2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
maşallah akşam akşam allah muhabbetinizi artırsın
ben bi sayfa okuyana kadar 3 sayfa ilerliyosunuz arada nefes alın ayseylul de yok özet gecsin kızçe

anaaaam benim daha haftam az size göre demek ki yaşlılar gibi altıma kaçırmayacağım 3 haftam kalmış sonra hep beraber biiiir-ikiiii der salarız

birr iki demeden hoop kaçıyo..ablamla bebişe cici bakıos ben bi hapşırdım
Hemen bi doncu bulduk bide wc rezillik valla

ya nasıl alışıcam ben benimki böyle olsa olmamı yaaa

maalesef canım kendini zorlayacaksın gündüz de içmek için...benim böbrekler taş-kum bilimum hafriyat malzemesi ürettiği için ben alıştım 4-5 yıldır su manyağı oldum alışana kadar canım çıktı ama...sen de alışırsın mutlaka bebişin için dene...

herkese iyi akşamlar ne çenesi düşük hatunarsınız anacım oku oku bitmedi geçmiş bide döndümkü 10 sayfa daha ilerlemiş neyse hepsini okuyamadım konuya bodoslama dalıyorum valla birinin bebişinin cinsiyeti değişmiş bende korktum valla allahtan hiç bişey almadım ayrıntılıya giriyim sonra alcam bu arada kocam diyokii ne yazıyonuz orda profösörmü olcanız dedi bebişin kafası şişiyomuş öyle diyoo aman dedim sen ne anlarsın bu arada bende ist geliyom birbirimize yakın oturuyomuşuz sigara konusu açılmış benimde canım çekti ama içmicemm

bendede şimdilik bişey yok kız belki sendede olmaz

inaşallaaaaaaaaah

maşallah akşam akşam allah muhabbetinizi artırsın
ben bi sayfa okuyana kadar 3 sayfa ilerliyosunuz arada nefes alın ayseylul de yok özet gecsin kızçe

bu akşam öyle oldu cidden yaa annem de makale mi yazıyosun sürekli diyo

birr iki demeden hoop kaçıyo..ablamla bebişe cici bakıos ben bi hapşırdım
Hemen bi doncu bulduk bide wc rezillik valla

kız ben cmt günü tuvalet bulamadım da hastanenin aciline girdim bi de danışmadaki kızlara diyorum ki acilen tuvalete girmem lazım allahtan yakınlarda hasta yoktu yoksa döverlerdi beni heralde

ne zaman geliyosun? bekleriz seni de...

bizim yerimizede gezin tozun eğlenin yiyin için çene çalın

sağol canımmm gezeriz

İstanbula geliosan sende gel o zaman..anam herkes mi sigara içiodu sigara die die benim bile canım istedi yaaw?

yok kuzucum istanbulla aramızda coook uzun kilometreler var ama olsaydım katılırdım size valla hoş muhabbet kakara makara eğlenirdik

morcivert sen doktormuydun kız ben öyle hatırlıyom sankii... bu arada geçmişi okumaktan ne anlıonus anacım ben hiç okumam dalarım muhabbete bana cevap verenlerde oluyosa görmüyom bile

ben kaçırma sorunu yok ama okulda tuvalete gitmek bi sorun mikrop kapacam diye korkuyorum zaten grip oldum peçete elimde

ben kaçırma sorunu yok ama okulda tuvalete gitmek bi sorun mikrop kapacam diye korkuyorum zaten grip oldum peçete elimde

geçmiş olsun canım yapacak bişey yok tutamıyoruz ki saatlerce...çok fazla biyere değmiycen bi de yanında antibakteriyel jeller var ya pürel falan onlardan taşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…