2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
de yawum de abla de anne de hoş cocougum olduguna bakma 83 luyum ben 29 yasındayım ben

kız hiç sorma valla aklıma gelmedi değil ama benim kocam şu sıralar istese de yapamaz

kız ne neşelisin sen böle yaa özeniyom valla bana neşeli derlerdi senin yanında solda sıfır kaldık

de yawum de abla de anne de hoş cocougum olduguna bakma 83 luyum ben 29 yasındayım ben

anammmmm kız ben 85 liyim daha ilkini doğuracam eyvahlar olsun geç kalmışım seney hemen bi tane daha yapıp seni yakalıyım

o arabaya ben de baktım canım kanz mağazaları satıyo. görüntüsü güzel ama biraz hantal ve ağır gibi geldi bi de tanımadığımız bi marka yeni girdi piyasaya diye vazgeçtik... aynı fiyata benzer özelliklerde chicco veya kraft falan da var...

yawrum yetısemennnn bana ilk bebısı 20 yasında aldım kucagımaaaa:))) cok genc anneyım ben zaten kımse benım cocougum olduguna ınanmıyo ablası sanıyolar

yawrum yetısemennnn bana ilk bebısı 20 yasında aldım kucagımaaaa:))) cok genc anneyım ben zaten kımse benım cocougum olduguna ınanmıyo ablası sanıyolar

ne güzel ya bazen özeniyorum senin gibi insanlara. hayata erken başlamak da güzel. bak yaş 26 ilk bebek 35 i bulur herhalde 2. de... bi kaza olmazsa tabi:))
ya şaka bi yana ben çok korkuyorum bunun ardından hemen hamile kalırım diye... bi kaç ark. var çok zorlandılar şok oldular walla. çoğu korunma yöntemini de kullanamıyosun bildiğim kadaryıla lohusalıkta ve emzirirken...

kızlar deli gibi mısır tüketiyorum ya... dondurucuya da stokladım. patlamış haşlanmış nası bulursam yiyom.. bi de gdo lu falan diyolar ama???? çok canım istyo walla napiim:))

kızlar deli gibi mısır tüketiyorum ya... dondurucuya da stokladım. patlamış haşlanmış nası bulursam yiyom.. bi de gdo lu falan diyolar ama???? çok canım istyo walla napiim:))
salıh 20 yasındayken 40 olcam o zaman ruzgar da 10 olacak her ıkısınıde yasıcam yanııı aslında erken anne olmak guzel ama ben gercekten anne olunması gereken yasa yenı geldım

mısırı pazardan alsan d atsan buzluga

aybükecim noolur yeme ben kızıma da minimum yediriyorum
ben de çok severim ama nadiren yiyorum sen de tut kendinii

ben kuzuma bugün de mothercare den ciciler aldım kızlarrr
çok güzel bişi dayanamıyor insan
bir de diyelim ki 400 tutacak 100 lira falan veriyorsun sezondan almazsan
hem de yumuşacık hem de çok güzelllll
kızımdan kalanlara bakayım da daha boşuna almayım artık diyorum
foto çekersem koyacağım bi ara inşallah...
nagi sen mi koymuştun cici resimleri çok güzeller Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin canım...

aldatma rüyası ben de gördüm alüüüüü hormonlardan o:) bir de cinsellikte kimi erkek hamilelikten etkilenmiyor kimisi kendini çok kaptırıyor
cinsel ilgi duygusal ilgiye doğru kayınca da bilinçaltımız hooop devrede

kızlar ben aksamdan berı oksuruyorum oksurecegıme sevunecegım aklıma gelmezdı oksurdukce benım paşa oynuyo:)) garıbım zıplıyo ya ıcerde ondan heralde:)

ayyy ne güzel yaa ben de hep özenmişimdir ama en erken şimdi yapabildim napıyım bizimki de böyle olsun

ya benim hormonlarda bişey var galiba koca beni aldatmış aldatmamış beni beğenmiş beğenmemiş hiiiiçççç umrumda değil.
ben kendi alemimdeyim kızımla. çok mu boş bırakıyorum ne :26:

iyi geceler hatun kişiler napanız bakim? bi gün girmedim ne cok sey olmuş.. özellikle berine nin durumuna cok şaşırdım ve üzüldüm.. umarım anlık fevri şeylerdir bi an önce toparlanır. annemlerle tüm günü gecirdim özlemişim canım annem benimmm

bende yetişemiyorum tatlım.seni merak ettim acaba amniosentez yaptırdın mı ? bence korkmamalısın daha sonra çıkarsa çok uzulursun ben yaptırdım temiz çıktı

anomali taraması yaptırdım canım bi sorun yoktu 1 hafta sonra tekrar edilcek inş. sorun cıkmadığı icin düşünmedim yaptırmayı.. sorun cıksaydı da yaptırmazdım sanırım tevekkül ediyorum sadece. inş hayırlısı olsun. ama usg de bişey cıkmayınca bendeki rahatlama ve iç huzuru hiç bişeyle kıyaslanamazdı. 2-3 lü testlerdeki risk durumları usg bulguları ile desteklenmedikce cok şey ifade etmiyo,, belki de ben fazla rahatım ama memnunum bu halimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…