2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım pazar gunu ben de oyleydım
bı yatıyorum bı kalkıyorum
bıseyler yesem ıyı gelcek gıbı ama ne bılmıyorum
cok zor yaa kotu oldukca daha da dınlıyo ınsan kendını bu kısır dongu bıtmıyo
sıcaklar da fena etkılıyo bı ılık dus mu alsan acaba belkı rahatlarsın

Canım çok sevindim senin adına bizde yarın kalp atışlarını duymaya gidicez teyzesi inşallah yine güzel haberlerimizi veririz size

canm mide bulantın falan damı var aynı halsizlik bendede oluyor ara ara bende anlamadım nedenini bide folik asit içiyoruz ya oda bulantı yapıyo bende cins bir bünyem var galiba

Ne bileyim canım ya banyoya gitmeye bile useniyorum:(( ama zorlada olda kalkmam lazım yattikca kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum Buda moralimi çok bozuyor

Aman tiwinkyimizde gelmiş,hoş gelmiş.Sladı ben listede kendimi göremedim,bilgilerimi yazayım müsait olduğunda ekleyiver canım.
Ankara
Oğluşa kardeş
sat:4 mayıs
Bdt:8 şubat
doktora gitmedim
merhaba canim tebrikler.bilgilerini aldim seni listeye ekliyicem.aramiza hosgeldin umarim 9 ay saglikli hamilelik gecirirsin ve iyi paylasimlarda bulunursun.

sekerim ya ben findigin resmini koydum,sen mobilya isine giitin.okadar heveslenme findigimi size getiririm,senin findikla birlesip mobilyalari yitar,kirar,yazar.hi hoh hoh

canim cok sevindim,kim bilir nasil umudunu kayb etmistin,iste ALLAHIN mucizesi ,bilen goren ve yapan ALLAHTIR.o ol dediyse olucak.benim esimin akrabasinda tam 5 yil olmamis,doktorlar,artik asla kendiliyinden olamaz demisler.sonunda para toplayip tup bebege giderlerken,bi bakmis aaaa hamile.oyuzden tek veren ALLAHTIR.umarim saglicakla bu 9 ayi gecirip evladina kavusursun.hosgeldin.,

canımmm allah saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsiinnnnnn
amin canim hepimize bebisimizi kucagimiza alicagimiz gunleri gostersin ALLAHIM.

Canım çok sevindim senin adına bizde yarın kalp atışlarını duymaya gidicez teyzesi inşallah yine güzel haberlerimizi veririz size
tesekkur bitanem ay insallah yarin iyi sonucla gelirsin.hepimizin yuzu gulsun,hepimiz sevinelim.

cnm 3,5 "mm" olduğuna emin misin? "cm" olmasın? mmyi ultrasonda görmek imkansız. :/

hayırlısı olsun hayatım. Allah bilir en iyisini nolacağını

cnm "mm" olduğuna emin misin? "cm" olmasın? mmyi ultrasonda görmek imkansızdır. :/

herşeyin hayırlısı tatlım. Allah bilir en iyisini neolacağını

sladıcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,kazasız belasız.ben daha doktora gidemedim.doktorum yurt dışındaymış gelsin gidicem yanına ,sonra sizinle bilgilerimi paylaşırım...öpüldünüz...

Hoşbulduk SLADI. İyi dileklerin için teşekkürler canım. O kadar güzel bir tablo yapmışsın ki bayıldım. Diğer topikleri kıskandırıcaksın
Ben de vereyim sana bilgilerimi : Yaş 37. SAT : 1-Mayıs İL: iSTANBUL Beklenen doğum tarihi : 5 Şubat Bebişimin kesesini gördük.

SLADI Allah tamamına erdirsin. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebişini alırsın kucağına
amin canim ALLAH hepimizin bebeisini kucagimiza almayi nasib etsin.

amin canim amin.insallah doktorun gelince git,guzel haberlerini bizle paylasirsin.

canım maşallah allah nazarlardan saklasın bende bu gün gittim doktora resmen piskolojimle oynadı baktı göremedi keseyi şu an bişi yok dedi adet gecikmiştir ümitlenme dedi kanda pozitif çıktı test yaptım onda da pozitif çıktı onlara pek bakma dedi nasıl doktorsa eşimde başka doktora göstermiş kan tahlili sonucunu ilk testte 1124,00 çıkmıştı bu günde 10000,00 o da ikiz olabilir değerler çok yüksek demiş şaştım kaldım

hay bi de hamile olduğumu öğrendiğinde "daha çok erken, aldır bence, azıcık bi kuşkun bile varsa doğurmamalısın" diyip beni illa ikna etmeye çalışan kişi ablam oluyo! şimdi kendi napıcak bakalım, istemiyorum 2.yi diyodu? aynen benim görümcem de zaten temmuzda bebek yapmak istiyodu, kaynanam da ona bakacak şimdi. ben kalıcam mı dımdızlak ortada?! kürtaj olmayı düşünürken annelerime güvendim de vazgeçtim, bakıcaz biz dediler diye. hey Allah'ım!!.. nolcak bakalım şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…