- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.581
azıcık oyle oldu dımı:))))
yaniii 10 sene biraz uzun olmuş gibi ama daha yaşın çok küçükmüş ilki olduğunda...benim 10 sene bekleme gibi bi lüksüm olmadığı için fazla geliyo belki de...40 yaşıma gelcem nerdeyse menopoza girerim ben be o zamana kadar malum erken menopoz genetik
o zaman sende zaman kaybetmeyıp pespese yapacaksınyaniii 10 sene biraz uzun olmuş gibi ama daha yaşın çok küçükmüş ilki olduğunda...benim 10 sene bekleme gibi bi lüksüm olmadığı için fazla geliyo belki de...40 yaşıma gelcem nerdeyse menopoza girerim ben be o zamana kadar malum erken menopoz genetik
sanada ıyı geceler canımmbütün bebişlere ve güzel annelere iyi gclr
o zaman sende zaman kaybetmeyıp pespese yapacaksın
yok yaa öyle peşpeşe yapamam ilkinin en azından kreşe-anaokuluna falan başlayıp kendini kurtarması lazım4-5 yıl falan olur heralde..1.5-2 yaş arayla 2 çocuk büyütmeyi şahsen benim bünyem kaldırmaz
aslına bakarsan benımde kaldırmazyok yaa öyle peşpeşe yapamam ilkinin en azından kreşe-anaokuluna falan başlayıp kendini kurtarması lazım4-5 yıl falan olur heralde..1.5-2 yaş arayla 2 çocuk büyütmeyi şahsen benim bünyem kaldırmaz
aslına bakarsan benımde kaldırmaz
benim sonum bakırköy akıl hastanesi olur heralde öyle bi durumdagerçi allah dağına göre kar verirmiş..allah korusun büyük de konuşmamak lazım ama kaza kurşunu olmazsa da kendi isteğimle yaparsam 2. yi muhtemelen dediğim gibi 4-5 yaş falan bırakırım
sen de bi alemsin kız gidip de alsanabutıkbebede cok guzel altlar vardı bısuru sey attım sepete sonrada salondan cuzdanı almaya usendım yarına devam eder ınş. kampanya 4.90 dı altlar yaaa
amannnn salom evın dıger ucunda yaaaa(
bende yetişemiyorum tatlım.seni merak ettim acaba amniosentez yaptırdın mı ? bence korkmamalısın daha sonra çıkarsa çok uzulursun ben yaptırdım temiz çıktı
günaydıın hanımlar...:)
günaydın herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?