- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.041
gökçe yok mu ne iki gündür yaaa hayır mı acaba???
asaaaa da gelır sımdı gecmıs yapıyordur:)
Gökçeye itafen;
sakın geç kalma erken geeel
aman geç kalma erken geeel!
:):) garibim bu sayfaya gelince cok gülecek şimdi
maşaallahın var meltem abla ya ben gece gündüz uyuyorum vallahi
neyse millet toplanana kadar ben de size mide yanması şikayetiniz var mı onu soruyum bari :)
ya bende var mide yanması doktor rennie verdi günde 6 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben yine de korkuyorum içmeye ne olcak böle bilmiyorum
:):):):)):)::)kız sen neden sürekli meltem abla diyosun
benımde bugun markafonıden aldıgım zıbın geldı kargocuya hamıeleyım dıye ajıstasyın yaptım daaa:)bu arada fotoğrafları koy diyen olacak büyük ihtimal...onlara ithafen;
valla koyacaktım da fotoğraf makinemin pili bitmiş yarına inşallah
:):):):)):)::)
benımde bugun markafonıden aldıgım zıbın geldı kargocuya hamıeleyım dıye ajıstasyın yaptım daaa:)
pzrtesı ceker koyrım bende
annemmmmmmm kıyamam sana bende yere comeldıgımde kalkarken zorlanmaya basladım yaaaay bide bugün ağır çekimde bi düşüşüm vardı gülmekten ölürdünüz rezil oldum vallaAskıdakilerin alt taraflarındakine bakayım diye eğildim sonra yere çömeleyim azcık dedim bi anda ağırlık merkezimin değiştiğini de unuttuğumdan dengem bozuldu yavaaaaş yavaş acele etmeden arkaya doğru devrilip yere oturdum çok komikti ya
ay bide bugün ağır çekimde bi düşüşüm vardı gülmekten ölürdünüz rezil oldum vallaaskıdakilerin alt taraflarındakine bakayım diye eğildim sonra yere çömeleyim azcık dedim bi anda ağırlık merkezimin değiştiğini de unuttuğumdan dengem bozuldu yavaaaaş yavaş acele etmeden arkaya doğru devrilip yere oturdum çok komikti ya
annemmmmmmm kıyamam sana bende yere comeldıgımde kalkarken zorlanmaya basladım yaaa
gece gece hiç gülesim yoktu kız allah iyiliğini versin
annemmmmmmm kıyamam sana bende yere comeldıgımde kalkarken zorlanmaya basladım yaaa
gece gece hiç gülesim yoktu kız allah iyiliğini versin
Yaaa benımde uykum var ama uyuyamam alıştım hamıle kaldıgımdan berı en erken 1 de uyuyorum sabahın korunde uyanıyorum salıhte tam tersıydı akşam 8 de uyurdum
selam kızlar bişi sorcam hergün meyve yemek zorundamıyım ?
aynen ya 8 de bı acıyorum gozumu bı daha uyku yokkkgünaydınnnnn
benim cadı kızım erkenden uyanıyo inadınaaaa, ben de bi kere uyandım mı bi daha uyuyamıyorum
ufaklık da karnımdan ben uyandım diyo zaten maşallah
Meyve 4-5 tane yersen şeker fırlar zaten yaa
1 porsiyon yemek gerekiyor şekerli meyveyse en fazla da 2
ben de her gün en azından 2 mandalina yarım elma gibi bişiler yemeye çalışıyorum
ama ben de çok fazla sebze tüketemiyorum yeşil salata yapıyorum yemek yanına bir de
bugün doğumgünüsüne gideceğiz biz akşam da yatılı misafirlerim var
işim bol yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?