2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar güzellik demişken 1haftadır yüzüm öyle sivilcelendi ki anlatamam dudaklarımın üstü çenem falan ya çok çirkinleştim ben ya bide erkek anneleri güzelleşir diyolarda yalancılar aynaya bakmak istemiyorum ya

benimki yapmaz diyemem ama yapamaz yemez yani babamlara bi şikayet etsem valla kayınpederim benim babamdan önce vurur

ben hiiiç demem hele malum gençliğinde kırdığı cevizleri biliyodum.. ama biri de kocan aldatıyo derse kocamı savunurum ama eve geldiğim de önce dinlerim son ra baktım tatmin olmadım ahanda işte kapı işte bu da sapı yaniii

amaaan onlar hikaye benim kızım olacak ama öyle abartılı sivilcem falan yok kimse inanmıyo kızım olacağına....ama bi ara 16. hafta gibi manyak sivilce bastı suratımı pancar gibi olmuştum cilt bakımı yapıp kurtuldum ama öyle iri akne değildi ufacık kırmızı kabarcıklardı

cok sevındım gozun aydın canım

benimki yapmaz diyemem ama yapamaz yemez yani babamlara bi şikayet etsem valla kayınpederim benim babamdan önce vurur

Senin arkan sağlam desene aslında aldatan eşler için taksim meydanında bi yer yapıcaklar onları sallandırcaklar orda şeyleri kopana kadar

benimkilerde öyle canım nasıl geçti ne yaptın

benimkinin hiç çapkınlık dönemi olmadı önceden de biliyom yani...ben bi kıza aşık oldum deyince görümcem göbek atmış hatta ohh be sonunda diye

Senin arkan sağlam desene aslında aldatan eşler için taksim meydanında bi yer yapıcaklar onları sallandırcaklar orda şeyleri kopana kadar

ya bacım bizimkiler de aldatırsa bigün nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…