- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.921
al işte tam hamile rüyasında görmüş adamın günahını alıyoben de buraya gelmeden rüyamda aldatıldığımı görüp öğlen kocişim gelene kadar ağladıydım zor sakinleştirdi adamcağız beni 'aşkım 150 tane erkekle çalışıyorum bi de bayanlarla çalışsam nolcak acaba' dediydi
yok yok kesin aldatıyooo boyu posu devrilmesin yaaa seviyom eşeği dealdattıgı kızın adına kadar gördüm edaydı bu kadar açık olur mu kesin aldatıyo varyaa hınzır
iyi aç madem boşanma davasını..hakim sebebini sorarsın söylersin edayı
kanıtlamam lazım önceay hamilelik hormonlarım tavan yaptı edayıda yolucam böyle yapıcam onun sıfatını
ne cenesı dusuk hatunlarsınız gecmısı okumaktan yorum yazamıyorum
bu arada berıneceım sana rapor yaramadı kafayı yedın kocaya sardın :) sen gıt calış bacım bence:)
rüyanı kanıtlamaya çalışırken kolay gelsin sana şekerim
yok yok ben cozdum berıneye gece yalnz durmak yaramıo gecelerı cozurtuo gunduzlerı normal
bence acil don bacım yoksa oğlan dogmadan bakırkoye yolcu olcNbence de bence de işe geri mi dönsem daha 20 günüm var ama
Yok valla tugba dıkkat ettım 4 mevsımı bı arada yasıyo gece gunduz farketmiyo bı kocasına saydırıyo 10 dk sonra ben onu cok sevıyom ozledım dıyo bildiğin delü bu hatun:)yok yok ben cozdum berıneye gece yalnz durmak yaramıo gecelerı cozurtuo gunduzlerı normal
kız rüyamı değil bee kocama ani baskın yapıcam
kafa bulun benle cadılar.. ben olmasam napıcanız benim sayemde ilerliyo sayfalar hahahyok yok ben cozdum berıneye gece yalnz durmak yaramıo gecelerı cozurtuo gunduzlerı normal
kafa bulun benle cadılar.. ben olmasam napıcanız benim sayemde ilerliyo sayfalar hahahseviyom sizi yaa valla
bence acil don bacım yoksa oğlan dogmadan bakırkoye yolcu olcN
Yok valla tugba dıkkat ettım 4 mevsımı bı arada yasıyo gece gunduz farketmiyo bı kocasına saydırıyo 10 dk sonra ben onu cok sevıyom ozledım dıyo bildiğin delü bu hatun:)
al işte şimdi de bize olan aşkın depreştibiz de seni seviyoruz çatlak hatun bu arada seni forumun en hamilesi seçiyorum
iyi de rahat bırak adamı ayol, adam senı hamıle bıraktıgına bın pişman olmustur bı daha tovbe elleşmez senle:)meltem Allah iyiliğini versin bacım yaa ne güldüm anaaambebek içimde zıp zıp zıpladı napıyım canım sıkılıyo bende ona sarıyom
tamam bende seni en en en en tatlısı seçtim gitti
iyi de rahat bırak adamı ayol, adam senı hamıle bıraktıgına bın pişman olmustur bı daha tovbe elleşmez senle:)
iyi de rahat bırak adamı ayol, adam senı hamıle bıraktıgına bın pişman olmustur bı daha tovbe elleşmez senle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?