2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende suyu çok içince geliyo demekki normal doktor suya devam dedi bana enson ne kadar su içersen o kadar kolay olur doğum dedi hem doğumdan sonrası içinde iyi ddi çabuk zayıflarsın dedi çok kiloluymuşum gibi

baska topıclerde gormustuuumm en son kelımeyle yeni bi cümle kuruyosuunn yada öyle bıseylerdi işte

bende suyu çok içince geliyo demekki normal doktor suya devam dedi bana enson ne kadar su içersen o kadar kolay olur doğum dedi hem doğumdan sonrası içinde iyi ddi çabuk zayıflarsın dedi çok kiloluymuşum gibi

evet su içmek çok iyi ama bütün güne dağıtacaksın...hepsini arka arkaya içersen olmaz...malum mesanenin boyutu küçük 2 bardaktan sonrasını anında dışarı atarsın

Şşşşş mızıkmaaa beeeee
Al görümceni gel işte noolceek..Bak seni çok pis dışlarız haa söliiimmm

vaaaaayyy öle olsun
görümcem gelsin de belli olur
kız zaten carsamba gelıyo yurgun argın gezelım mı dıyım
gelemezsem kızmayın bana

anaaaam benim daha haftam az size göre demek ki yaşlılar gibi altıma kaçırmayacağım 3 haftam kalmış sonra hep beraber biiiir-ikiiii der salarız

o zamaaaaan haftaya pzt bakırköy diyelim şimdilik....eğer değişiklik olursa yine konuşuruz ben olmazsam özelden atın ben girince cevap atarım...

o zaman haftaya buluşuruz canım zaten 3 kişiyiz sen de gelmezsen olmaz kiiii sana da uyar mı burzu?

tamamdır gününü bı kac gune kararlastıralım belkı haftaya kadar uzamaz bulusmamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…