- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.121
ıyıyım cnm ama, uzerımde bı agırlık yenı kalktım gozumu acamıorum stres mafettı valla ne acıkıorum ne bısey. uyku komasına gırcem yakında.. hamıle kaldıgımdan berı ılk kez bebegımı ruyamda gordum aman Allah ım o nasıl bır koku nasıl bır sıcaklıktı ıns. kucagımıza aldıgımız gunlerı gorebılırız habıre yumuyorum gozumu aynı ruyayı tekrar gormek ıcın, cokk etkılendım.. sen nasılsınn?
ooo haftasonu haftasonu bu ne kalabalık maşallah
defne ben de mustela düşünüyorum fiyat çok farkediyor mu acep?
çok dayanıyor ama yaa ha diyince bitmiyor o alınanlar zaten
ne ilginç..ben çok bunaldığımda ve sıkıldığımda kaçışı uykuda ararım..bana çok iyi gelir...inşallah sana da iyi gelmiştir...rüyan da hayrolsun canım..ben de iyiyim..haftasonu ya istirahat buyuruyorum....
karnım acıktı.. yemek vakti... gelicem sonra yanınıza...
kuzum nasılsın iyisin maşallah geçmişi okumadım cancastr biraz bahsetti ama noldu ya ?
cok sukur canım, bebısım ıcın ıyı olmaya gayret edıyorum.enson doktora gıttım ben 3hafta bacaklar gerıden gelıyo dedı ama bastan berı 1hafta 2hafta hep bunları duyuyodum ama sordugumda normal yakalar bı sure sonra dıolardı ya da boyu kısa olur falan bende kısa oldugum ıcın ondanmıdır dıoduk neyse, ayın 10 una ozel bı hastaneye randevu almıstık ayrıntılı ıcın ogrendım kı uzman bakmıomus esıme dedım benım ıcımde bısuphe var yarın benı arstırma hastanesıne gotur gıttık. kafa boyu 21+5 ıken bacaklar ve kolllar 16 ıle 17 hafta cıktı anormal bı goruntuymus tum ıskelet sıstemı kemıklerı egrıymıs bu egrılıkten gogus kafesı gelısememıs(cıgerler kucuk kalmıs) bacakları ıce donuk cıktı ellerdede bıraz varmıs. yasamla ortusmayen bı goruntuymus alınması gerekıomus kabul edemezdım caglam ya, 2 sa baktılar her ayrıntısına o heran bana tekme attı ben nasıl kıyarım yavruma... o benım her halıyle kabulum. yalnızca cıgerler gelısmedıgı ıcın karında da kaybedebılırız dedı ya da dogumda ( ayrıca suyumun artmasını beklıolar onumuzdekı haftalarda bu vakada ole olurmus 6.ayda suyun 9aylık bı bebegın kadar olabılır ve dogum baslayabılır dedıler) hanı bana surası da saglam demedıler ıcım acıdı kıyamadım ona
kıyamam ben size ya cook üzüldüm allahım inşallah seninde bebeğininde yüzünü güldürüp doktorları şaşırtırsınız siizn için dua edecm allh yardımcınız olsunnn
canım bizim bir arkadaş alsancakta prof a götürüyor bebişini.. o mustela tavsiye etmiş.. bende ondan alcam yani.. aslında çok bildiğimden değil..herhalde iyi markalarla çok fark etmez.. Allah aşkına çatlak olmasın diye lierac kullanıyorum ben.. hemen de bitiyor meret.. 3. kutuya geçtim.. kendime bu kadar dikkat ediyom.. bebişime de dikkat ederim herhalde...hem zaten yazık onlara... nasıl kıyılır o yumuşacık tene...
cok sukur canım, bebısım ıcın ıyı olmaya gayret edıyorum.enson doktora gıttım ben 3hafta bacaklar gerıden gelıyo dedı ama bastan berı 1hafta 2hafta hep bunları duyuyodum ama sordugumda normal yakalar bı sure sonra dıolardı ya da boyu kısa olur falan bende kısa oldugum ıcın ondanmıdır dıoduk neyse, ayın 10 una ozel bı hastaneye randevu almıstık ayrıntılı ıcın ogrendım kı uzman bakmıomus esıme dedım benım ıcımde bısuphe var yarın benı arstırma hastanesıne gotur gıttık. kafa boyu 21+5 ıken bacaklar ve kolllar 16 ıle 17 hafta cıktı anormal bı goruntuymus tum ıskelet sıstemı kemıklerı egrıymıs bu egrılıkten gogus kafesı gelısememıs(cıgerler kucuk kalmıs) bacakları ıce donuk cıktı ellerdede bıraz varmıs. yasamla ortusmayen bı goruntuymus alınması gerekıomus kabul edemezdım caglam ya, 2 sa baktılar her ayrıntısına o heran bana tekme attı ben nasıl kıyarım yavruma... o benım her halıyle kabulum. yalnızca cıgerler gelısmedıgı ıcın karında da kaybedebılırız dedı ya da dogumda ( ayrıca suyumun artmasını beklıolar onumuzdekı haftalarda bu vakada ole olurmus 6.ayda suyun 9aylık bı bebegın kadar olabılır ve dogum baslayabılır dedıler) hanı bana surası da saglam demedıler ıcım acıdı kıyamadım ona
Selam kizlaaarrrr...Biz bebisimle yoga dersinden ciktik simdi de seminere gircez bekliyoz. Cok guzel bilgiler veriyolar cikinca sizle de paylasicam
ben hep açım...
ya ben kızımda mustela kullandım çatlak kremi..çok memnun kaldım. kızıma da güneş kremi falan mustela kullandım hep ama ilk kremi şampuanı falan sebamed almıştık o zamanlar...lierac bi kere gördüm eczanede daha mı az acaba o? fiyat farkı ondan geliyor olabilir çünkü mustela hemen bitmiyor ya da ben az sürüyorum bilemedim...birsüre sabun kullandıktan sonra ananemin yaptığı zeytinyağlı sabunlarla yıkarım vücudunu zaten...ilk zamanlar asit falan bilmem kullananam ama sonra ananemin kendi yağlarımızdan yaptığı sabun yanında yemişim mustelasını
canım dualarımızdasın hep bunu biliyorsun
ya ben kızımda mustela kullandım çatlak kremi..çok memnun kaldım. kızıma da güneş kremi falan mustela kullandım hep ama ilk kremi şampuanı falan sebamed almıştık o zamanlar...lierac bi kere gördüm eczanede daha mı az acaba o? fiyat farkı ondan geliyor olabilir çünkü mustela hemen bitmiyor ya da ben az sürüyorum bilemedim...birsüre sabun kullandıktan sonra ananemin yaptığı zeytinyağlı sabunlarla yıkarım vücudunu zaten...ilk zamanlar asit falan bilmem kullananam ama sonra ananemin kendi yağlarımızdan yaptığı sabun yanında yemişim mustelasını
canım dualarımızdasın hep bunu biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?