- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.021
evet ortalık sakin ben de anca işlerimi bitirdim geçmişi okudum. ama az sonra benim koca bebek başlar
aşkııımm meyve yiyelim miii aşkııım mısır patlatalım mıııı!....
ye kardeşim bebebekmisin ne patlatıyosan patlat alla allaaa! bazen kzıyorum da sesim çıkmıyo tabi burdaki gibi
kızlar bubchenı sıddetle tavsıye ederım ben oglumda kullandım o zaman yoktu burda almanyadan getırttım ama sımdır turkıyede de satılıyor ufaklıgada onu alcam ınş.kızlarr bebek bakım ürünleri içnde hangi markaları düşünüyorsunuz? Nivea chicco veya sebamed düşünüyorum ama sebamed pahalı gibi sankiii....
kızlar bubchenı sıddetle tavsıye ederım ben oglumda kullandım o zaman yoktu burda almanyadan getırttım ama sımdır turkıyede de satılıyor ufaklıgada onu alcam ınş.
ya hastane cıkısını ve zıbınları 0-3 ay alın aama ben alışverıslerımı 3-6 ay olarak yapıyorum cogunlukla 1. Aydan sonra cok buyuyorlarburzu öncelikle saol haberim yoktu bu sayfadan
meltem ablacım :) ihtiyaç listene bayıldım. şunu sorucaktım giyim adına yazdığın herşey 0-3 aylık mı olsun. Ona göre oluşturuuyorum listemi senin listene göre...
ben sebamed düşünüyorum belki biraz pahalı ama zaten uzun süre kullanıyormuşsun. b-daha sonraki yaşlarında janshons a geçebilrim
kızz bu herkese gelen enerjiden değil seninkisiPillimisin şarjlımısın valla maşallaahhh süpanallah
şaka bi yanada bu biraz tecrübe brazda yetenek meselesi her baba yiğidin harcı değil takdir ediorum seni..
asaaaa da gelır sımdı gecmıs yapıyordur:)gökçe yok mu ne iki gündür yaaa hayır mı acaba???
neyse millet toplanana kadar ben de size mide yanması şikayetiniz var mı onu soruyum bari :)
ya bende var mide yanması doktor rennie verdi günde 6 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben yine de korkuyorum içmeye ne olcak böle bilmiyorum
Yaaa benımde uykum var ama uyuyamam alıştım hamıle kaldıgımdan berı en erken 1 de uyuyorum sabahın korunde uyanıyorum salıhte tam tersıydı akşam 8 de uyurdum
arada bazen bende uyuyorummaşaallahın var meltem abla ya ben gece gündüz uyuyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?