- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.141
selam kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle iyi hafta sonları diliyorum ya kızlar sabahtan beri miğdem bulanıyor anlamadım ya açkende tokkende bulanıyor ne güzel 1 buçuk aydırki rahattım ya neden olabilir acaba ne yapsam geçerki
Defnelma
Canim gittigim hastanenin verdigi ucretsiz etkinlikler bunlar. Sansima evime de cok yakin. Yoksa biz de para ayiramazdik.
Seda_ecrin
Tatlim gecmis olsun tekrar. Umarim bebegin yasamak icin uygun gelisime gelir ya da Allah sizi karar vermek zorunda birakmaz. Herseyi rabbim bilir, hayirlisi neyse onu versin size insallah.
DUn benim de aynisi oldu. Dedim birinciyi dogurmadan ikinciye mi hamile kaldim acaba
ben çıkıyorum kızlar.. size iyi sohbetler... dr. randevum var.. anca hazırlanırım...
Selam kızlar biz geldik doktordan,
Allaha şükür herşey yolunda görünüyor..bebişimin boyu 28 cm, ağırlığı 560 gr.eleviti 2 günde 1 e indir dedi, bir de demir ilacı yazdı. şeker yüklemesini de ayın 30 unda yaptır dedi.çok içim rahatladı çok. 5 haftadır görmüyodum miniğimi..
dün bir mağaza keşfettim. herşey % 50 indirimliydi. hastane çıkışları falan 35 civarlarındaydı. bugün saldırıcam o mağazaya...
berine hoşgeldin, hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım zamanında ve sineye çekmenin ne kadar zor olduğunu da çok iyi bilirim.insallah sen de , ben gibi zaman içinde tekrar mutluluğuna kavuşursun...
sedacığım bütün dualarım seninle canım.gücüne hayranım,Allahım gönlüne göre versin herşeyi.
bu arada doktor çok kilo almışsın diye kızdı bana bööö
41 kere maşallah hep böyle devam etsin sağlıkla gelsin bebişin
kilonu da takma yaaa bebekler doğduktan sonra yine bir araya gelip vercez o kiloları inşallah
çocuğun odasınıda aysen bebeden aldık
canım benim hoşbulduk zor günler geçiriyorum malum.. eşimi keşke bu kadar çok sevmeseydim diyorum kendi kendime.. evden gitmişti.. görümcem geldi o gelince mecbur eşimide kabul etmek zorunda kaldım.. çünkü eşim ne kadar da hatalı olsa ailesine karşı onu mahcup etmek istemiyorum.. belki çok gurur kırıcı ama boşanmamaya karar verdim çocuğum için.. eşimle konuştuk uzun uzun neden dedim böyle birşey yaptın bize neyin eksikti onda ne buldun?? boşluktaydım dedi sürekli kavga ediyorduk dedi bide sanırım hamileliğinden midir çok kırıcı oluyorsun dedi bi anlık bişeydi şeytana uydum dedi.. artık görüşmüyorum dedi.. inandım mı hayır ama inanmak istedim çok seviyorum kızlar aşırı derece de yaaaklımdan kızı aramak geldi kocamla hala görüşüyo musun diye ama vazgeçtim ona karşı bari kendimi küçük düşürmeyim diye inanmak istedim eşime son kez çocuğum için defalarca af diledi.. ablasına bu durumu hiç yansıtmadım onun yanında mutluluk naraşarı atıyorum ne kadar kızgın olsam da.. bilmiyorum çok karasızım napmalıyım sizce?? sedaya da çok üzüldüm ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin canımm yaa ( ne kadar kötü bir zamanlardan geçiyoruz sınavlarımız çok agır Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. siteye giremesem de aklım hep sizde
Ahh be berinecim ne diceğimi bilemiorum sana affetmek illaki çok zor olucak ama sen kararını vermişsin zaten bizde anca sana saygı duyarız tatlım..Nasılsın görüşmeyeli?bebişin nasıl?
daha karar vermedim kuzum kararsızım en zoruda bu zaten kararsızlıkbebişim iyi maşallah 20 haftalık olduk tekmeleri artık daha güçlü ama sanırım günün belli saatlerinde uyuyor o zamanlar tık yok içerden :) karnım kocaman olduu bariz hamileyiim artık senin ki nasıl ? tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?