- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.961
kız gidecem de taksim pek uzak korkuyomistanbuldaysan beraber gidek mi nolur :18:
aaa yaparlar mı hiiiçç yapmazlar anacım.. karılarından başkasını gözleri görmez
eyvah bir aile faciasına sebep olcaz adamın suçu yoksa da gaza getirip bastıracaz
anam bu ne mütevazilik böyleeeeee
çok mütevaziyimdir ayıptır sölemesii
aaa yaparlar mı hiiiçç yapmazlar anacım.. karılarından başkasını gözleri görmez
İstanbuldayım kısss sen neresinden istanbulun
eyvah bir aile faciasına sebep olcaz adamın suçu yoksa da gaza getirip bastıracaz
Gökçe baskına gidiooss..hazır sende istanbuldasın sende gel..Baskın basanındır
İstanbuldayım kısss sen neresinden istanbulun
Gökçe baskına gidiooss..hazır sende istanbuldasın sende gel..Baskın basanındır
şirinevlere uğrayın da beni de alın madem
küçükçekmece bacım.. hadi gidiyok biz baskına gidiyoz kızlaaarrölmek var dönmek yok
benimki yapmaz diyemem ama yapamaz yemez yanibabamlara bi şikayet etsem valla kayınpederim benim babamdan önce vurur
şirinevlere uğrayın da beni de alın madem
Kıss bende bugün yenibosnadaydım senin burnunun dibinde..
ya kızlar güzellik demişken 1haftadır yüzüm öyle sivilcelendi ki anlatamam dudaklarımın üstü çenem falan ya çok çirkinleştim ben ya bide erkek anneleri güzelleşir diyolarda yalancılar aynaya bakmak istemiyorum ya
cok sevındım gozun aydın canımcanım hiç merak etme.ben de aynı senin gibiyim.
sabaha kadar on kere wc ye gidiyorum.
2 dk geç gitsem karnıma sancılar giriyor.
iş yerinde de sürekli wc ye deyim.
eskiden akşama kadar bile tutardım.
ama artık dayanamıyorum sancılar giriyo.
bu arada arkadaşlar çok şükür ilk defa bi kontrolden sorusuz döndüm.
bebişimin yani oğluşumun beynindeki kistler küçülmeye başlamış.
ayrıntılı ultrason daha uzun sürer diye bekliyodum 12 dk falan sürdü şaşırdım.
neyse şükür sıkıntılarımız azalıyor.darısı herkesin başına
anam ne kadar yakınsın banaşirinevlere uğrayın da beni de alın mademşirinevler ataköy metrobüs durağında bekle
Bugün sana çok yakındım gerçi hala bi metrobüs yolu uzaktayım..Tabi kızım ölmek var dönmek yok
tamam bacımm hadiii gidiyooos.. gitmişken taksimde bara falanda mı gitsekbenim biber gazım var korkmayın
benimki yapmaz diyemem ama yapamaz yemez yanibabamlara bi şikayet etsem valla kayınpederim benim babamdan önce vurur
amaaan onlar hikaye benim kızım olacak ama öyle abartılı sivilcem falan yok kimse inanmıyo kızım olacağına....ama bi ara 16. hafta gibi manyak sivilce bastı suratımı pancar gibi olmuştum cilt bakımı yapıp kurtuldum ama öyle iri akne değildi ufacık kırmızı kabarcıklardı
insan bi haber verir demi
ben hiiiç demem hele malum gençliğinde kırdığı cevizleri biliyodum.. ama biri de kocan aldatıyo derse kocamı savunurumama eve geldiğim de önce dinlerim son ra baktım tatmin olmadım ahanda işte kapı işte bu da sapı yaniii
anaaa ben de bahçelievlerdeydim valla yanyana geçsek haberimiz olmaz
Senin arkan sağlam deseneaslında aldatan eşler için taksim meydanında bi yer yapıcaklar onları sallandırcaklar orda şeyleri kopana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?