2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
butıkbebede cok guzel altlar vardı bısuru sey attım sepete sonrada salondan cuzdanı almaya usendım yarına devam eder ınş. kampanya 4.90 dı altlar yaaa

butıkbebede cok guzel altlar vardı bısuru sey attım sepete sonrada salondan cuzdanı almaya usendım yarına devam eder ınş. kampanya 4.90 dı altlar yaaa
sen de bi alemsin kız gidip de alsana ben alamıyorum maalesef çünkü eşim ben buraya gelmeden cüzdanını kaybetti bütün kartları iptal ettirdik yenilerini bekliyoruz intten alışveriş yapamıyorum yani şu an neler neler görüyorum içimde kalıyo :18:

bende yetişemiyorum tatlım.seni merak ettim acaba amniosentez yaptırdın mı ? bence korkmamalısın daha sonra çıkarsa çok uzulursun ben yaptırdım temiz çıktı

Ben yaptırdım amniyosentez:) 08.09.2012 de yaptırdık 01.10.2012 günü aldık sonuçları, her şey yolunda:) sorularınız varsa cevaplarım..

günaydın annişkolar bebişkolar nasılsınız anammm perşembe geldimi bana bi ağırlık geliyor hafta sonu gelsede bir güzel yatsam uyusam diyorum her hafta birşey çıkıyor çıkmasada sabah 7 dedimmi gözler açıkkkkk sanki ne varsa yat uyu ya şöyle 11 lere kadar zaten bebiş olunca istesende uyuyamayacaksın ama yok olmaz kalk sen sinir oluyorum kendime bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…