2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ah gokcecım ben ne o... lar gordum 2 yıllık evlı olupta coluklu cocuklu adamların pesınden ayrılmayan kadınının kadına yaptgını erkek yapmıyor valla

doğru söylüyosun canım...hani hep haberlerde falan görürüz ya kadın da evli çocuklu adam da..ikisi de kalanları bırakıp kaçmış diye...hiç etrafımda böyle bişey görmedim duymadım o yüzden biraz da şoktayım şu anda...

çok şaşırmış durumdayım, sanırım garip bir evliliğin var diğer konularınıda okudum baya sıkıntılı zamanlarınız olmuş eşinde sende çok hızlı yaşayıp karar veriyosunuz sanırım, bundan sonra bence sen bebeğinle kendini düşün gerisini boşver arkadaşım...

Canım ben Alsancak'ta Ergun ÖZİZ 'in muayenehanesinde çektirdim radyoloji uzamanı doktorum yönlendirdi çok memnum kaldım yarım saat baktı fotograflar cd ve raporu verdi doktorum yönlendirdiği için 180 tl verdim.Normalde 230TL
ama Egepolde çektiren arkadaşlar da var daha makul fiyatı

BERİNE ALlah güç versin diyecek bir şey bulamıyorum
ALlah o kocanı da ıslah etsin
Bizim de yuvamızı korusun

DEFNEELMA neden şaşırıyorsun canım burası Türkiye
ALlah sana da kolaylık versin canım yeni okulunda
inan hiç idealist falan olmaya çalışma

günaydınn :) haftasonu detaylıya gidiyoruz:) koca kafalı adam doğru dürüst göstermedi kızımı dün, 2 dakikacıkk kendi baktı geçtii

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok ayyyy haftanın ortasına geldik şu haftada bitse hayırlısıyla haftaya detaylıya girsem bende bir an önce

Günaydın güzel anneler, tatlı bebikler. Biz de dün tetanoz aşımızı olduk. HEmşire ağrı olabilir demişti. Baştan bişey yoktu herhalde ağrı olmayacak dedim sevindim ama gece yavaş yavaş şiddetlenerek başladı ağrı. Yatakta dönemedim bile o derece. Kımıldatınca acıyor. Umarım çok uzun sürmez. Haftaya da detaylıya gidiyoruz. Detaylı dedikleri de normal ultrason cihazında mı oluyor yoksa farklı birşey mi?

günaydın kızlar.
tam neşeli neşeli napıyolar falan diyordum ki önce bi geçmişi okuyayım dedim. hala şoklardayım. dün işlerim yoğundu girememiştim neler olmuş öyle.

berine ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsin Allah sana sabır versin arkadaşım hayırlısı ile yoluna girer inşallah herşey ama diyecek tek kelime bulamıyorum başka

meltem canım geçmiş olsun dikkat et aman bebişte grip tehlikeli Allah korusun

berrak dünmüş ama ben bugün kutlayayım doğum günün kutlu olsun canım

hayırlısı ile bi sağsalim doğuraydık ne dönemmiş arkadaş başımıza gelmeyen kalmadı heralde Rabbim beterinden korusun yine de

Daha detaylı bir cihaz. Bir de kendi doktorun yapmıyor, o işi başka doktor yapıyor. benimkini Doçent yapmıştı.

Ya kızlar ben de bebeğimin doğum tarihini falan oraya yazmak istiyorum, siz nasıl yazdınız?

profil ayarlarında bebeğin beklenen doğum tarihi alanı var oraya dr unun söylediği bebeğin muhtemel doğum tarihini yazıp kayıt edince kendi oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…