- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.561
de yawum de abla de anne de hoş cocougum olduguna bakma 83 luyum ben 29 yasındayım benslm kızlar yaw...geçmişi okudum dünden beri psikolojim bozuldu berineyi düşünüorum süreklinaptı diye gelmemişte zaten...
:) valla etmişimdir ayy ben de ara ara okuyorum kaldıgım yerden devam edıorum sonra 50-60 sayfa bi oturuta cok zor okunuyo yoksa :)
aramıza katılan pofidik miydi neydi :) nicki hoşgeldin kardeşim :)
yine ilerlemiş bi sürü sayfalar meltem abla :) sana abla diyesim geliyor kızma bana da böle :) pek bi anaç gelıon hani cocugun da var ya ondan yani sahiplenesim gelıo seni :) salih e allah sabır versn ya gıcık oluorum su cok ödev veren manyak öğretmenlere valla allah yardımcısı olsn ama amerikan kültür dernegi harika bi secim salih kendısi orayı özellkle istemişse bu cocukta iş varaferin ona :) hem de izmir de yani :)
aynen ben de öyleyim yaa. sadece yüzüm değil ayak parmaklarım bile bi değişti güzelleşti bi olgunlaştım kadın oldum fıstık gibi yaw :)
berine bak eğer "dur bi kızlara şaka yapiyim" diyip, sonrasında toparlayamayıp kakaya dönüştürdüysen s..arım ağzına bacım!umarım yalandır da ben zevkle yaparım o işi yeter ki gerçek olmasın ne diyim..
hoş, bu durum tanıdık geldi. görümcemin eşi de eski eşini ikinci çocuğuna hamileyken bırakıp görümcemle evlenmiş bebeğin kırkı çıkınca mı ne bilemiyom ama yapan var yani. o zmn 7 yıllık evlilermiş. biliyosunuz ki görümcem de 7 yıllık evliydi ve boşanıyor. ... yuva yıkanın yuvası olmaz demişler doğru demişler bi yerlerde. başka da bişey demek istemiyorum. görümceme sen niye o zaman karısını çocuklarını bırakmasına izin verdin, sen istemeyip ayrılsaydın demiştim de bi keresinde, doğru diyosun ama o ikna etti beni demişti.
ben inanmıyorum öyle aşka unutamamaya... yalan olur zaten o iş merak etme.
biz nası unuttuk eski sevgililerimizi, onlar bizi nasıl unuttu??? köpek gibi sevsen de geçmiş geçmiştir! bu zamana kadar siz evlendiğiniz halde ilişkileri bitmeyip seni uyuttularsa da Allahh her ikisini de bildiği gibi yapsın.
yalnız benim de cnm sıkıldı çok GÖKÇEEEEEE biz de aldatma rüyaları görüyoduk kız:26: okul açıldı diye benim kocam da geç gelmeye başladı. tezi var bi de çünkü bi yandan. hiç sorun etmiyorum yeter ki bitirsin ve kurtulsun ama rüyalar çok canımı sıkıyodu. Allah'tan bikaç gecedir görmüyrm. Rabbim hepimizi kötü insanlardan sakınsın, evlatlarımızı analı babalı büyütsün inşallah!
slm kızlar yaw...geçmişi okudum dünden beri psikolojim bozuldu berineyi düşünüorum süreklinaptı diye gelmemişte zaten...
:) valla etmişimdir ayy ben de ara ara okuyorum kaldıgım yerden devam edıorum sonra 50-60 sayfa bi oturuta cok zor okunuyo yoksa :)
aramıza katılan pofidik miydi neydi :) nicki hoşgeldin kardeşim :)
yine ilerlemiş bi sürü sayfalar meltem abla :) sana abla diyesim geliyor kızma bana da böle :) pek bi anaç gelıon hani cocugun da var ya ondan yani sahiplenesim gelıo seni :) salih e allah sabır versn ya gıcık oluorum su cok ödev veren manyak öğretmenlere valla allah yardımcısı olsn ama amerikan kültür dernegi harika bi secim salih kendısi orayı özellkle istemişse bu cocukta iş varaferin ona :) hem de izmir de yani :)
de yawum de abla de anne de hoş cocougum olduguna bakma 83 luyum ben 29 yasındayım ben
anammmmmkız ben 85 liyim daha ilkini doğuracam eyvahlar olsun geç kalmışım seney hemen bi tane daha yapıp seni yakalıyım
sen geç kaldıysan ben ölmüşüm de ağlayanım yok 77 liyim ve Rabbimin izniyle ilk bebeğimi doğurucam
Kızlar bebek arabası alan var mı peki? ben almadım daha. Alanlar ya da almayı düşünenler fikir verir misiniz? Ben şu modeli beğeniyorum 650 tl veya Eki Görüntüle 523020 doll markanın aynı modelini de alabilirim.
yawrum yetısemennnn bana ilk bebısı 20 yasında aldım kucagımaaaa:))) cok genc anneyım ben zaten kımse benım cocougum olduguna ınanmıyo ablası sanıyolarkız hiç sorma valla aklıma gelmedi değil ama benim kocam şu sıralar istese de yapamaz
kız ne neşelisin sen böle yaa özeniyom valla bana neşeli derlerdi senin yanında solda sıfır kaldık
anammmmmkız ben 85 liyim daha ilkini doğuracam eyvahlar olsun geç kalmışım seney hemen bi tane daha yapıp seni yakalıyım
yawrum yetısemennnn bana ilk bebısı 20 yasında aldım kucagımaaaa:))) cok genc anneyım ben zaten kımse benım cocougum olduguna ınanmıyo ablası sanıyolar
salıh 20 yasındayken 40 olcam o zaman ruzgar da 10 olacak her ıkısınıde yasıcam yanııı aslında erken anne olmak guzel ama ben gercekten anne olunması gereken yasa yenı geldımkızlar deli gibi mısır tüketiyorum ya... dondurucuya da stokladım. patlamış haşlanmış nası bulursam yiyom.. bi de gdo lu falan diyolar ama???? çok canım istyo walla napiim:))
salıh 20 yasındayken 40 olcam o zaman ruzgar da 10 olacak her ıkısınıde yasıcam yanııı aslında erken anne olmak guzel ama ben gercekten anne olunması gereken yasa yenı geldım
Meltem varya çok ksıkandım senii..Ben 30 yaşındayım ve ilk bebeğimi doğurucam inşallah ama hep hayalimdi erken anne olmak ama kısmet olmadı.ben 50 yaşına gelince kızım 20 olucak :44:
yawrum yetısemennnn bana ilk bebısı 20 yasında aldım kucagımaaaa:))) cok genc anneyım ben zaten kımse benım cocougum olduguna ınanmıyo ablası sanıyolar
salıh 20 yasındayken 40 olcam o zaman ruzgar da 10 olacak her ıkısınıde yasıcam yanııı aslında erken anne olmak guzel ama ben gercekten anne olunması gereken yasa yenı geldım
Meltem varya çok ksıkandım senii..Ben 30 yaşındayım ve ilk bebeğimi doğurucam inşallah ama hep hayalimdi erken anne olmak ama kısmet olmadı.ben 50 yaşına gelince kızım 20 olucak :44:
bosvern kızlar ıyı ve kotu yanı cok erken anne olmanın herkes gezıp eglenırken bebek bakıyorsun evde mesela :)))ayyy ne güzel yaa ben de hep özenmişimdir ama en erken şimdi yapabildim napıyım bizimki de böyle olsun
bosvern kızlar ıyı ve kotu yanı cok erken anne olmanın herkes gezıp eglenırken bebek bakıyorsun evde mesela :)))
o konuda haklısın bak düşündüm de ben 20 yaşımdayken ünv. 2 deydim vur patlasın çal oynasın barlar diskolar geziyodum
ya benim hormonlarda bişey var galiba koca beni aldatmış aldatmamış beni beğenmiş beğenmemiş hiiiiçççç umrumda değil.
ben kendi alemimdeyim kızımla. çok mu boş bırakıyorum ne :26:
o kadar da boş bırakma yaw arada kontrol et gözün üzerinde olsun
tabııı ben o zaman paşamı pışpışlıyordum ama sımdı cok rahat etmıstım ama sıl bastan bıdaaaaaao konuda haklısın bak düşündüm de ben 20 yaşımdayken ünv. 2 deydim vur patlasın çal oynasın barlar diskolar geziyodum
o kadar da boş bırakma yaw arada kontrol et gözün üzerinde olsun
bende yetişemiyorum tatlım.seni merak ettim acaba amniosentez yaptırdın mı ? bence korkmamalısın daha sonra çıkarsa çok uzulursun ben yaptırdım temiz çıktı
tabııı ben o zaman paşamı pışpışlıyordum ama sımdı cok rahat etmıstım ama sıl bastan bıdaaaaaa
ya her işin iyi yanı kötü yanı var işte...valla sen arayı çok açmışsın canım ondan olmuş bence
iyi geceler hatun kişilernapanız bakim? bi gün girmedim ne cok sey olmuş.. özellikle berine nin durumuna cok şaşırdım ve üzüldüm.. umarım anlık fevri şeylerdir bi an önce toparlanır. annemlerle tüm günü gecirdim özlemişim canım annem benimmm
anomali taraması yaptırdım canım bi sorun yoktu 1 hafta sonra tekrar edilcek inş. sorun cıkmadığı icin düşünmedim yaptırmayı.. sorun cıksaydı da yaptırmazdım sanırım tevekkül ediyorum sadece. inş hayırlısı olsun. ama usg de bişey cıkmayınca bendeki rahatlama ve iç huzuru hiç bişeyle kıyaslanamazdı.2-3 lü testlerdeki risk durumları usg bulguları ile desteklenmedikce cok şey ifade etmiyo,, belki de ben fazla rahatım ama memnunum bu halimden
amaaaaaan boşver rahat olmak en iyisi aslında biz ne kadar stresliysek bebişlerimiz de öyle oluyo..
azıcık oyle oldu dımı:))))ya her işin iyi yanı kötü yanı var işte...valla sen arayı çok açmışsın canım ondan olmuş bence
amaaaaaan boşver rahat olmak en iyisi aslında biz ne kadar stresliysek bebişlerimiz de öyle oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?