seviyorum 1 dk bıle ayrı kalmak istemiyorum.. acaba bu yüzden mi kaybediyorum ama öyle çok bunaltan cinsten değilim..
ya canım eşimin arkadaşı bekar 1 kez 2 kez geldi ama artık komşular yanlış anlıcak diye korkuyorum sonuçta toplum dedikoduya çok meraklı.. evde içmesine bişi demiorum ama içimiyodu hmile kalmadan önce eşimle karşılıklı rakı sofrasında da oturdum içkiye karşı değilim ama abartılmadığı takdirde.. eşim zaten arkadaşının yanında beni içki masasına oturtmaz helede bekarsa hiç
ay baktıça aklım karışıyo cnm şuna da bak onun da altında videosu var
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
bu da beşik gibi oluyo bu da çok cazip geldi sonuçta bebişimi tekrar işe başlayınca
annemin yanına bırakcam oraya da bi beşik lazım bi de kayınvalidemlere tatillerde gittiğimizde
orada da beşik lazım olacak bu hem anakucağı hem de
portatif beşik olabiliyo ay bakmasammı ne yapsam baktıkça kafam karışıyo
ama bunu da çok beğendim...
cnm üzme kendini de bebişini de bence bebeğin dünyaya
geldiğinde herşey çok değişecek, bide o eşinin arkadaşı evli değil mi
yani karısı varsa onun da sıkıntısı vardır birlikte halledin, eğer bekarsa
da kocan bişey demiyosa sen o adamla konuş en son çare olarak
ne kadar huzursuz olduğundan evindeki huzursuzluğun sebebinin
kendisi olduğundan bahset...
eee o kadar kıskanıyosa kendi de çıkmayacak evinde oturacak o zaman yapacak bişey yok...
ay baktıça aklım karışıyo cnm şuna da bak onun da altında videosu var
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
bu da beşik gibi oluyo bu da çok cazip geldi sonuçta bebişimi tekrar işe başlayınca
annemin yanına bırakcam oraya da bi beşik lazım bi de kayınvalidemlere tatillerde gittiğimizde
orada da beşik lazım olacak bu hem anakucağı hem de
portatif beşik olabiliyo ay bakmasammı ne yapsam baktıkça kafam karışıyo
ama bunu da çok beğendim...
sen burda paylasnca baktım hepsıne dırek bu dıkkatımı cektı besık olması falan ıyı ama benm ıcın pahalı ama gercekten budahada guzel
zuzum saol balım.. eşimin arkadaşı bekar.. son çare artık onunla konuşucam ama eşim buna çok kızıcak puuufföyle bi durum ki kızdığım zaman da şirinlik yapıyo bütün sinirim geçiyo ama artık daha katı olucam çünkü bunu kendi lehine kullanıyor
sen en ıyısı bu bekar arkadasa kısmet bul sorunu kokten coz valla en ıyısı
işte anlaşamadığımız konu tam da bu.. aman neyse yaa boşver bebiş napıyor benim ki 2 gündür çok az hareket ediyo ya tekmeleri falan çok nadir.. bide belim çok agrıyor seninde oyle mı canımm
kızlar bu gece bır ılkı yasıyrum ve duygularımı sızle paylasayım bebegım cok hareketlıydı ama esım elını koyunca hıssedemıodu yanı ıcerden bı ben hssedıodum bugece tekmeler sddtlendı ayagımı uzattım karnımı actım ve ızledım hareketlerı dısardan gorunmeye basladı vurdugu yer baya oynadı yanılıomuyum dıe baktım baktım yokk valla oynuoo esım daha gelmedı eve o gelıncede ınsallah bole olurda esımde hsseder buarada ne hyeecan yapmısım okuyunca farkettm:):):)
ayyy ne güzel gözün aydın inşallah ben de bir an önce dışardan görmeye ya da en azından hissetmeye başlarım yoksa kocacığım kafayı yiycek
inşallah bir an önce amacına ulaşırsın canım ne diyeyimbelim değil de bacaklarım çok ağrıyo benim gezmekten yaa...bi de kasıklarım sancıyo arada..
ayyy ne güzel gözün aydın inşallah ben de bir an önce dışardan görmeye ya da en azından hissetmeye başlarım yoksa kocacığım kafayı yiycek
ınsallah canm ınsallah kı mutlaka gorcen ogunlerı esıme hsstrmek ıcın ne zamandr ugrasıom hatta hssetmedıkce kucucuk sey hareket edermı sen yanılıon dıodu sınır oluodum bugece hssetsede artık bende kantlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?