2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım bilen biliyor.. anlattığım kadar var ama değil mi?Rabbim bebeğimi korusun... zaten beş sene sonra kavuşmuşum oğluşuma.. hem madi hem manevi yıpranmalardan sonra... Rabbim çabalarımı onu nasıl beklediğimi biliyor... Rabbim e emanetiz...

cnm yazdıklarını okurken tutamadm kendimi ağladım halada ağlıyrm allah sabır versn çok zor bir durum çok kızdm eşine umarım toparlasn kendini bian önce

karar senin güzelim..insanlar tercihleriyle yaşarmış..umarım tercihinde yanılmamışsındır..ve hep mutlu olursunuz...

inanın benim içinde o kadar zor ki.. bebeğime üzülürken kocamın derdi sardı beni.. eşim olmadan bebeğime bakam mı bakarım ama baba sevgisini veremem.. pahalı hediyelerde alsam gezdirsem de yedirsem de içirsem de babasının yokluğunu hep arayacak.. çünkü ben babasız büyüdüm baba sevgisi görmedim.. babam da başka kadınla yaşadı yıllarca annem hep ağlardı ama hep güçlü durdu.. baba sevgisi nedşr bilmedim annem hiç babamıza karşı bizi doldurmadı sevdik babamızı görmeden sevdik.. şimdi yavrumda aynı şeyleri yaşasın istemiyorum çünkü ben onun acısını çok yaşadım. haa kocam bana kocalık yapmasın ama yawrusuna babalık yapsın baba sevgisinden mahrum etmesin beni aldatabilir ama yawrusunu aldatmaz.. katlanıyorsam bebeğim ve aşırı çok sevdiğim için.. evet belki birçoğunuz kabul etmez ama nolur büyük konuşmayın 4 5 gündğr neler yaşadım bir ben bir Allah biliyor.. o soğuk yatağa yalnız girmek ağlaya ağlaya uykuya dalmak ne demek hiç bilmeyin kızlar.. bu arada bebeğim artık olması gereken yerde yani yukarı çıkmış.. hatta doğum tarihi 20 şubat şuan gelişimi de iyi dedi doktor..

brs85 bebeler sarayına gidicem de yerini bilmiyorum tam olarak tarif etsene

gideceğim yerleri kaydettim bursada : özlem bebe, e bebek, ikea, bebeler sarayı, moremo mobilya, ayşenbebe, bimbo mobilya... başka var mı???

Canım benimde daha 1,5 aylıkken aynı şekilde başıma geldi PROF dedi bebiş yok o çukur alıcaz diye aklımzı oynattık birde amleiyat dedi 15.000.TL..ne olduğumuzu şaşırdık..!!!
Para için yapmayacakları şey yok bu şerefsizlerin o ka diyim sana !!!...

kızlar bu arada size saçma gelebilir ama çok mutluyum..adanada nihayet yağmur yağdı..hava kapalı..serin...ohhh süperr....çok bunalmıştım ama...tükenmiştim...hergün enaz iki duş alıyordum...yapış yapış geziyodum .....hoşgeldin sonbahar...

ben de adanalıyım :) 16 yaşıma kadar orda yaşadım okudum ... yeşilevler gürselpaşa... o sıcakları bilirim. arkadaşım ordan evlendi ilk defa gitmiş küçük cehennem diyor çok gülmüştüm :)))) biz alışkınız tabi ama hiç gitmeyen daha bir bunalıyor neye uğradığını şaşırıyor. ama gece yıldızlarım altında damda cibinlikle yatmayı, damdan dama sohbetleri, bicibiciyi, çarşıyı, küçüksaati özlemedim değil (((

İnanmıyorum canım senin ki daha fenaymış Valla Allaha emanet kendimizide bebişlerimizi de teslim ediyoruz doktorlara...Gerisi onların vicdanına kalmış..Varsa tabiii..

brs85 bebeler sarayına gidicem de yerini bilmiyorum tam olarak tarif etsene

gideceğim yerleri kaydettim bursada : özlem bebe, e bebek, ikea, bebeler sarayı, moremo mobilya, ayşenbebe, bimbo mobilya... başka var mı???

bak zafer plazaznın ykm tarafı varya ust arasındanpirinc hana gıden yoldan carsıya gıren yol var hemen ılk gırıste zaten carsıda ozlem bebe aysenbebe falanaynı handa ordada kıme sorsan zaferın oralara gelıp bebeler sarayı dıye gosterırler cok yakın oraya kdr gıtmısken bak bebeler sarayının yanında bı ara var o arayada gır cok guzel bebecıler varr hepsını gez derım ben besığin ıcıne uyku setı arıyordum heryerde bıldığimiz o nevresım takımlarından vardı 70 lıraya o arada buldumbeyaz saten kenarları ıslemelı ustu ara ara ıncı ıslemısler harıka bıldığin uyku setı onu buldum ordan her goren bayıldı kesınlıkle bakderim

ben sebamed düşünüyorum belki biraz pahalı ama zaten uzun süre kullanıyormuşsun. b-daha sonraki yaşlarında janshons a geçebilrim

kızlar bubchenı sıddetle tavsıye ederım ben oglumda kullandım o zaman yoktu burda almanyadan getırttım ama sımdır turkıyede de satılıyor ufaklıgada onu alcam ınş.

BENDE mustela alacağım galiba...cildi benim gibi hassas olursa en pahalısı ama ona en çok yarayacak olanı alırız mutlaka....

ah canımmm..ben de eskişehirliyim...tipik iç anadolu iklimi..eşim buralı..8 yıldır burdayım ama alışamadım....bi de hamilelik eklendi..daha da dayanılmaz olmuştu sıcaklar..biz küçükken yazın gelmesi dört gözle beklerdik...havalar ısınacak..10 gün denize gidecez diye göbek atardık..burda yaz hiç gitmiyor ki...

selam canım..topik yoğun da herkes geçmişle boğuşuyo galiba..nasılsın...

ıyıyım cnm ama, uzerımde bı agırlık yenı kalktım gozumu acamıorum stres mafettı valla ne acıkıorum ne bısey. uyku komasına gırcem yakında.. hamıle kaldıgımdan berı ılk kez bebegımı ruyamda gordum aman Allah ım o nasıl bır koku nasıl bır sıcaklıktı ıns. kucagımıza aldıgımız gunlerı gorebılırız habıre yumuyorum gozumu aynı ruyayı tekrar gormek ıcın, cokk etkılendım.. sen nasılsınn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…