- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.621
yok valla normalde tembelımdır ama bana bı halley oluyorrrr:))
benımkı sabah ve akşamları kıpır kıpır gın ıcınde daha az hareket edıyor 1 2 tık tık o kadar ama akşam her oksurdugumde kıpırdandı cok guldum:))
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kızlar şuna bi bakın ya alıcam sanırım bunu, yorumlar fena değil. İş bankasında çalışan hamile bir arkadaşım var o bundan aldı. Çok övüyor... Siz de bir bakın
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kızlar şuna bi bakın ya alıcam sanırım bunu, yorumlar fena değil. İş bankasında çalışan hamile bir arkadaşım var o bundan aldı. Çok övüyor... Siz de bir bakın
ya neden bakmıyosunuz
AAAAAAAAAAA sende çalışıyoruz bir yandanda laf yetiştirmeye çalışıyoruz alıngan annişşş baktım baktım canım güzel duruyor ama bunları böyle bakarak elleyerek almak lazım kuzu ilerleyen zamanlarda saraçhaneye gideceğiz eşimle nasip olursa
ya neden bakmıyosunuz
incelemekle meşguldum canım benim hemen bükme dudağını:) güzelmiş ama markayı tanımıyoruz yaw bilemedim... bi de ağır mı ki ??
Merhaba 22. haftamdayım hala bebeği hissetmiyorum. Bir hafta önce ultrasonda iyi idi. Doktorda hissediyosundur artık dimi dedi YOOOOO dedim. Yahu ben mi hissizin tekiyim yoksa benim gibiler var mı aranızda? Bir önceki bebeğimi 10. haftada kaybetmistim bir daha aynısını düşünmek istemiyorum. Başka hissiz varsa bi ses etse sevinirim.
canım benimde 20 haftam bende hissetmiyorum yada bana öyle geliyor bende doktora gittiğimde çok harekitli diyo iyi diyor cinsiyeti kız benimkinin kız bebeklerini biraz daha geç hissedermişsin benim ilki erkek ti oğlumu 17 haftalarda hissetmiştim bu haftalarda tepqik üstüne tepik atıyordu ama bunda aynen bende böyleyim bakalım p.tesi kontrolüm var doktor ne diyecek yine
içim rahatladı sen böyle diyince canım valla senin de kız bebiş galiba kızlar tembel mi oluyor acaba biraz daha annelerini üzüyorlar ama nazlılar canım kız oldukları belli ağırdan geliyorlaraslında bebiş hareketli ama biz en şiddetlileri hissediyoruz canım bende geçen hafta başladı aşırı hissediyorum maş. yerimden zıplıyorum
içim rahatladı sen böyle diyince canım valla senin de kız bebiş galiba kızlar tembel mi oluyor acaba biraz daha annelerini üzüyorlar ama nazlılar canım kız oldukları belli ağırdan geliyorlar
slm anneler bebişler tetanoz aşısı olmayacak olan varmı aranızda
slm anneler bebişler tetanoz aşısı olmayacak olan varmı aranızda
benim doktorum henüz bir şey söylemedi. Şeker yüklemesi içinde birşey demedi. 13 ekimde randevum var her halde söyler..
ben geçen ay bir defa oldum benim bitti artık bundansonra olmucam senin ilk bebeğin mi canımselam ela hoşgeldin kızların bir çoğunluğu oldu bende nasipse 10 unda olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?