2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende ayın 20 sınde ıstanbula gıdecegım havuzlu hanı bahcemı nersıyse orada bakınıcam kapı susu falan

hoşbulduk canım nasılsınız ? tekmelere gelince ben hissediyorum erkek bebekler sanki erken başladı evet

hoş geldin canım kerataların kanında var yaramazlık anasının karnında başlıyolar kızlar çekingen anam napıyım naza çekiyo kendini:103: bu arada eşinle igili kısmı okudum tekrar açmak istemem ama benim kocamın başındada var hemde arkadaşı değil evli barklı kuzeni normalde ist yaşıyo ama 3 aydır aynı şehirdeyiz o bile yetti neysee gidiyoda rahatlıcam biraz 3 aydır nasıl orda diye sorarsanız çalışmıyo babasından yiyooo oyüzden boş gezenin boş kalfası yanii delirtiyo beniiiiii

sen yine kurtuluyosun ben daha çekicem gibi seneye şark çıkarsa anca kurtulucaz gibi lojman çıkıyo diye sevinmiştim ama o da taaa hazirandaymış aman valla çok sinir olmaya başladım.. kayınvalidemle görümceme şikayet ettim kocamı iyi yaptım pişman deilim hıh

bende ayın 20 sınde ıstanbula gıdecegım havuzlu hanı bahcemı nersıyse orada bakınıcam kapı susu falan

havuzlu neresii bizde gidelim neden bize söylemıyosunuuuuuuzz nasıl teyzesınız sız :122:

kızlar cnm çok sıkkın hergün önünden geçip okula gittiğim
karakola saldırmış pkklılar, bi sürü asker yaralı ağır
yaralılar da var evimden bile duydum ambulans seslerini

sorma karnımdaki bebek yetmiyomuş gibi bide dışarıda bebeğim var benim arada bi onunla uğraşmak zorunda kalıyorum.. çileden çıkarıyo beni ya

Koca bebeklerle uğraşmak daha zor :44: eşini karşına alıp bütün sıkıntını anlatman lazım ne kadar değişir bilmiyorum ama şu an sana destek olması gereken bi dönem geçiriyosun.gerçi onunda içinde neler yaşadığını ne sıkıntılar çektiğini bilemeyiz ama..Benim eşiminde öle bi arkadaşı var adam evli karısıyla arası bozuktu evden kaçmanın yerini arıyodu eşime yapışıodu hafta sonu oldummu eşimi rahat bırakmıyodu.Her akşam nerdeyse bize geliyodu en sonunda yeter dedim eşime Bi gün bize geldiinde bi fırçaladım arkadaşını..şimdi hala görüşüolar ama o sıklıkla değil.

ahhh ahhh ne kurtulmasıı bizimde seneye şark heralde şarktan sonrada eşim direk ist isticek çünki bütün ailesi ordaa sinirrr oluyorumm yaaa valla napcam ben bilmiyorum neyse şimdiden strese girmeyim o zaman yeterince girecem. iyi yapmışsın kayınvalidene söylemekte yarın birgün kızdığında yanında olurlar oğullarının hatasını bilsinler tabi herşey anlatılmazda bazen deli ediyo adamlar bende arada şikayet ediyorum mesela kocam bana yardım etmiyodu ev işlerinde görümceme söyledim çok kızdı ben çekerim onun kulaklarını dedi ve sonuççç eşim bugün evi bal dök yala yaptıııııı

havuzlu neresii bizde gidelim neden bize söylemıyosunuuuuuuzz nasıl teyzesınız sız :122:

kız hem ist hemde bilmiyon havuzlu hanı ben bilem biliyom mahmutpaşa -eminönü gibi ama yer olarak tarif edemicem çünki bende tesadüfen düğün alışverişinde dalmıştım ordan biliyorum ama çok güzel biyerdi öyle aklımda kalmıştı bende çarşambaya Allah izin ederse ist ilk işim havuzlu hana gitmek olucak

Havuzlu han eminönünde canım.sadece bebiş cicileri satan kocamaann bi yer bissürü mağaza var

hımmm görümcemin dediği yer orası o zamaaan çarş günü görümcem gelicek bebişin bütün herşeyini alıcaz.. yanımda tecrübeli biri olması iyi olucak.. onun da yaşında oğlu var.. bide oğlunun bebeklikte kullandığı birsürü zıbını varmış bana getirmek istedi ama yanlış anlayacagımdan cekınmıs bende getır dedim.. zevkıne guvenırım ablamın uyduruk bısey almaz bu arada biz C&A mağazasından alıcaz sizce nasıl ??

kızlar cnm çok sıkkın hergün önünden geçip okula gittiğim
karakola saldırmış pkklılar, bi sürü asker yaralı ağır
yaralılar da var evimden bile duydum ambulans seslerini

Allah belalarını versin ! kudurdular ya iyice
zaten kelle koltukta yaşıyoruz ne bu askerin polisin yaşadıkları
yeterince analarımız ağladı yeterince çocuk yetim kaldı

Biz bugün C&A dan tulum aldık kızıma 5 liraya düşmüşlerdi..

bu gidişle bende isyan bayraklarını çekicek gibiyim.. daha eve gelmedi bak

ben de tüp bebek ile sahip oldum bebeğime ve ben de sen gibi tahlil gününü bekledim, pozitif çıkınca o çizgiyi görebilmek için sırf, idrar testi yaptım, bir de fotografını çektim :))onu görebilmeyi, o mutluluğu yaşayabilmeyi en çok bekleyenlerden biri de bendim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin...

canım benim doktorum elevite başlatınca, folikasiti kesti, elevitte yeterince var demişti..

Biz bugün C&A dan tulum aldık kızıma 5 liraya düşmüşlerdi..

hadi yaa uzun kollu mu peki ben uzun kollu zıbınlar ve tulumlar alıyorum.. bu arada yazlıkta alıyorum çünkü yaz ayında tam gezmelik olucak kış sezonu acıldıgı ıcın yazlıkların fıyatı baya ınmıs

Yok kısa kollu ama 6-9 aylık aldım 5 liraya bulunca 18 liradan düşmüş ikili takımlar vardı şortlu falan 12 liraydı onlarda..Kışlık çok güzel şeler vardı ama pek bakmadım fiyatlarına

Hadi yaa..Aradın mı peki?

aradım nerdeysen orda kal ben yatıyorum eve de gelme dedim.. kapıları da kilitledim içeri de giremez almıcam eve kararlıyım.. 15 dakika sonra doğum günüm ama benim kocam ortada yok !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…