2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Berine mızıkmazsa haftaya olucak inşallah..ayarlayınca haber veriris sanada
valla mızıklamasın buluşalım diyen o çünkii bizde toplaşıp berineye çaya giderizz

avatar senın mı kııızz hökümet gibi oturmuşun dicem seninsee

evet canım benimmm hökümet gibi hatunum çok şükürrr

Son düzenleme:
valla mızıklamasın buluşalım diyen o çünkii bizde toplaşıp berineye çaya giderizz

evet canım benimmm hökümet gibi hatunum çok şükürrr

gelin bebem beklerım ne zaman ıstersenız kapım herzaman acık

gelin bebem beklerım ne zaman ıstersenız kapım herzaman acık

Zaten gelmessen kalkıp gelices sen mamalar yapçan biz yicceess

kız eşinde burda olmasın

:44: meğer beni kontrol ediomuş
Kız o donanım haberci konuşuom konuşuom duymuo beni kaptırıo.ya karnım nasıl acıktı az önce çene çalmaktan bişiler yemee üşendim canım baktım tost yapmış getirmiş.baktı ben kalkmicam bebiş aç kızını doyurdu haa yanlış anlama

valla olacağı o evine baskın yapcaz zaten börek kısır kek falan tarifi alıyodu bugün nasılda canım çektii haaa olsada yesek

ay benimde bugün canım nasıl kol böreği istedi çocuğun biri yolda yiyodu nasıl koktu anlatamam çocuğun eline vurup ağzıma atasım geldi bide börekçide bulamadım alamadımda

Son düzenleme:
ay benimde bugün canım nasıl kol böreği istedi çocuğun biri yolda yiyodu nasıl koktu anlatamam çocuğun eline vurup ağzıma atasım geldi bide börekçide bulamadım alamadımda

eline vurup alsaydın

gidiyom gelıyom bu hatun hala kocasında kalmısssss aloooo berıne hatunnn bı dovuyuon bı sevıyon karar ver:)))

hem severım hem dowerım bacım ben
affetmıcektım de bulasık makınesı almış bana
karnın buyuyunce zorlanırsın dıyee

eline vurup alsaydın

Valla vurasım geldi ama vuramadım
eşime dedim çok canım istedi sabah börekçi arattırırım artık.Bugün bi ablamısa kahve içmeye gittim mutfakta elmalar duruodu bi tanesi takıldı gözüme en sonunda didim şu elmayı versene çok canım istedi kadın verdi diorum ki o elma değil 2 yanındakini canım istedi.Kadın şaşkın şaşkın baktı verdi ama afiyetle yedik bizde

bende bugün int gezekene tesadüfen kol böreği görüdüm malzemem olaydı yapacktım benimde canım çektiiiiii

ne aç insancıklarsınız yaw ben hiç aşermiyom neden kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…