- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.081
günaydın güzel anneler
ben dün akşsam doktoruma gittim ama üzülerek çıktım
bebeğimin duruş şekli istediğimiz gibi değil sırtı dönük eller başında sanki bişeyden kaçar gibi dedi doktor
iş yapmak eğilip kalkmak yasak bol bol dinlen dedi
sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıcam aşımı da olup tekrar kontrole gidicem inşallah bir an önce düzelir
Allah korusun duruş bozukluğu falan varsa bu şekilde tespit edemeyiz falan dedi
Rabbim hepimizinkini korusun kollasın inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım
ay kızlar siz sorunca berine nerde die bi geçmişe baktım
okuldayken 40 sayfa ilerliyo ben de geçmişi okuyamıyodum
sadece berineye baktım çok üzüldüm
sadece o kocasına şerefsiz demek istiyorum
allah nasıl biliyosa öyle yapsın
selamlar hanımlar geçmişi okumadım girmediğim süre içerisinde neler oldu bilmiyorum ? sedanın neyi var nolmuş.. cancastr ne gibi soruların var kafan da sorabilirsin ? hepiniz iyisinizdir umarım
inanmıyorum demeyeceğim..çünkü o doktorların ne kadar tutarsız olduğunu en iyi bilenlerdenim..başıma çok şey geldi bu yüzden..iyiki başkasına gitmişsin canım..kime güveneceğiz artık..bu böyle nereye kadar sürecek bilmiyorum..Selam kızlar..dün doktora gittim bana detaylıya istersen gir demişti bende bu gittiğim de detaylıya giremeyeceğimi söyledim biraz bozuldu ve ozaman normal ultrasonla inceleyeyim dedi doktorumda bayan neyse bebeğe bakarken ağzını buruşturuyo yamultuyo falan dedim ne oldu bana hiç suyun geldimi dedi bende gelmediğini söyledim onun dediği bebeğin suyunda biraz azalma varmış ve detaylı ultrasona mutlaka girmeliymişim...dedim yengemin gittiği bir doktor var ona giderim detaylı için bana dediği o bölgede detaylı yapan doktor yokmuşta yol gitmeye ne gerek varmış doktor ayağıma gelecekmiş orda yaptıraymışım...bi nevi zorlama
Neyse çıktık ordan ben inanmadım tabi öyle bişey olduğuna gittik başka özel hastaneye profesör e..dedim başıma böyle olay geldi sizinde bakmanızı istiyorum..Doktor bey de inceledi ve hiçbir şekilde suda azalma olmadığını söyledi ve sağolsun çok ilgilendirdi bilgi verdi. İçim rahatladı ve o hastanenin bu detaylıdan kar aldığını böyle şeyler söyleyerek insanları mecbur bıraktıklarını belitti..ayrıca sen bilirsin detaylıya gir bebeğin böbreğinde sorun çıktı diyelim -ki öyle bir sorun yok dedi bebeğini aldırımısın dedi bende asla öyle birşey yaptırmam ne olursa olsun dedim dedi ozaman ne gerek var sen içini ferah tut hiç de birşey yok dedi.... aradan biraz geçsin başka doktora daha gideceğim bakalım bende birşey olduğuna inanmıyorum ama yine 3. bir doktorla garntileyeyim :) işte başıma gelenler kızlar doktorlarda bazen çıkarları için insanları korkuta biliyomuş demekki...
öncelikle hoşgeldin canım..enson yazdığın msj sonrası insan merak ediyor..veda eder gibiydin...sesin soluğun çıkmadı...çok şükür iyisin...durumları naptınız...umarım düzelmiştir..
bu arada sedanın bebişinde yanılmmyıyorsan 7 haftalık bi gelişme geriliği varmış...doktorlar gebeliği sonlandırmak istiyor..ama arkadaşımız çok güçlü..biz ona moral vereceğimize o bize moral veriyor...bebeğini doğurmaya kararlı...
inanmıyorum demeyeceğim..çünkü o doktorların ne kadar tutarsız olduğunu en iyi bilenlerdenim..başıma çok şey geldi bu yüzden..iyiki başkasına gitmişsin canım..kime güveneceğiz artık..bu böyle nereye kadar sürecek bilmiyorum..
rıca ederım canım bıraz toparlanmıs oldu lıste sayesınde bılgılermerhaba arkadaşlar..nasılsınız..haftaiçi giremedim çok fazla..biraz okudum geçmişi...
]eda-ecrin arkadaşıma allah daha çok güç verir inşallah...umarım herşey güzel olur..iyi olur...korkuları sevince dönüşür..
syz aynı dileklerim senin için de geçerli arkadaşım..
berine hakkında yorum yapmak istemiyorum...o arkadaşımla ilgili çok fazla soru işareti var kafamda...
meltemcim yeni listemiz çok güzel olmuş eline sağlık..(buarada teyze oluyormuşsun kesinleşti mi)
vee öğretmen arkadaşlar....bir haftayı daha bitirdik...iyice dinlenelim..haftaya enerjiye ihtiyacımız olacak....
aramıza yeni ve keyifli arkadaşlar katılmış..ne güzel....
bu arada ben de iyiyim..bebişim özellikle akşamları çok hareketli...ve ben tam bir tatlı manyağı oldum...
canım benim hoşbulduk zor günler geçiriyorum malum.. eşimi keşke bu kadar çok sevmeseydim diyorum kendi kendime.. evden gitmişti.. görümcem geldi o gelince mecbur eşimide kabul etmek zorunda kaldım.. çünkü eşim ne kadar da hatalı olsa ailesine karşı onu mahcup etmek istemiyorum.. belki çok gurur kırıcı ama boşanmamaya karar verdim çocuğum için.. eşimle konuştuk uzun uzun neden dedim böyle birşey yaptın bize neyin eksikti onda ne buldun?? boşluktaydım dedi sürekli kavga ediyorduk dedi bide sanırım hamileliğinden midir çok kırıcı oluyorsun dedi bi anlık bişeydi şeytana uydum dedi.. artık görüşmüyorum dedi.. inandım mı hayır ama inanmak istedim çok seviyorum kızlar aşırı derece de yaaaklımdan kızı aramak geldi kocamla hala görüşüyo musun diye ama vazgeçtim ona karşı bari kendimi küçük düşürmeyim diye inanmak istedim eşime son kez çocuğum için defalarca af diledi.. ablasına bu durumu hiç yansıtmadım onun yanında mutluluk naraşarı atıyorum ne kadar kızgın olsam da.. bilmiyorum çok karasızım napmalıyım sizce?? sedaya da çok üzüldüm ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin canımm yaa ( ne kadar kötü bir zamanlardan geçiyoruz sınavlarımız çok agır Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. siteye giremesem de aklım hep sizde
Sorma canım işin içinde para olunca insanın sağlını bile bozmayı göze alıyorlar...doktorumu kendi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum ve çıkarı olmayan bir doktora gitmek istiyorum...
rıca ederım canım bıraz toparlanmıs oldu lıste sayesınde bılgıler
kardesım adet gordu (normalde 7 gun gorurdu 3 gun gormus)şimdi tekrar tahlıl yapacak belkı ara kanamadır dıye ondan belırsız durumu hala
tatlı konusunda bende oyle oldum yaaa
canım benim hoşbulduk zor günler geçiriyorum malum.. eşimi keşke bu kadar çok sevmeseydim diyorum kendi kendime.. evden gitmişti.. görümcem geldi o gelince mecbur eşimide kabul etmek zorunda kaldım.. çünkü eşim ne kadar da hatalı olsa ailesine karşı onu mahcup etmek istemiyorum.. belki çok gurur kırıcı ama boşanmamaya karar verdim çocuğum için.. eşimle konuştuk uzun uzun neden dedim böyle birşey yaptın bize neyin eksikti onda ne buldun?? boşluktaydım dedi sürekli kavga ediyorduk dedi bide sanırım hamileliğinden midir çok kırıcı oluyorsun dedi bi anlık bişeydi şeytana uydum dedi.. artık görüşmüyorum dedi.. inandım mı hayır ama inanmak istedim çok seviyorum kızlar aşırı derece de yaaaklımdan kızı aramak geldi kocamla hala görüşüyo musun diye ama vazgeçtim ona karşı bari kendimi küçük düşürmeyim diye inanmak istedim eşime son kez çocuğum için defalarca af diledi.. ablasına bu durumu hiç yansıtmadım onun yanında mutluluk naraşarı atıyorum ne kadar kızgın olsam da.. bilmiyorum çok karasızım napmalıyım sizce?? sedaya da çok üzüldüm ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin canımm yaa ( ne kadar kötü bir zamanlardan geçiyoruz sınavlarımız çok agır Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. siteye giremesem de aklım hep sizde
berine senin adına çok sevindim... inşallah hakkında ne hayırlıysa o olur... başına gelmeden ahkam kesmek kötü ama ben senin kadar güçlü olamazdım sanırım. kendimi tanıyorum eşim de tanıyor beni. yengeç burcuyum yapılan kötülüğü üstünden 100 yıl geçse de unutamma hep geçmişle yaşarım. o açıdan ben ne kadar istesem de barışamazdım herlde.. hep aklıma gelirdi. bu büyük konuşmak değil inanın ama ben kendimi tanıyorum... keşke yapabilsem ama yapamazdım... allah kimseye bunu yaşatmasın çok güçlü bir kadınsın sen... allah yardımcın olsun...
kızlar yaaa bişeyler almak istiyorum ama neyse sonra sonra diye diye bu aylara kadar geldim. hele de kıyafet konsuunda çok kararsızım şimdi neleri 0-3 ay alacaksınız. her şeyini 0-3 ay mı alacaksınız? 3-6 ay mı alsak. meltemin dediği gibi sadece hastane çıkışı ve zıbınlarını mı 0-3 ay alsak. siz nasıl alıyosunuz ???
berine senin adına çok sevindim... inşallah hakkında ne hayırlıysa o olur... başına gelmeden ahkam kesmek kötü ama ben senin kadar güçlü olamazdım sanırım. kendimi tanıyorum eşim de tanıyor beni. yengeç burcuyum yapılan kötülüğü üstünden 100 yıl geçse de unutamma hep geçmişle yaşarım. o açıdan ben ne kadar istesem de barışamazdım herlde.. hep aklıma gelirdi. bu büyük konuşmak değil inanın ama ben kendimi tanıyorum... keşke yapabilsem ama yapamazdım... allah kimseye bunu yaşatmasın çok güçlü bir kadınsın sen... allah yardımcın olsun...
kızlar yaaa bişeyler almak istiyorum ama neyse sonra sonra diye diye bu aylara kadar geldim. hele de kıyafet konsuunda çok kararsızım şimdi neleri 0-3 ay alacaksınız. her şeyini 0-3 ay mı alacaksınız? 3-6 ay mı alsak. meltemin dediği gibi sadece hastane çıkışı ve zıbınlarını mı 0-3 ay alsak. siz nasıl alıyosunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?