- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.361
ben varım bende grıp oldum
sagol canım burnumu ceke ceke bı hal oldumgeçmiş olsun canım acil şifalar
ah gokcecım ben ne o... lar gordum 2 yıllık evlı olupta coluklu cocuklu adamların pesınden ayrılmayan kadınının kadına yaptgını erkek yapmıyor valla
gokce face demısın?geçmiş olsun canım yaa bugün öyle kötü haberler var ki artık hastalığa şükreder oldukkendine dikkat et bol bol yat uyu başka türlü geçmiyo zaten bu grip mereti...
gunaydın bende erkenden kalktım dusumu aldım sezonun ılk velı toplantısına gıdıyorumHepinize günaydıın..
gunaydın bende erkenden kalktım dusumu aldım sezonun ılk velı toplantısına gıdıyorum
Arkadaşlar izmirde ayrıntılı ultrasona giren var mı? 21-22. hafta gibi kontrole gitmeyi düşünüyorum. benm özel doktorum başkasına yönlendirdi ben izmirde gitmek istiyorum. nereler iyi kaç para bilen varsa paylaşabilir mi??? çok sevinirimmm
toplantı saat 10 da ama okul uzak baska semtte 9 bucukta cıkıp taksıyle gıdecegımoohh sıhhatler olsun..Toplantı için erken bi saat değilmi ya?
günaydınnnnnnnn
Günaydın güzel anneler, tatlı bebikler. Biz de dün tetanoz aşımızı olduk. HEmşire ağrı olabilir demişti. Baştan bişey yoktu herhalde ağrı olmayacak dedim sevindim ama gece yavaş yavaş şiddetlenerek başladı ağrı. Yatakta dönemedim bile o derece. Kımıldatınca acıyor. Umarım çok uzun sürmez. Haftaya da detaylıya gidiyoruz. Detaylı dedikleri de normal ultrason cihazında mı oluyor yoksa farklı birşey mi?
Ya kızlar ben de bebeğimin doğum tarihini falan oraya yazmak istiyorum, siz nasıl yazdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?