2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meltemmmmmm çok mu hasta oldun bacım gelirdin sen kıyamam sana rabbim acil şifa nasip eylesin inş. sana çabuk iyileş hemen gellllll
sağolasın canım yaaaaaaaaa
meltemmmm nerde kaldın bacım yawww salihin veli toplantısına gitmişsin kaç saat sürdü gıııııı
geldım bacımmmmmm:)
öyle elzem bişey olmadı kuzum yaa burda olan herkes iyiydi. berine hala yok malum. öyle yani

bu arada sen nasıl oldun ? daha iyi misin ?
sağol canım daha ıyı olmaya calısıyorummmmm mandalın lımon yemekten ıcım dısıma cıktı:)
toplantı bombaydı hala etkısınıdeyım :)
gece 11 bucuga kdar ders yapıyo cocuk kadın yetmez kalan vakıtte en az 2 test cozun kıtap okuyun ınternettten ınteraktıf testler cozun dıyor robot bu cocuklar nefes almasınlar hıc

Son düzenleme:

ne ara uyuyacakmış da büyüyecekmiş acep ? arap atı mı bu çocuklar canım kızıyorum böylelerine valla

bence bebek eşyalarına verilecek para bütçeye bağlı eğer insanın imkanı varsa her şeyin en iyisini almak ister kuzusuna. Ama benim bütçem bebek arabasına 4000 vermeye yetmez yinede bebeğimin rahat edebileceği birşeyler almak isterim offf offf

ne ara uyuyacakmış da büyüyecekmiş acep ? arap atı mı bu çocuklar canım kızıyorum böylelerine valla
ah ahhhhhh cok uzuluyorum yawruma hıcbr sosyal hayaı kalmadı cocugun zaten 11 bucukta gıdıyor bu satte gelıyor sabah zaten bı kahvaltı edıyor hazırlanıyor servıs gelıyor akşamda yatana kadar da odev bu cumartesıde ıngılızce ıcın amerıkan kulture yazdırdım cok ıstedı oraya baslayacak ( bana kalsa gerek yoktu ama o cok ıstedı) bıttı yaza kadar off modunda cocuk

canım bende seğirme gibi hissediyorum ki dün dr umla bu konuyu konuştuk 23-24.haftaya kadar seğirme gibi hissedersin dedi. kilolu hamile kalmak hareketlerin geç hissedilmesinde önemli bir faktör canım birde dr umun ve hemşirenin söylediklerine göre bebeğin eşinin önde (göbek kısmında) olması gibi durumlarda da hareketler geç hissedilebiliyormuş

gerçi neden üzülüyorum ki bebek arabası teyzesinden hediye ben yürüyüşe gidiyorum ben gelene kadar fazla ilerlemeyin bakıyıım sonra okuması zor oluyor

yazık yaa çocuğa zor işin valla canım Allah yardım etsin. inşallah ileride bunların mükafatını alacaklar da işte bu ülkede nasıl olur onu bilmiyorum

tabiki canım az harcayan az seviyor olacak değil ya valla biz karı koca çalışıyoruz ama ev kredisi ödüyoruz o yüzden ben de bir araba setine 4000 tl verebilecek durumda değilim kısmet bakalım nasipleriyle gelirler inşallah kuzucuklar

kızlar ıze nacızane tavsıyem bebek yada cocuk ıhtıyacları sadece dogumdan ıbaret değil gonul ısterkı en ıyılerını alalım cocuklarımıza ama bebkken yapılan masraflar hıcbırsey esas masrafları egıtımıe basladıklarında oluyor
ben bırde cocugun bazı seylere cok erken doyurulmaması gerektıgı kanısındayım ılerleyen zamanlarda cocougunuz tesvık etmek adına kullanın bazı seylerı mesela ben oğluma psp yı bu sene aldım 5 sene oncede alabılırdım ama almadım bıraz cabalasın ve ıstesın bazı seylerı
1 2 sene kullanılacak seylere mılyarlar dokmeyın bence tabı aranızda gizli mılyonerler yoksa:))

ay inşallah dediğin gibi hiç girmeden yırtar canım sonuçta suçu da yok...amaaan kimsenin başına gelmez olur mu hiç bunlar olabilecek şeyler cinayet değil hırsızlık değil...alt tarafı arkadaşıyla kız arkadaşını arabasına almış nerden bilsin kız kaçırdığını...herhangi birimizin başına gelebilecek bişey ve büyük bi şanssızlık..ama sonuçta herşey insanlar için canım moralinin biraz olsun düzelmesine çok sevindim bi ara bayaa bi hayata küsmüş gibiydin çünkü sevindim sen böyle girip mutlu mutlu yazınca falan bebişin de babasına çok güzel bi destek tekmesi atmış zaten allah mutluluğunuzu arttırsın inşallah

Kızlar minoset kullanmak serbestmi siz kullandınızmı, ağrı kesici

plus olmayan sadece minoset,parol kullanabilirsin canım benim bi ara nezle olduğumda ateşim çıkmıştı kullandım..

Son düzenleme:
kız AYSEYLUL napıyosun bana selam etmişsin bi ara ama okuyup kaçmak zorunda kaldım çarşamba pazarın gittik de

kız AYSEYLUL napıyosun bana selam etmişsin bi ara ama okuyup kaçmak zorunda kaldım çarşamba pazarın gittik de

maşallah akşam akşam allah muhabbetinizi artırsın
ben bi sayfa okuyana kadar 3 sayfa ilerliyosunuz arada nefes alın ayseylul de yok özet gecsin kızçe

bende yetişemiyorum tatlım.seni merak ettim acaba amniosentez yaptırdın mı ? bence korkmamalısın daha sonra çıkarsa çok uzulursun ben yaptırdım temiz çıktı

bencede alakası yok benmde kızım olcak mıllete gore kızı olanın cırkınlemesı lazım karnının yayık olması lazım benm yuzum tam tersıne guzellestı karnım da top gıbı:9
aynen ben de öyleyim yaa. sadece yüzüm değil ayak parmaklarım bile bi değişti güzelleşti bi olgunlaştım kadın oldum fıstık gibi yaw :)

hemde ne bunalım daha önce bukadarını görmedim.. boşanıyoruz biz.. konuştuk öyle karar almış.. başkası varmış.. çocuğumu da sonra alıcakmış.. nah alırsın dedim

berine bak eğer "dur bi kızlara şaka yapiyim" diyip, sonrasında toparlayamayıp kakaya dönüştürdüysen s..arım ağzına bacım! umarım yalandır da ben zevkle yaparım o işi yeter ki gerçek olmasın ne diyim..
hoş, bu durum tanıdık geldi. görümcemin eşi de eski eşini ikinci çocuğuna hamileyken bırakıp görümcemle evlenmiş bebeğin kırkı çıkınca mı ne bilemiyom ama yapan var yani. o zmn 7 yıllık evlilermiş. biliyosunuz ki görümcem de 7 yıllık evliydi ve boşanıyor. ... yuva yıkanın yuvası olmaz demişler doğru demişler bi yerlerde. başka da bişey demek istemiyorum. görümceme sen niye o zaman karısını çocuklarını bırakmasına izin verdin, sen istemeyip ayrılsaydın demiştim de bi keresinde, doğru diyosun ama o ikna etti beni demişti.
ben inanmıyorum öyle aşka unutamamaya... yalan olur zaten o iş merak etme.

biz nası unuttuk eski sevgililerimizi, onlar bizi nasıl unuttu??? köpek gibi sevsen de geçmiş geçmiştir! bu zamana kadar siz evlendiğiniz halde ilişkileri bitmeyip seni uyuttularsa da Allahh her ikisini de bildiği gibi yapsın.

yalnız benim de cnm sıkıldı çok GÖKÇEEEEEE biz de aldatma rüyaları görüyoduk kız:26: okul açıldı diye benim kocam da geç gelmeye başladı. tezi var bi de çünkü bi yandan. hiç sorun etmiyorum yeter ki bitirsin ve kurtulsun ama rüyalar çok canımı sıkıyodu. Allah'tan bikaç gecedir görmüyrm. Rabbim hepimizi kötü insanlardan sakınsın, evlatlarımızı analı babalı büyütsün inşallah!

slm kızlar yaw...geçmişi okudum dünden beri psikolojim bozuldu berineyi düşünüorum sürekli naptı diye gelmemişte zaten...

:) valla etmişimdir ayy ben de ara ara okuyorum kaldıgım yerden devam edıorum sonra 50-60 sayfa bi oturuta cok zor okunuyo yoksa :)

aramıza katılan pofidik miydi neydi :) nicki hoşgeldin kardeşim :)

yine ilerlemiş bi sürü sayfalar meltem abla :) sana abla diyesim geliyor kızma bana da böle :) pek bi anaç gelıon hani cocugun da var ya ondan yani sahiplenesim gelıo seni :) salih e allah sabır versn ya gıcık oluorum su cok ödev veren manyak öğretmenlere valla allah yardımcısı olsn ama amerikan kültür dernegi harika bi secim salih kendısi orayı özellkle istemişse bu cocukta iş var aferin ona :) hem de izmir de yani :)

güzel bişey söyliyim size kızlar

bu akşam eve gelince bebişim kıpırdarken karnımda bişey dikkatimi çekti gözüm kaydı tekrar baktım meğersem dışardan da bariz görülmeye başlamış benim bıdığımın hareketleri hehee çok mutlu oldum yaa

ay hamile günlüğüm de tam bununla ilgili yazmış :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…