2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
off yaa noolcak bölee açım işte..koca göbek olucaz zaten yakın zamanda. kilo çok almamam lazım benim her seferinde meyve ye diyo bana meyve de açken daha çok acıktırıo sanki.

özelliklede elma hemen acıktırırbeyaz ekmek mi yiyorsun??

hoşbuldum canım..
elevit çok fena kabız yaptı beni doktoruma söylediğimde magnezyum iç dedieczacıda verirken şişliklere kramplarada iyi gelir dedi

benimde özellikle sağ elimde uyuşma oluyo dr um yurtdışında olunca onu arayamadım ebe arkadaşım var onu arayıp sordum magnezyum iyi gelir dedi de onun için sordum canım

özelliklede elma hemen acıktırırbeyaz ekmek mi yiyorsun??

Yok be güzelim ne beyaz ekmeği..beyaz ekmek ağzıma sürmeyeli en az 3 yıl oldu bana yasak..ama evet elma acaaip acıktırıo zaten aç aç yiorum yedikten sonra karnım gurulduyo.Ben bu ara üzüme fena takıldım sabah uyanır uyanmaz bi salkım üzüm yedim çok canımistiyo ya..aşmı eriyorum ne

benimde özellikle sağ elimde uyuşma oluyo dr um yurtdışında olunca onu arayamadım ebe arkadaşım var onu arayıp sordum magnezyum iyi gelir dedi de onun için sordum canım

hımm olabilir iyi gelebilir belki:26:yalnız ben gece uyurken ellerim uyuşmuş şekilde uyanıyorum yakendimi çok kasıyorum sanım kalça kemikleirm ağrıyor sabah kalktığımda bazende gece yarısı acıdan uykum bölünüyor

beyaz ekmek hemen hazım olduğu için çabuk acıkma oluyor o yüzden tam bugday ekmeği bağırsaklarda uzun süre kalıyor acıkmada geç oluyor o yuzden sordumbu arada bende dün gece ruyamda lokum yiyordum eşime söledim alacak

selam kızlar,umarım herkes iyidir.bir şey soracağım ya dr um bana demir ilacı verdi içemedim ilacı değiştirdi çiğneme tableti verdi ona başladım gene aynı şikayetlerim başladı midemde hazımsızlık oluyor bulantı oluyor ağzımın tadı zaten berbat iyice rezil oldu.Herkes kullanıyor mu nette araştrdım her gebenin içmesi gerekir diyor ne bileyim içmiyordum tekrar başladım.

ben içmiyorum doktorum vermedi

Tam buğday ve ya çavdar yiyorum.ama bazen kokuları rahatsız ediyo.Bende içli köfte sayıklıorum şimdi yarın alsak olurmu diyo garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…