- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.621
hoşbulduk canım nasılsınız ? tekmelere gelince ben hissediyorum erkek bebekler sanki erken başladı evet
hoş geldin canım kerataların kanında var yaramazlık anasının karnında başlıyolarkızlar çekingen anam napıyım naza çekiyo kendini:103: bu arada eşinle igili kısmı okudum tekrar açmak istemem ama benim kocamın başındada var hemde arkadaşı değil evli barklı kuzeni normalde ist yaşıyo ama 3 aydır aynı şehirdeyiz o bile yetti neysee gidiyoda rahatlıcam biraz 3 aydır nasıl orda diye sorarsanız çalışmıyo babasından yiyooo oyüzden boş gezenin boş kalfası yanii delirtiyo beniiiiii
bende ayın 20 sınde ıstanbula gıdecegım havuzlu hanı bahcemı nersıyse orada bakınıcam kapı susu falan
sorma karnımdaki bebek yetmiyomuş gibi bide dışarıda bebeğim var benim arada bi onunla uğraşmak zorunda kalıyorum.. çileden çıkarıyo beni ya
sen yine kurtuluyosun ben daha çekicem gibiseneye şark çıkarsa anca kurtulucaz gibi lojman çıkıyo diye sevinmiştim ama o da taaa hazirandaymış aman valla çok sinir olmaya başladım.. kayınvalidemle görümceme şikayet ettim kocamı iyi yaptım pişman deilim hıh
havuzlu neresii bizde gidelim neden bize söylemıyosunuuuuuuzz nasıl teyzesınız sız :122:
havuzlu neresii bizde gidelim neden bize söylemıyosunuuuuuuzz nasıl teyzesınız sız :122:
kızlar cnm çok sıkkın hergün önünden geçip okula gittiğim
karakola saldırmış pkklılar, bi sürü asker yaralı ağır
yaralılar da var evimden bile duydum ambulans seslerini
Havuzlu han eminönünde canım.sadece bebiş cicileri satan kocamaann bi yer bissürü mağaza var
kızlar cnm çok sıkkın hergün önünden geçip okula gittiğim
karakola saldırmış pkklılar, bi sürü asker yaralı ağır
yaralılar da var evimden bile duydum ambulans seslerini
hımmm görümcemin dediği yer orası o zamaaan çarş günü görümcem gelicek bebişin bütün herşeyini alıcaz.. yanımda tecrübeli biri olması iyi olucak.. onun da yaşında oğlu var.. bide oğlunun bebeklikte kullandığı birsürü zıbını varmış bana getirmek istedi ama yanlış anlayacagımdan cekınmıs bende getır dedim.. zevkıne guvenırım ablamın uyduruk bısey almaz bu arada biz C&A mağazasından alıcaz sizce nasıl ??
Koca bebeklerle uğraşmak daha zor :44: eşini karşına alıp bütün sıkıntını anlatman lazım ne kadar değişir bilmiyorum ama şu an sana destek olması gereken bi dönem geçiriyosun.gerçi onunda içinde neler yaşadığını ne sıkıntılar çektiğini bilemeyiz ama..Benim eşiminde öle bi arkadaşı var adam evli karısıyla arası bozuktuevden kaçmanın yerini arıyodu eşime yapışıodu hafta sonu oldummu eşimi rahat bırakmıyodu.Her akşam nerdeyse bize geliyodu en sonunda yeter dedim eşime Bi gün bize geldiinde bi fırçaladım arkadaşını..şimdi hala görüşüolar ama o sıklıkla değil.
teşekkür ederim canım.. ben güvenemiyorumda her siteye...en azından şimdi başlarım alışverişe...
bende yeğeniminkileri kullanacağım.. ben daha şanslıyım ikiside erkek olacak....
ben hiç çift çizgi görmedim seneler boyunca.. bebişim tüp bebek.. ve ben idrar testi yapmadan bekledim tahlil gününü sabırla.. ama ahtım var.. doğuma gitmeden önce yapacağım o idrar testinden göreceğim o kırmızı çizgiyi...Rabbim herkese nasip etsin o kırmızı çizgiyi.. onu görebilmenin değerini en iyi bilenlerdenim sanırım...
bana bilindik alışveriş siteleri pahalı geldi.. normal fiyat gibi sanki...ama bende başlayacağım artık internetten alışveriişe...
bu gidişle bende isyan bayraklarını çekicek gibiyim.. daha eve gelmedi bak
Kizlaaarrr napiyonuz? Nasilsiniz bakalim? Ütü yaptim kicim agridi gene :) alisverise gitcez simdi kociskoyla.
Tetanoz icin saglik ocagina gittigimde soledim agriyo oram buram diye elevit kakaladi banaben de yakalandim sonunda elevit diye diye tüh! Kocaman bisi o yaa nasi gecer bogazimdan! daha baslamadim almaya zaten bugun portakal greyfurt sıktım kahvaltida kendiminki bitince kocaminkini de ictim c vitamininin dibine vurdum
Bi de ben ztn demir+folik asit aliyodum. Elevitin icinde de varmis. Carpmasin ikisi birden. Bisey demedi dr. Siz nasi aliyosunuz???
Biz bugün C&A dan tulum aldık kızıma 5 liraya düşmüşlerdi..
hadi yaa uzun kollu mu peki ben uzun kollu zıbınlar ve tulumlar alıyorum.. bu arada yazlıkta alıyorum çünkü yaz ayında tam gezmelik olucak kış sezonu acıldıgı ıcın yazlıkların fıyatı baya ınmıs
Hadi yaa..Aradın mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?