- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.661
canım biz de kaan koyacağız artık kağan olarak kullanılmıyormuş bizim babamız da türkçe karakterler olmasın deyip duruyordu denk geldinasip olursa oğluşumuzun adı kaan olacak
önümüzdeki haftadan itibaren hissetmeye başlarsın canım
ama canım bildiğim kadarıyla 'ğ' olmayınca anlam ifade etmiyo.türk dil kurumunun linklerini attım .orda da öyle ğ ile yazılmış.bi bak istersen
TÜRK DİL KURUMU
TÜRK DİL KURUMU
inş çok istiyorum duydukça sizi hevesleniyorum :))
sabret kuzucuğummmm 1 hafta sonra tık tık yok bam bam var
benim yeğeminim adı da kaan va aynı bu şekilde yazıyor nüfusta kaan diye de söylüyorlar kağan diye yazmıyordu birde kızlar benim oğluşumun adı deniz alp kızım olucak şimdiki de inş sizce kızıma ne isim koyabilirim anlamı güzel olsun varmı isimleriniz yardımcı olun banaben de öyle biliyordum da geçen nufus müdürlüğünde bi tanıdıkla isim ne koycaz etcez diye konuşurken söyledi artık kağan da ğ yi yazmıyoruz diye :) ben de bu ismi çok beğeniyordum ama eşim ğ için istemiyordu böylece çözmüş olduk problemikaan a bakınca karşısında kağan yazıyor bu arada .
benim yeğeminim adı da kaan va aynı bu şekilde yazıyor nüfusta kaan diye de söylüyorlar kağan diye yazmıyordu birde kızlar benim oğluşumun adı deniz alp kızım olucak şimdiki de inş sizce kızıma ne isim koyabilirim anlamı güzel olsun varmı isimleriniz yardımcı olun bana
benim yeğeminim adı da kaan va aynı bu şekilde yazıyor nüfusta kaan diye de söylüyorlar kağan diye yazmıyordu birde kızlar benim oğluşumun adı deniz alp kızım olucak şimdiki de inş sizce kızıma ne isim koyabilirim anlamı güzel olsun varmı isimleriniz yardımcı olun bana
bugünkü konumuz bebiklerimizin isimleri sanırsam...
o halde bende oğluşumun ismini söyleyiverem eymen olcak paşamın ismi...
daha uğurlu,çok talihli,hayırlı,kutlu,sağ taraftaki demek. Eymen B. Hureym,sahabedendir. Peygamberimizin dadısının ismi.
eVEEEEEET ablamın üst komşusu da eymen koydu allah ismiyle yaşatsın uzun ömürler versin bebene
sağolasın canımcım...
yaa kızlar bi şicik dicem... yani bebişlerimizin isimlerinide listeye eklesek diyodum ne güzel olurdu...
Nası oluyo o liste nasıl bişey
ben listeye bebeğimin cinsiyetini bile ekleyemedim kızlan nerden ekliyorlar bende elif ismini düşünüyorum elif berra ama babamız berra istemiyo sade elif olsun diyor bende cift isim sünnet diye iki isim olsun istiyorum
ben listeye bebeğimin cinsiyetini bile ekleyemedim kızlan nerden ekliyorlar bende elif ismini düşünüyorum elif berra ama babamız berra istemiyo sade elif olsun diyor bende cift isim sünnet diye iki isim olsun istiyorum
şimdi canım en başta bi listemiz varya oraya diyorum bide bebiş isimleride eklense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?