2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Biz geldik teyzeleri nasılsınız huuu hhhuuuuu

iyiler bacım iyiler benle maytap geçmekle meşguller bari sen bana destek ol kocam aldatıyo galıba dedım demedıklerını bırakmadılar bana

o zaman tutcan bacım accık ceneyı koca mılleteı bu kadar ceneye gelmez:)

ama şimdi dünkü olayda ben mi haksızdım adam doğum günümde içip gelmiş bende kızdım aramıza yastık koyup yattım.. kaynanamın yaptıgı yastıgı malum bı ınsan boyutunda

iyiler bacım iyiler benle maytap geçmekle meşguller bari sen bana destek ol kocam aldatıyo galıba dedım demedıklerını bırakmadılar bana

BACIM hormonlardandır sendeki düşünceler klasik türk kadını olarak ne diyoruz BENİM KOCAM YAPMAZ

ama şimdi dünkü olayda ben mi haksızdım adam doğum günümde içip gelmiş bende kızdım aramıza yastık koyup yattım.. kaynanamın yaptıgı yastıgı malum bı ınsan boyutunda

yok şekerim haklının hakkını teslim edeceksin sapına kadar haklıydın yani dua etsin içeri aldın

BACIM hormonlardandır sendeki düşünceler klasik türk kadını olarak ne diyoruz BENİM KOCAM YAPMAZ

eee malzemeyi sen verdin bacım kız birbirimizle kafa bulmasak nasıl geçecek zaman

iyiyiiiiiz siz nasılsınız inşallah

orası da öyle de bacım yani zaten güzel kadınlar aldatılıyomuş haha hülya avşar sonraaa anjelinaaa sonraaaa aklıma gelmiyo işte yaw

yok şekerim haklının hakkını teslim edeceksin sapına kadar haklıydın yani dua etsin içeri aldın

canım hiç merak etme.ben de aynı senin gibiyim.
sabaha kadar on kere wc ye gidiyorum.
2 dk geç gitsem karnıma sancılar giriyor.
iş yerinde de sürekli wc ye deyim.
eskiden akşama kadar bile tutardım.
ama artık dayanamıyorum sancılar giriyo.

bu arada arkadaşlar çok şükür ilk defa bi kontrolden sorusuz döndüm.
bebişimin yani oğluşumun beynindeki kistler küçülmeye başlamış.
ayrıntılı ultrason daha uzun sürer diye bekliyodum 12 dk falan sürdü şaşırdım.
neyse şükür sıkıntılarımız azalıyor.darısı herkesin başına

Kıss berine ben sana destek olmammıı..aldatıo tabi bu adam seni git bas baskın basanındır

kız gidecem de taksim pek uzak korkuyom istanbuldaysan beraber gidek mi nolur :18:

BACIM sen hormonlardan öyle düşünüyorsun aaaaa klasik türk kadını olarak ne diyoruz hep beraber BENİM KOCAM YAPMAZ

Kıss berine ben sana destek olmammıı..aldatıo tabi bu adam seni git bas baskın basanındır

eyvah bir aile faciasına sebep olcaz adamın suçu yoksa da gaza getirip bastıracaz

orası da öyle de bacım yani zaten güzel kadınlar aldatılıyomuş haha hülya avşar sonraaa anjelinaaa sonraaaa aklıma gelmiyo işte yaw

anam bu ne mütevazilik böyleeeeee

gözün aydın canım çok sevindim inşallah tamamen yok olurlar da sen de daha fazla takmazsın kafana

MAŞALLH OĞLUŞUNA

BACIM sen hormonlardan öyle düşünüyorsun aaaaa klasik türk kadını olarak ne diyoruz hep beraber BENİM KOCAM YAPMAZ

aaa yaparlar mı hiiiçç yapmazlar anacım.. karılarından başkasını gözleri görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…