2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

içini ferah tut canım
görevimiz gereği her yere gitmek zorundayız
bilsem ki terör bitecek
bugün canımı veririm ama
çok üzülme bebişe yazık
iyi geceler canım

Berinecim Pc nin şarjı bitti yarın bütüüüüünn detayları istiyorumm
Şimdilik size iyi geceler..oğluşuna ve kendine iyi bak.Bugün sizin keyfini çıkarın.

güzel arkadaşım, yeni yaşında ve her yaşında sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.bir sonraki doğum gününü kucağında oğluşunla kutlaman dileğiyle. tüm mutluluklar senle olsunnnnnnnnnnnnnn

güzel arkadaşım, yeni yaşında ve her yaşında sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.bir sonraki doğum gününü kucağında oğluşunla kutlaman dileğiyle. tüm mutluluklar senle olsunnnnnnnnnnnnnn

aaaaaaa canım arkadaşım çok sağol... inş oğlumu sağ salim alırım kucagıma.. yarın doktora gidicez.. başka hastaneye başka doktora 18+1 oldum bugun detaylıya girsem zararlımı acaba

canım arkadaşıııımm çok sağol.. yarın dr kontrolune gıdıcem baska hastane baska doktor detaylıya gırsem zararlı olur mu 19 haftalık olduk

canım arkadaşıııımm çok sağol.. yarın dr kontrolune gıdıcem baska hastane baska doktor detaylıya gırsem zararlı olur mu 19 haftalık olduk

detyalıya millet 20 li haftalarda girdi, vallahi bi fikrim yok. ben de henüz detaylıya falan girmedim.yarın gittiğin doktorun söylediklerine göre hareket edersin, eğer gerek görürse gidersin detaylıya.

Hepinize günaydıınn..Yeni güne kızımın tekmeleriyle başladık.Bol tepikli güzeel bi hafta geçiririz inşallaaah

geçmiş olsun canım o çok sıkıntılı bişey yaa çok uzun oturmıycan bi de şimdi kilo aldıkça sıkıntısı da artar allah yardımcın olsun...

:

insallah daha kötü olmam canım.. hem evde değilim ki.. çalışıyorum birde...Rabbim beterinden korusun çeken bilir gerçekten bu mereti..ben hamileliğimden beri yaşıyorum...

canım.. bebişini düşün ve başka konular düşün üzme kendini lütfen... insaallah kopar o arkadaşından...

bende kendi dr. um dışında gittim . bana ekstra 100 tl ye patladı.. ama doğum dr u bakmadı bana.. radyoloji uzmanı baktı.. cd verdi.. dr. unuza gösterirsiniz dedi.. ama bence 20. haftan dolsun öyle git canım.. her şey daha netleşir...

günaydın herkese hayırlı haftalarrr

bizim sıpa bize süpriz yaptı oğlumuz oluyormuş kızlar cumartesi detaylıda öğrendik

geçmişi okuyup geliyorummmm

günaydın kızlar ve bebişler güzel ve hızlı bir hafta diliyorum hepimize nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz hepinizi kucaklayıp öpüyoruz kızımlaaaa

günaydın herkese hayırlı haftalarrr

bizim sıpa bize süpriz yaptı oğlumuz oluyormuş kızlar cumartesi detaylıda öğrendik

geçmişi okuyup geliyorummmm

günaydın canım anaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaa şaka gibi yawwww bende bundan korkuyorum işte benim detaylı 10 ekimde gittiğimde erkek derseeeeeeeeeeeee nayır nolamaz derim çıkarım odadannnn
esinciğimmmm hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli inş. daha değişmez diye sordun dimi

yaa sorma valla Allah tan zaten geç öğrenmiştik de çok koymadı bize

esin ne kadar sürdü kız cd verdimi bide nasıldı bebiş yüzünü falan gösterdimi yawwwww kuzum benimmmm

gördük kuzumun herşeyini maşallah iyiydi bi sıkıntı da çıkmadı şükür bir 20-25 dk falan sürdü canım ama bize 2 dk gibi geldi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…