- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.101
günaydın herkese ...
seda nasıl üzüldüm bilemezsin Allah yardımcın olsun yaşadığın durumda verdiğin karar da o kadar zor ki ama seni o kadar takdir ettim ki herşeyini geçtim yaşayamamasından korkmuşsun mübarek insansın Rabbim yüzüne gülsün de inşallah sağsalim sağlıkla heryeri herşeyi tam ve yerinde nasip etsin evladını sana seni de ona . dualarımız seninle kardeşim hayır haberlerle gelirsin bugün heyetten inşallah
berrak canım normalde 37. haftana kadar çalışabilirsin ama 32.haftadan sonra çalışmak istersen doktorundan çalışabilir kağıdı alıp iş yerine vermen gerekiyor ki kullanmadığın doğum izni doğum sonrasına aktarılabilsin.
defneelma durumun zor arkadaşım ben çiğli de oturuyorum çalıştığın okulun namı bizi bile bulmuş durumda dikkat et kendine, bi dilekçe falan versen durumundan dolayı seni daha iyi bir okula alamazlar mı ? daha 32. haftamıza çok var
aybukeahmet çok güzelmiş beşik ben de bunlardan istiyordum kızım olursa ama oğlum olacağı için park yatağa döndüm ileride de içinde oynasın sıpa
canım benim hoşbulduk zor günler geçiriyorum malum.. eşimi keşke bu kadar çok sevmeseydim diyorum kendi kendime.. evden gitmişti.. görümcem geldi o gelince mecbur eşimide kabul etmek zorunda kaldım.. çünkü eşim ne kadar da hatalı olsa ailesine karşı onu mahcup etmek istemiyorum.. belki çok gurur kırıcı ama boşanmamaya karar verdim çocuğum için.. eşimle konuştuk uzun uzun neden dedim böyle birşey yaptın bize neyin eksikti onda ne buldun?? boşluktaydım dedi sürekli kavga ediyorduk dedi bide sanırım hamileliğinden midir çok kırıcı oluyorsun dedi bi anlık bişeydi şeytana uydum dedi.. artık görüşmüyorum dedi.. inandım mı hayır ama inanmak istedim çok seviyorum kızlar aşırı derece de yaaaklımdan kızı aramak geldi kocamla hala görüşüyo musun diye ama vazgeçtim ona karşı bari kendimi küçük düşürmeyim diye inanmak istedim eşime son kez çocuğum için defalarca af diledi.. ablasına bu durumu hiç yansıtmadım onun yanında mutluluk naraşarı atıyorum ne kadar kızgın olsam da.. bilmiyorum çok karasızım napmalıyım sizce?? sedaya da çok üzüldüm ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin canımm yaa ( ne kadar kötü bir zamanlardan geçiyoruz sınavlarımız çok agır Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. siteye giremesem de aklım hep sizde
canım benim hoşbulduk zor günler geçiriyorum malum.. eşimi keşke bu kadar çok sevmeseydim diyorum kendi kendime.. evden gitmişti.. görümcem geldi o gelince mecbur eşimide kabul etmek zorunda kaldım.. çünkü eşim ne kadar da hatalı olsa ailesine karşı onu mahcup etmek istemiyorum.. belki çok gurur kırıcı ama boşanmamaya karar verdim çocuğum için.. eşimle konuştuk uzun uzun neden dedim böyle birşey yaptın bize neyin eksikti onda ne buldun?? boşluktaydım dedi sürekli kavga ediyorduk dedi bide sanırım hamileliğinden midir çok kırıcı oluyorsun dedi bi anlık bişeydi şeytana uydum dedi.. artık görüşmüyorum dedi.. inandım mı hayır ama inanmak istedim çok seviyorum kızlar aşırı derece de yaaaklımdan kızı aramak geldi kocamla hala görüşüyo musun diye ama vazgeçtim ona karşı bari kendimi küçük düşürmeyim diye inanmak istedim eşime son kez çocuğum için defalarca af diledi.. ablasına bu durumu hiç yansıtmadım onun yanında mutluluk naraşarı atıyorum ne kadar kızgın olsam da.. bilmiyorum çok karasızım napmalıyım sizce?? sedaya da çok üzüldüm ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin canımm yaa ( ne kadar kötü bir zamanlardan geçiyoruz sınavlarımız çok agır Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. siteye giremesem de aklım hep sizde
Selam kızlar..dün doktora gittim bana detaylıya istersen gir demişti bende bu gittiğim de detaylıya giremeyeceğimi söyledim biraz bozuldu ve ozaman normal ultrasonla inceleyeyim dedi doktorumda bayan neyse bebeğe bakarken ağzını buruşturuyo yamultuyo falan dedim ne oldu bana hiç suyun geldimi dedi bende gelmediğini söyledim onun dediği bebeğin suyunda biraz azalma varmış ve detaylı ultrasona mutlaka girmeliymişim...dedim yengemin gittiği bir doktor var ona giderim detaylı için bana dediği o bölgede detaylı yapan doktor yokmuşta yol gitmeye ne gerek varmış doktor ayağıma gelecekmiş orda yaptıraymışım...bi nevi zorlama
Neyse çıktık ordan ben inanmadım tabi öyle bişey olduğuna gittik başka özel hastaneye profesör e..dedim başıma böyle olay geldi sizinde bakmanızı istiyorum..Doktor bey de inceledi ve hiçbir şekilde suda azalma olmadığını söyledi ve sağolsun çok ilgilendirdi bilgi verdi. İçim rahatladı ve o hastanenin bu detaylıdan kar aldığını böyle şeyler söyleyerek insanları mecbur bıraktıklarını belitti..ayrıca sen bilirsin detaylıya gir bebeğin böbreğinde sorun çıktı diyelim -ki öyle bir sorun yok dedi bebeğini aldırımısın dedi bende asla öyle birşey yaptırmam ne olursa olsun dedim dedi ozaman ne gerek var sen içini ferah tut hiç de birşey yok dedi.... aradan biraz geçsin başka doktora daha gideceğim bakalım bende birşey olduğuna inanmıyorum ama yine 3. bir doktorla garntileyeyim :) işte başıma gelenler kızlar doktorlarda bazen çıkarları için insanları korkuta biliyomuş demekki...
Canım benimde daha 1,5 aylıkken aynı şekilde başıma geldi PROF dedi bebiş yok o çukur alıcaz diye aklımzı oynattık birde amleiyat dedi 15.000.TL..ne olduğumuzu şaşırdık..!!!
Para için yapmayacakları şey yok bu şerefsizlerin o ka diyim sana !!!...
brs85 bebeler sarayına gidicem de yerini bilmiyorum tam olarak tarif etsene
gideceğim yerleri kaydettim bursada : özlem bebe, e bebek, ikea, bebeler sarayı, moremo mobilya, ayşenbebe, bimbo mobilya... başka var mı???
ben sebamed düşünüyorum belki biraz pahalı ama zaten uzun süre kullanıyormuşsun. b-daha sonraki yaşlarında janshons a geçebilrim
kızlar bubchenı sıddetle tavsıye ederım ben oglumda kullandım o zaman yoktu burda almanyadan getırttım ama sımdır turkıyede de satılıyor ufaklıgada onu alcam ınş.
ben de adanalıyım :) 16 yaşıma kadar orda yaşadım okudum ... yeşilevler gürselpaşa... o sıcakları bilirim. arkadaşım ordan evlendi ilk defa gitmiş küçük cehennem diyor çok gülmüştüm :)))) biz alışkınız tabi ama hiç gitmeyen daha bir bunalıyor neye uğradığını şaşırıyor. ama gece yıldızlarım altında damda cibinlikle yatmayı, damdan dama sohbetleri, bicibiciyi, çarşıyı, küçüksaati özlemedim değil(((
geçmişi okuya okuya geldim... artık... merhaba ve nasılsınız diyebilirim...
herkese güzel cumartesiler bol gezmeler:)
selam canım..topik yoğun da herkes geçmişle boğuşuyo galiba..nasılsın...slmlar, topık kalabalıkmıs ne guzell :)
selam canım..topik yoğun da herkes geçmişle boğuşuyo galiba..nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?