- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.101
anaaaam benim daha haftam az size göre demek ki yaşlılar gibi altıma kaçırmayacağım 3 haftam kalmış sonra hep beraber biiiir-ikiiii der salarız
ya nasıl alışıcam ben benimki böyle olsa olmamı yaaa
birr iki demeden hoop kaçıyo..ablamla bebişe cici bakıos ben bi hapşırdım
Hemen bi doncu bulduk bide wc rezillik valla
maşallah akşam akşam allah muhabbetinizi artırsın
ben bi sayfa okuyana kadar 3 sayfa ilerliyosunuz arada nefes alın ayseylul de yok özet gecsin kızçe[/QUOT
Amiiinn..
Ya istanbulda olanlarla buluşmaya çalışıos istanbuldaysan sende gell
bendede şimdilik bişey yok kız belki sendede olmaz
ben bi sayfa okuyana kadar 3 sayfa ilerliyosunuz arada nefes alın ayseylul de yok özet gecsin kızçe
herkese iyi akşamlar ne çenesi düşük hatunarsınız anacımoku oku bitmedi geçmiş bide döndümkü 10 sayfa daha ilerlemiş neyse hepsini okuyamadım konuya bodoslama dalıyorum valla birinin bebişinin cinsiyeti değişmiş bende korktum valla allahtan hiç bişey almadım ayrıntılıya giriyim sonra alcam bu arada kocam diyokii ne yazıyonuz orda profösörmü olcanız dedi bebişin kafası şişiyomuş öyle diyoo aman dedim sen ne anlarsın bu arada bende ist geliyom birbirimize yakın oturuyomuşuz sigara konusu açılmış benimde canım çekti ama içmicemm
bizim yerimizede gezin tozun eğlenin yiyin için çene çalın
Amiiinn..
ben bi sayfa okuyana kadar 3 sayfa ilerliyosunuz arada nefes alın ayseylul de yok özet gecsin kızçe[/QUOT
Amiiinn..
burzuuuu doncu muhabbetine ne güldümyaaa öyle
herkese iyi akşamlar ne çenesi düşük hatunarsınız anacımoku oku bitmedi geçmiş bide döndümkü 10 sayfa daha ilerlemiş neyse hepsini okuyamadım konuya bodoslama dalıyorum valla birinin bebişinin cinsiyeti değişmiş bende korktum valla allahtan hiç bişey almadım ayrıntılıya giriyim sonra alcam bu arada kocam diyokii ne yazıyonuz orda profösörmü olcanız dedi bebişin kafası şişiyomuş öyle diyoo aman dedim sen ne anlarsın bu arada bende ist geliyom birbirimize yakın oturuyomuşuz sigara konusu açılmış benimde canım çekti ama içmicemm
yok kuzucum istanbulla aramızda coook uzun kilometreler var ama olsaydım katılırdım size valla hoş muhabbet kakara makara eğlenirdik
kızlar bu zamandan sonra dr değiştirmek ne kadar doğru olur sizce? :44::44::44:
kızlar bu zamandan sonra dr değiştirmek ne kadar doğru olur sizce? :44::44::44:
aynen benım de kacıo gunluk petler sagolsun :)
ben kaçırma sorunu yok ama okulda tuvalete gitmek bi sorun mikrop kapacam diye korkuyorum zaten grip oldum peçete elimde
hapşırınca öksürünceeee çok kötü bi durum benimde 1 haftadır varrr napcaz varmı peki çözümünü bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?