- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.541
sağolasın canım yaaaaaaaaameltemmmmmm çok mu hasta oldun bacım gelirdin sen kıyamam sana rabbim acil şifa nasip eylesin inş. sana çabuk iyileş hemen gellllll
geldım bacımmmmmm:)meltemmmm nerde kaldın bacım yawww salihin veli toplantısına gitmişsin kaç saat sürdü gıııııı
sağol canım daha ıyı olmaya calısıyorummmmm mandalın lımon yemekten ıcım dısıma cıktı:)öyle elzem bişey olmadı kuzum yaa burda olan herkes iyiydi. berine hala yok malum. öyle yani
bu arada sen nasıl oldun ? daha iyi misin ?
sağolasın canım yaaaaaaaaa
geldım bacımmmmmm:)
sağol canım daha ıyı olmaya calısıyorummmmm mandalın lımon yemekten ıcım dısıma cıktı:)
toplantı bombaydı hala etkısınıdeyım :)
gece 11 bucuga kdar ders yapıyo cocuk kadın yetmez kalan vakıtte en az 2 test cozun kıtap okuyun ınternettten ınteraktıf testler cozun dıyor robot bu cocuklar nefes almasınlar hıc
ah ahhhhhh cok uzuluyorum yawruma hıcbr sosyal hayaı kalmadı cocugun zaten 11 bucukta gıdıyor bu satte gelıyor sabah zaten bı kahvaltı edıyor hazırlanıyor servıs gelıyor akşamda yatana kadar da odev bu cumartesıde ıngılızce ıcın amerıkan kulture yazdırdım cok ıstedı oraya baslayacak ( bana kalsa gerek yoktu ama o cok ıstedı) bıttı yaza kadar off modunda cocukne ara uyuyacakmış da büyüyecekmiş acep ? arap atı mı bu çocuklar canım kızıyorum böylelerine valla
Merhaba 22. haftamdayım hala bebeği hissetmiyorum. Bir hafta önce ultrasonda iyi idi. Doktorda hissediyosundur artık dimi dedi YOOOOO dedim. Yahu ben mi hissizin tekiyim yoksa benim gibiler var mı aranızda? Bir önceki bebeğimi 10. haftada kaybetmistim bir daha aynısını düşünmek istemiyorum. Başka hissiz varsa bi ses etse sevinirim.
ah ahhhhhh cok uzuluyorum yawruma hıcbr sosyal hayaı kalmadı cocugun zaten 11 bucukta gıdıyor bu satte gelıyor sabah zaten bı kahvaltı edıyor hazırlanıyor servıs gelıyor akşamda yatana kadar da odev bu cumartesıde ıngılızce ıcın amerıkan kulture yazdırdım cok ıstedı oraya baslayacak ( bana kalsa gerek yoktu ama o cok ıstedı) bıttı yaza kadar off modunda cocuk
bence bebek eşyalarına verilecek para bütçeye bağlı eğer insanın imkanı varsa her şeyin en iyisini almak ister kuzusuna. Ama benim bütçem bebek arabasına 4000 vermeye yetmez yinede bebeğimin rahat edebileceği birşeyler almak isterim offf offf
gökçe saolasın beni sormuşsun, eşimin durumunu... en son beklemedeyiz, dilekçeyi verdik anlamadık hala dosya balıkesir den gelmemiş... daha iyi uzasın bakalım.. her gün soruyor ertelendi mi dosya geldi mi hayır araştırlıyor daha dosyanız da gelmedi diyorlar. ekimde görüşülecek bir 4. yargı paketi varmış inşallah onda bişey çıkarırlar da hiç girmez... bir ümit... bir de bugün çok garip bir velim geldi. eşim hapse girdi. 6 sene önceki dava çıktı geldi. 1.5 aydır içerde daha 2 ayı var demesin mi ağlıyor... allahım ben de aynı duumdayım diyemedim tabi ama kadere bak... destek olmaya çalıştım asıl bilse benim de desteğe ihtiyacım var :))) offff offf... neler neler varmış yaaa,, başımıza gelmez sanıyoruz olsun allahım daha büyük acı vermesin ne yapalım.... bu arada dün eşime pıt pıt oynuyor bak dedim . ben elleyince oynamıyor ki dedi. elini göbeğime bir koydu ama tam o anda bir tekme attı. şimdiye kadar attıklarının 3 4 katı şiddetli :)))) ikimiz de sıçradık o derece... al sana tekme dedim :)))))
Kızlar minoset kullanmak serbestmi siz kullandınızmı, ağrı kesici
ben hiç kullanmadım ama kullanırsan da minoset plus kullanılmıyor sadece minoset yazacak
maşallah akşam akşam allah muhabbetinizi artırsın
ben bi sayfa okuyana kadar 3 sayfa ilerliyosunuz arada nefes alın ayseylul de yok özet gecsin kızçe
aynen ben de öyleyim yaa. sadece yüzüm değil ayak parmaklarım bile bi değişti güzelleşti bi olgunlaştım kadın oldum fıstık gibi yaw :)bencede alakası yok benmde kızım olcak mıllete gore kızı olanın cırkınlemesı lazım karnının yayık olması lazım benm yuzum tam tersıne guzellestı karnım da top gıbı:9
hemde ne bunalım daha önce bukadarını görmedim.. boşanıyoruz biz.. konuştuk öyle karar almış.. başkası varmış.. çocuğumu da sonra alıcakmış.. nah alırsın dedim
kız AYSEYLUL napıyosun bana selam etmişsin bi ara ama okuyup kaçmak zorunda kaldım çarşamba pazarın gittik de
güzel bişey söyliyim size kızlar
bu akşam eve gelince bebişim kıpırdarken karnımda bişey dikkatimi çekti gözüm kaydı tekrar baktım meğersem dışardan da bariz görülmeye başlamış benim bıdığımın hareketlerihehee çok mutlu oldum yaa
ay hamile günlüğüm de tam bununla ilgili yazmış :))))))))[/Q
gözün aydın darısı bizim başımıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?