- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.141
valla mızıklamasın buluşalım diyen o çünkiiBerine mızıkmazsa haftaya olucak inşallah..ayarlayınca haber veriris sanada
avatar senın mı kııızz hökümet gibi oturmuşun dicem seninsee
kız bu hadise silikonlarınımı çıkartmış ceviz kadar kalmış göğüsleri
kız bu hadise silikonlarınımı çıkartmış ceviz kadar kalmış göğüsleri
valla mızıklamasın buluşalım diyen o çünkiibizde toplaşıp berineye çaya giderizz
evet canım benimmm hökümet gibi hatunum çok şükürrr
valla mızıklamasın buluşalım diyen o çünkiibizde toplaşıp berineye çaya giderizz
Şekerim o buluşalım dedi dedi hooopp vazgeçtii..ama öle mızıkmak yok
evet canım benimmm hökümet gibi hatunum çok şükürrr
gelin bebem beklerım ne zaman ıstersenız kapım herzaman acık
Ayy bende ona bakıodum bi yandan noolmuş buna die eşime soruorum ama beni duymuo bile oda bi foruma takılmış kalmış
Zaten gelmessen kalkıp gelices sen mamalar yapçan biz yicceess
kız eşinde burda olmasın
Zaten gelmessen kalkıp gelices sen mamalar yapçan biz yicceess
valla olacağı o evine baskın yapcazzaten börek kısır kek falan tarifi alıyodu bugün nasılda canım çektii haaa olsada yesek
gidiyom gelıyom bu hatun hala kocasında kalmısssss aloooo berıne hatunnn bı dovuyuon bı sevıyon karar ver:)))kocam yok ya başıma vurdu
ay benimde bugün canım nasıl kol böreği istedi çocuğun biri yolda yiyodu nasıl koktu anlatamam çocuğun eline vurup ağzıma atasım geldibide börekçide bulamadım alamadımda
gidiyom gelıyom bu hatun hala kocasında kalmısssss aloooo berıne hatunnn bı dovuyuon bı sevıyon karar ver:)))
eline vurup alsaydın
ay benimde bugün canım nasıl kol böreği istedi çocuğun biri yolda yiyodu nasıl koktu anlatamam çocuğun eline vurup ağzıma atasım geldibide börekçide bulamadım alamadımda
bende bugün int gezekene tesadüfen kol böreği görüdüm malzemem olaydı yapacktım benimde canım çektiiiiii
ne aç insancıklarsınız yawben hiç aşermiyom neden kii
ne aç insancıklarsınız yawben hiç aşermiyom neden kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?