- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.641
Merhabalar;
Ben de hamileyim
SAT 14 Mayıs BDT 18 Şubat
Bizim ilk bebeğimiz. O nedenle midir bilmem garip hissediyorum kendimi. Biraz şaşkın gibi sanki. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok güzel bir his ve çok da istemiştik aslında ama ne biliyim. Belki de normaldir bu hissettiklerim.
Önümüzdeki günlerde ilk halini görmeyi umut ediyoruz bebeğimizin.
Umarım Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip eder.
güzelllllllllllllll şubat anneleriiiiiiiiiiiiiiiii hiç isim düşündünüzmüüüüü hadi onlarıda paylaşalımmmmmmmmmmmmmmm
beni duyan yokmuuuuuuuuu kızlar
güzelllllllllllllll şubat anneleriiiiiiiiiiiiiiiii hiç isim düşündünüzmüüüüü hadi onlarıda paylaşalımmmmmmmmmmmmmmm
kızlar 1286.8 olan beta hcg değerim bugün yenilemek zorunda kaldık keseyi göremedik şimdiki değerim 7346.9 doktorum bu çarşamba keseyi görebileceğimizi söyledi amaaaaaaaaa bu değerle ikiz düşünebilirsiniz dedi.....çok şaşkınım yaaa kızlar söyleyin bana bu değerle 9 mayıs son adet tarihi eşleşen varmı kalbim hızlı hızlı çarpıyooooor.
arkadaşlar mrb iyisinizdir umarım..
ben bişe sormak istiyorum..benim son adet tarihim 6 mayıs ama 20 mayısa kadar annemlerdeydim yani eşimin yanında değildim..büyük ihtimal 20 mayısda hamile kaldım..doktorum muayene sırasında ne kadarlık olduğu hakkında bişe söylemedi keseyi de gördük ama kafam çok karışık neye göre hesaplıcam ne kadarlık hamile olduğumu..
cevaplarsanız sevinirim..
kızlarr malum dpktorum riskli gebelik demişti bana bir hafta içinde düşer demişti Rabbime şükür ki düşmedi...
perşembe günü başka doktora gideceğiz kese görünmüştü, 3,5mm bu değere göre doktor yavaş gelişim var kesin düşer diyor...
inş üzerinden 1 hafta geçti perşembe günü güzel haberler alırım
allahım hem senin hemde çocuğun için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bi sorun olmaz sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına canım iyi haberlerini bekliyoruz:)
Canim 6. Hafta icin normal geldi bana ama bisey diyemem tabii. Az kaldi carsambaya sabret.:) hayirlisi olsun..
canm ben sadece kan tahlili yaptrdmm dr henüz ultrasonda cıkmaz dedi.bidahaki gidişimzde ultrasona gricem galiba.neden düsük oldugunu düsünüyorsun ki
canım şimdi fikrim değiştim bu seferde yüksek geliyoo:)) bugünde keseyi göremediler bu değerimde 4110 çıktı sen ne zaman gideceksin dkra aslında benşm randevu cuma günüydü ama geçen iki gün pembe akıntı oldu bugün gittim hemem hap verdi bide doktoru değiştirdim bu daha iyi diğeri alttan bakacaktı cuma günü buda pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı
Canim 6. Hafta icin normal geldi bana ama bisey diyemem tabii. Az kaldi carsambaya sabret.:) hayirlisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?