2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
dıkkat et senle dunur olmayalım o zamannnnnn:)))

keşke senin gibi dünürüm olsa kızzzz şaka yapıyorum şekerim yaa akşam akşam azıcık takılıyım dedim sadece salihin sana bakışından çıkardım maşallah size...bu arada benim göbek de aynı senin gibi yaa sadece sivri değil yapyayvan

bılıyorum kız sakalasıyoruz surda ama dunurluk te cıddıyım kızın yanar benden :))))))))))))))))))))ya bana bazıları sıvrı bazıları yayvan dıyor gobegım ıcın bılemedım bennn yaaa

bılıyorum kız sakalasıyoruz surda ama dunurluk te cıddıyım kızın yanar benden :))))))))))))))))))))ya bana bazıları sıvrı bazıları yayvan dıyor gobegım ıcın bılemedım bennn yaaa

anammmm hemen kaçalım o zaman kızımla valla benimki heeeep yayvan belim öyle bi kalınlaştı ki 11 haftalıkken kendi pantolonlarımı giyememeye başlamıştım belki de bebişin duruşuna göre değişiyodur diycem ama daha o aşamaya gelemedik sanırım :44:

bende 10 kıloyu nereme aldım bılemedım bugun usuyunce eskı esofmanlardn gecırıverrdım ustume oyle aman aman da bısey almadım daha kendıme herbı yerım 1 er kılo aldı esıt olarak:)

bende 10 kıloyu nereme aldım bılemedım bugun usuyunce eskı esofmanlardn gecırıverrdım ustume oyle aman aman da bısey almadım daha kendıme herbı yerım 1 er kılo aldı esıt olarak:)

ben 6-6.5 kilo aldım ama maalesef eşit falan dağılmadı hepsi üst tarafta sadece göğüslerim ve karnım şişiyo popom falan aynı azıcık da yüzüm tombişledi

kızlaaaaaaaar biz geldiiik napıyosunuuuz..

merhaba benim gögsümün yan taraflari catladi bide kolalrimin en üstünde kenarlari sizdede oldumu cokmu fazla aldim acaba ben. 71 kiloydum simdi 77.8kg olmusum

benımde cumartesı odum koptu dedım ya kanama geldı ya suyum tuvalete nası kostugumu bılemedım

Aynen bende çok korktum bugün... birde hatırlıyosan doktor bana suyun azalmış sanki falan demişti sırf detaylıya girmem için... anam dedim doktorum yalanı tuttu galiba sandım öyle bişey oldu... dediğin gibi resmen uçtum tuvalete :))) neyse sizi de duyunca... normalmış demekki :)))

merhaba benim gögsümün yan taraflari catladi bide kolalrimin en üstünde kenarlari sizdede oldumu cokmu fazla aldim acaba ben. 71 kiloydum simdi 77.8kg olmusum

vücut yapınla ilgili olabilir canım ben de senin kadar kilo aldım ama çatlağım yok henüz lierac kullanıyorum 1 aydır ondan önce de bebek yağı belki ondandır...bişey kullanmıyosan çatlakların yoğunlaşmadan ve derinleşmeden kullanmaya başla derim

bence bu hamilelik genetik bi durum mesela annem hamileyken neler yasamisa hepsinin aynisini bende yasiyorum, yengem bide bir arkadasim var hamile olan onlar benim yasadigimi yasamiyorlar catlakda yok annelerindede yok benim var annemde var:

bence bu hamilelik genetik bi durum mesela annem hamileyken neler yasamisa hepsinin aynisini bende yasiyorum, yengem bide bir arkadasim var hamile olan onlar benim yasadigimi yasamiyorlar catlakda yok annelerindede yok benim var annemde var:

evet dediğin mümkün ama mesela benim annemde selülit yok bende var yediklerimizle de ilgili biraz bu çatlak-selülit mevzusu...ama onun dışında bulantı,kusma,az ya da çok kilo alınması falan annelerle çok benziyo gerçekten

kızlar gebelikte kan şekerinin düşmesi olağan bir şey mi acaba bilginiz var mı?bugün derste aniden çok kötü hissettim kendimi, soğuk soğuk terledim hoca farkedince dersi sonlandırdı,Allah'tan sınıfta bir hemşire arkadaş var o şekeri düşmüş olabilir deyince çikolata verdiler,ufacık bir parça yedim ve 2 dk içinde kendime geldim her şey normale döndü,aranızda benzer bir durum yaşayan varsa paylaşın lütfen,umarım geçici bir şeydir.

selam kızlarrrr.yaklaşık bi saattir okuyorum geçmişi ama hala bitirebilmiş değilim.
bugün fetal eko muz vardı.bebeğin kalbine baktılar.sonra 31 ekime randevu verdiler.
sağ göğsümde ara ara bgrı oluyordu.dr hormonlardandır dedi.
bu arada polihidroamniyos (amniyon sıvısının artması) ile ilgili bilgisi olan var mı???

kızlar bu aralar en büyük zevkim uzanıp göbişimi
açıp bebeğimin hareketlerini izlemek :) içerde neler yapıyo çok merak ediyorum
ama dışardan bile çok sevimli görünüyo :)
ben yatayım en iyisi öğrencilerimin karşısında uyumamak için :)
herkese ii geceler...

ewet canım anlattığın semptomlar hipoglisemide olur we gebelikte çok normal
bebeği korumak adına gebelikte şeker metabolizması şöyle değişir:
-açlık şekeri normalden daha düşük (aç kalmaki bebişte aç kalmasın diye)
-tokluk şekeri normalden daha yüksek (bebiş bol faydalansın diye)

yani çok normal 3 saatten fazla aç kalmamak lazım
süper bi savunma mekanizması

canım kabaca şöyle anlatayım
amnion sıvısını bebiş içer we çiş yapar, sonra çişini yine içer we yine çiş yapar we bu döngü hep böyle devam eder
genel olarak bebişte
-bebişin içmesinde sorun olursa yani sindirim sisteminde... amnion sıwısı artar
-çiş yapmasında sorun warsa yani boşaltım sisteminde idrar yolu böbrek... amnion sıvısı azalır
tabi bunlar genel kurallar
daha başka biçok anneden kaynaklanan sebeplerde var
yada hiç sebepsizde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…