2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım biz de kaan koyacağız artık kağan olarak kullanılmıyormuş bizim babamız da türkçe karakterler olmasın deyip duruyordu denk geldi nasip olursa oğluşumuzun adı kaan olacak

ama canım bildiğim kadarıyla 'ğ' olmayınca anlam ifade etmiyo.türk dil kurumunun linklerini attım .orda da öyle ğ ile yazılmış.bi bak istersen

TÜRK DİL KURUMU

TÜRK DİL KURUMU

ama canım bildiğim kadarıyla 'ğ' olmayınca anlam ifade etmiyo.türk dil kurumunun linklerini attım .orda da öyle ğ ile yazılmış.bi bak istersen

TÜRK DİL KURUMU

TÜRK DİL KURUMU

ben de öyle biliyordum da geçen nufus müdürlüğünde bi tanıdıkla isim ne koycaz etcez diye konuşurken söyledi artık kağan da ğ yi yazmıyoruz diye :) ben de bu ismi çok beğeniyordum ama eşim ğ için istemiyordu böylece çözmüş olduk problemi kaan a bakınca karşısında kağan yazıyor bu arada .

sabret kuzucuğummmm 1 hafta sonra tık tık yok bam bam var

benim yavrum da kız bebiş, ben de çok nadir hareket hissediyorum. öyle sert tekme falan atmadı nazik kızım, gıdıklıyor hala:) tetanoz aşısına dr um gerek yok dedi ama hala karasızım??sağlık ocağı çağırıp duruyor. onlara da kararsızım dedim. hemşire 'ama sağlık bakanlığı istiyor'deyince koptum:) 'o istesin ben şimdilik istemiyorum, yavrumu o mu doğurucak' dedim, bu kez hemşire koptu.amniosentez için de prof bana düşük ihtimali sanıldığı gibi çok az değil demişti, yaptırmadım.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. bi de ben hala iştahsızım ya yavrum için üzülüyorum valla

benim yeğeminim adı da kaan va aynı bu şekilde yazıyor nüfusta kaan diye de söylüyorlar kağan diye yazmıyordu birde kızlar benim oğluşumun adı deniz alp kızım olucak şimdiki de inş sizce kızıma ne isim koyabilirim anlamı güzel olsun varmı isimleriniz yardımcı olun bana

Ben oğlum osaydı Yağız koycaktım anlamı, esmer yiğit delikanlı. Ama kızçem oluyor:) adını Vuslat koycam:) kavuşmak demek:)

canım ben kızım olsa zeynep.merve, elif gibi isimleri düşünüyordum

Son düzenleme:

ecrin=Allah'ın hediyesi,
zümra=1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın
efsa=cennet ırmaklarından birinin adı

bugünkü konumuz bebiklerimizin isimleri sanırsam...
o halde bende oğluşumun ismini söyleyiverem eymen olcak paşamın ismi...
daha uğurlu,çok talihli,hayırlı,kutlu,sağ taraftaki demek. Eymen B. Hureym,sahabedendir. Peygamberimizin dadısının ismi.

anammmm yemek yedik geldik çok şükürde maş. allahım bu nasıl bir hareket karnımı deşecek vurmaktan Anneciğimmmm bebeğim uslu ol kızım üzme anneyi emi bitanem

eVEEEEEET ablamın üst komşusu da eymen koydu allah ismiyle yaşatsın uzun ömürler versin bebene

ya arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama topic sahibimiz gamzeli hatun çok yoğun oluyo fazla giremiyo.
keşke meltem izmir gibi sık giren bi arakadaşa falan devretse liste de daha sık güncellenir sanki.
hatta liste yenilenebilir.

ben listeye bebeğimin cinsiyetini bile ekleyemedim kızlan nerden ekliyorlar bende elif ismini düşünüyorum elif berra ama babamız berra istemiyo sade elif olsun diyor bende cift isim sünnet diye iki isim olsun istiyorum

ben listeye bebeğimin cinsiyetini bile ekleyemedim kızlan nerden ekliyorlar bende elif ismini düşünüyorum elif berra ama babamız berra istemiyo sade elif olsun diyor bende cift isim sünnet diye iki isim olsun istiyorum

canım biz ekleyemiyoruz topic sahibi ekleyebiliyo

cinsiyeti felan gamzelihatun diye arkadaşımız ekliyo canım biz eklemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…