- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.121
İlk başta pedlerden kullanamıodum baktım don stoğum bitio günde 10 kere değiştiriom.eşim dio donların yıkanmaktan eskidi.ped kullanmaya başladım zaten damla şeklinde kaçtıı için anı kurtarıo..
İstanbula geliosan sende gel o zaman..anam herkes mi sigara içiodu sigara die die benim bile canım istedi yaaw?
çok dogru olursu kafa yapıyoda ben de
değiştireceksen hiç bekleme hemen değiştir...ne kadar beklersen o kadar zor olur
evet senin kafa gitmiş yinedr. jeykll la mr. hyde gibisin kız gece ayrı gündüz ayrı
çok dogru olursu kafa yapıyoda ben de
kız şuna don deme gülme krizine giriyoomm
Anaam sudamı çarptı seniiii?
Nolcak senin bu halin yalnızlık çarpar su çarpar
bende zor olur diye korkuyorum ama yarın ki kontrolümden sonra karar vericem hayırlısı
kocam yok ya başıma vurdu
geçmiş olsun canım yapacak bişey yok tutamıyoruz ki saatlerce...çok fazla biyere değmiycen bi de yanında antibakteriyel jeller var ya pürel falan onlardan taşı
siz planı yapın ben düğün için gelicem size uymaya çalışırım inşş .. sigara demeyiinnn vallaaa ölüyorum 1 tane içmek için ama bebiş için içmicem söz verdim bebişe benim kocaa hiç içmez içene kızar ama ben üniversitedeyken günde 1 paket yetmiyoduuuu
sağol canım zaten ıslak mendil,selpak,günlük ped bi tuvalete girişim var savaşa gidiyorum sanki
kızlarrrrrr ben kaçıyorummm...
burzuyla berine nasıl olsa yarın buluşmuyoruz girince yine konuşur kararlaştırırız...
Berine mızıkmazsa haftaya olucak inşallah..ayarlayınca haber veriris sanada
siz planı yapın ben düğün için gelicem size uymaya çalışırım inşş .. sigara demeyiinnn vallaaa ölüyorum 1 tane içmek için ama bebiş için içmicem söz verdim bebişe benim kocaa hiç içmez içene kızar ama ben üniversitedeyken günde 1 paket yetmiyoduuuu
bana baglılar kuzum bensız nefes alamıolarkız ıs guc cıkmazsa bulusucaz ıstee
mızıkçııııı berineeeee mızıkçıııııı berineeeeeeeay bi an 7 yaşımdaki halime döndüm
bana baglılar kuzum bensız nefes alamıolarkız ıs guc cıkmazsa bulusucaz ıstee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?