- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.661
evet cnm çok yakında bi köy
neyse yarın yine o karakolun önünden geçip okula gitcem
bi duş alayım, arkadaşlarım arayıp okula gelme sen hamilesin yollarda bişey
olmasın diyo ama allah yazmışsa her yerde gelir ölüm
hadi ii geceler cnm ...
güzel arkadaşım, yeni yaşında ve her yaşında sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.bir sonraki doğum gününü kucağında oğluşunla kutlaman dileğiyle. tüm mutluluklar senle olsunnnnnnnnnnnnnn
güzel arkadaşım, yeni yaşında ve her yaşında sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.bir sonraki doğum gününü kucağında oğluşunla kutlaman dileğiyle. tüm mutluluklar senle olsunnnnnnnnnnnnnn
canım arkadaşıııımm çok sağol.. yarın dr kontrolune gıdıcem baska hastane baska doktor detaylıya gırsem zararlı olur mu 19 haftalık olduk
geçmiş olsun canım o çok sıkıntılı bişey yaa çok uzun oturmıycan bi de şimdi kilo aldıkça sıkıntısı da artar allah yardımcın olsun...
:
dedi annem.. ben dişimden tırnagımdan artırırken kendi boğazımdan kısarken 1 aydır evimin mutfağını görmezken, evimde yoksa var derken kimseye evimdeki fırtınaları anlatmazken benim kocam gidip içiyor! hakediyorum mu hayır etmiyorum çünkü hep destek oldum bugüne kadar ya gerçekten ne meslek yaparsanız yapın anneyseniz amaaan be seni mi çekicem deyip çıkamıyosunuz! hastaneden çıktım daha yeni ama kocamın yüzünü toplasanız 2 saat anca gördüm.. uyudu uyandı arkadaşıyla buluşmaya gittinerde hata yapıyorum bi bilsem
canım arkadaşıııımm çok sağol.. yarın dr kontrolune gıdıcem baska hastane baska doktor detaylıya gırsem zararlı olur mu 19 haftalık olduk
günaydın herkese hayırlı haftalarrr
bizim sıpa bize süpriz yaptı oğlumuz oluyormuş kızlarcumartesi detaylıda öğrendik
geçmişi okuyup geliyorummmm
günaydın canım anaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaa şaka gibi yawwww bende bundan korkuyorum işte benim detaylı 10 ekimde gittiğimde erkek derseeeeeeeeeeeee nayır nolamaz derim çıkarım odadannnn
esinciğimmmm hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli inş. daha değişmez diye sordun dimi
esin ne kadar sürdü kız cd verdimi bide nasıldı bebiş yüzünü falan gösterdimi yawwwww kuzum benimmmm
nası yaniiiiiiiiiiiii yaaaa:)yaa sorma valla Allah tan zaten geç öğrenmiştik de çok koymadı bize
gördük kuzumun herşeyini maşallah iyiydi bi sıkıntı da çıkmadı şükür bir 20-25 dk falan sürdü canım ama bize 2 dk gibi geldi tabi
nası yaniiiiiiiiiiiii yaaaa:)
neyse allahtan hafta gecmeden ogrendı gercegı dıger turlu daha kotu dogumda ogrense tatatatatataaaamya meltem duydunmu kız esinin bebeği erkekmişşşşş anammmmm
neyse allahtan hafta gecmeden ogrendı gercegı dıger turlu daha kotu dogumda ogrense tatatatatataaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?