- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.901
Selam kızlar topiği gormusken yazayım dedim çünkü hamileyken merak ettigim cok şey vardı herkezin bebisleri hayırlı olsun bende 2012 Haziran annesiyim ki temmuz annesi olmayi beklerken 3 hafta erken geldi oglus sezeryanmi normal dogummu derseniz ben epidural normal dogum yaptim epiduralden olsa gerek 15 gun bel agrisi cektim dogumun her turlusu zor siz kendinizi nasil iyi hissetcekseniz oyle dogum yapin kimseyi dinlemeyin hamilelikte kilo aldirici gıdalar yerine sut yapıcı seyler yiyin tavsiyem dogumdan sonra yenen gıdalar genelde anneden eksilenleri doldurmaya yetio kilo aldım die dert etmeyin ama hamileyim diede abur cubur yemeyin emzirme donemindede diet yapilmio mecbur 6. Aydan sonra diet spor verirsiniz inşallah
ben daha veremedim :) herseyin bası moral moralinizi hep yüksek tutun ki mutlu bı bebeğiniz olsun bebeğin ölçümleri hastanedekilerle uyusmuo genelde ki ben 3 ayrı yere gidiodum eksik yada fazla ölçüyorlar bebeğimin kilosu az yada fazla die dert etmeyin ben kontrolumden 1 gun sonra dogum yaptim 300 gram eksik olcmuslerdi mide 6. Aydan sonraki mide bulantisi doktorlar ne kadar alakası yok desede saclardan kaynaklanıo mideniz cok bulanırsa saçlı bı bebeğiniz olcak demektir renkli ultrason cektirmenizi tavsiye ederim çünkü bebeğinizi kucağınıza aldığınızda ne kadar benzediğini fark ediceksiniz hem Doğan'a kadar videosuyla oyalaniosunuz tekrardan hayırlı olsun
Selam kızlar topiği gormusken yazayım dedim çünkü hamileyken merak ettigim cok şey vardı herkezin bebisleri hayırlı olsun bende 2012 Haziran annesiyim ki temmuz annesi olmayi beklerken 3 hafta erken geldi oglus sezeryanmi normal dogummu derseniz ben epidural normal dogum yaptim epiduralden olsa gerek 15 gun bel agrisi cektim dogumun her turlusu zor siz kendinizi nasil iyi hissetcekseniz oyle dogum yapin kimseyi dinlemeyin hamilelikte kilo aldirici gıdalar yerine sut yapıcı seyler yiyin tavsiyem dogumdan sonra yenen gıdalar genelde anneden eksilenleri doldurmaya yetio kilo aldım die dert etmeyin ama hamileyim diede abur cubur yemeyin emzirme donemindede diet yapilmio mecbur 6. Aydan sonra diet spor verirsiniz inşallah
ben daha veremedim :) herseyin bası moral moralinizi hep yüksek tutun ki mutlu bı bebeğiniz olsun bebeğin ölçümleri hastanedekilerle uyusmuo genelde ki ben 3 ayrı yere gidiodum eksik yada fazla ölçüyorlar bebeğimin kilosu az yada fazla die dert etmeyin ben kontrolumden 1 gun sonra dogum yaptim 300 gram eksik olcmuslerdi mide 6. Aydan sonraki mide bulantisi doktorlar ne kadar alakası yok desede saclardan kaynaklanıo mideniz cok bulanırsa saçlı bı bebeğiniz olcak demektir renkli ultrason cektirmenizi tavsiye ederim çünkü bebeğinizi kucağınıza aldığınızda ne kadar benzediğini fark ediceksiniz hem Doğan'a kadar videosuyla oyalaniosunuz tekrardan hayırlı olsun
allah analı babalı büyütsün mutlu bir bebek olur inşallah ileride de...teşekkür ederiz açıklamalarınız için demekki kilo gözümüze düşük gelse de çok fazla umursamamak gerekiyor...yalnız mide bulantısının saçla ilgili olması doktorların da söylediği fakat sizin inanmadığınız gibi tıbben imkansız çünkü hak verirsiniz ki rahimdeki bebeğinin saçıyla farklı bir organ olan midenin alakası bile yoktur...
kııızz pireye kızıp yorgan mı yakıcam temel ihtiyacım o benimbu çoklu yanıt vermeyi nasıl becerıyonus benı de aydınlat çabık
anaaaa ne kadan güzel kııızz... senin bebiş kız demiii oğluşuma kız arıom da dünür olsak mı ne :123:
preye kızıp yorgan yakma ama bukadarda yelkenler suya cabucak ınmezkı canm:):)neyse ıyı olun yeterkı gokce yazmıs zaten alttakı artılı yere tıklıcan
kızım topıgın butun kız bebeklerını ogluna aldın senn oglan sayende suleymanı geccek yanı..:9
anaaa herkes bırdaaa nabıyonuuuzz... kızlar bı halsızlık var ustumde sormayın yaa ne kadar kötü oldumm ben
alırım hayatımın aşkı o çünkü
bu arada galiba ben aldatılıyorumm
Gökçee bugün aziz bebe ye gittim hastane çıkışı alıcaktım 100 lira dediindirim dedim bunlarda indirim yok dedi ya sinir oldum
Gökçee bugün aziz bebe ye gittim hastane çıkışı alıcaktım 100 lira dediindirim dedim bunlarda indirim yok dedi ya sinir oldum
Tesekkurler bende emin olmamakla beraber alakası olduğunu düşünüyorum çünkü ben 6. Aya kadar mide bulantisi nedir bilmedim ilk aylarda hiç olmadı son 3 ay bı başladı sabahlara kadar uyumadım bende inanmıyordum ama cok saçlı bı oğlum oldu :) bizim gruptan arkadaşlarla mide bulantisindan uyuyamadigimiz için sabaha kadar konuşurduk onlarında bebisleri saçlı oldu daha hafif bulantılarla geçiren arkadaslarımızın bebisleri sacsiz doğdu sanırım rahimin yukarı çıkması ve bebislerin büyümesi etkilio bilemiyorum kesin değil ama tecrubeyle sabit :)
anaaa herkes bırdaaa nabıyonuuuzz... kızlar bı halsızlık var ustumde sormayın yaa ne kadar kötü oldumm ben
burzu napıyoooosunn
o nerden cıktı sımdıı
alırım hayatımın aşkı o çünkü
bu arada galiba ben aldatılıyorumm
ama herşeyde indirim yok ki zaten...ben de son indirimliyi almıştım yoksa bi dünya hastane çıkışı vardı 100e 170 e..
Şanslıymışsın valla bis bi taneciik bile bulamadıkhheeeppsi pahalı oalanlardı
ya eşim ne kadar yoğun çalışsa da beni arardı mesaj atardı en azından
biraz önce aradım aradıgınız kısı bı baskasıyla konusuyo dedı
neyse o aradı napıyosun dedım
i oturuyom sen dedi
yoğunmusun dedim
yoo oturuyoruz oyle dedi
kiminle konusuyosun dıye sordum
bi arkadaş tanımazsın dedi
zaten rüyamda da görmüştüm eski kız arkadaşıyla aldatıyodu beni yaa
Şanslıymışsın valla bis bi taneciik bile bulamadıkhheeeppsi pahalı oalanlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?