- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.461
benımde cumartesı odum koptu dedım ya kanama geldı ya suyum tuvalete nası kostugumu bılemedımAyyy kızlar sizdemibu iki gündür bende resmen hissediyorum akıntının geldiğini... hayret bişey demekki normal bu haftalarda:26:
dıkkat et senle dunur olmayalım o zamannnnnn:)))
bılıyorum kız sakalasıyoruz surda ama dunurluk te cıddıyım kızın yanar benden :))))))))))))))))))))ya bana bazıları sıvrı bazıları yayvan dıyor gobegım ıcın bılemedım bennn yaaakeşke senin gibi dünürüm olsa kızzzzşaka yapıyorum şekerim yaa akşam akşam azıcık takılıyım dedim sadece salihin sana bakışından çıkardım maşallah size...bu arada benim göbek de aynı senin gibi yaa sadece sivri değil yapyayvan
bılıyorum kız sakalasıyoruz surda ama dunurluk te cıddıyım kızın yanar benden :))))))))))))))))))))ya bana bazıları sıvrı bazıları yayvan dıyor gobegım ıcın bılemedım bennn yaaa
bende 10 kıloyu nereme aldım bılemedım bugun usuyunce eskı esofmanlardn gecırıverrdım ustume oyle aman aman da bısey almadım daha kendıme herbı yerım 1 er kılo aldı esıt olarak:)anammmm hemen kaçalım o zaman kızımlavalla benimki heeeep yayvan belim öyle bi kalınlaştı ki 11 haftalıkken kendi pantolonlarımı giyememeye başlamıştım belki de bebişin duruşuna göre değişiyodur diycem ama daha o aşamaya gelemedik sanırım :44:
bende 10 kıloyu nereme aldım bılemedım bugun usuyunce eskı esofmanlardn gecırıverrdım ustume oyle aman aman da bısey almadım daha kendıme herbı yerım 1 er kılo aldı esıt olarak:)
kızlaaaaaaaarbiz geldiiik napıyosunuuuz..
iyidir canım senden naber? durumu düzeltmişsiniz hayırlısı olsun
benımde cumartesı odum koptu dedım ya kanama geldı ya suyum tuvalete nası kostugumu bılemedım
merhaba benim gögsümün yan taraflari catladi bide kolalrimin en üstünde kenarlari sizdede oldumu cokmu fazla aldim acaba ben. 71 kiloydum simdi 77.8kg olmusum
yok tam düzeltmedik canım.. ne olsun aynı işte
vücut yapınla ilgili olabilir canım ben de senin kadar kilo aldım ama çatlağım yok henüz lierac kullanıyorum 1 aydır ondan önce de bebek yağı belki ondandır...bişey kullanmıyosan çatlakların yoğunlaşmadan ve derinleşmeden kullanmaya başla derim
bence bu hamilelik genetik bi durum mesela annem hamileyken neler yasamisa hepsinin aynisini bende yasiyorum, yengem bide bir arkadasim var hamile olan onlar benim yasadigimi yasamiyorlar catlakda yok annelerindede yok benim var annemde var:
kızlar gebelikte kan şekerinin düşmesi olağan bir şey mi acaba bilginiz var mı?bugün derste aniden çok kötü hissettim kendimi, soğuk soğuk terledim hoca farkedince dersi sonlandırdı,Allah'tan sınıfta bir hemşire arkadaş var o şekeri düşmüş olabilir deyince çikolata verdiler,ufacık bir parça yedim ve 2 dk içinde kendime geldim her şey normale döndü,aranızda benzer bir durum yaşayan varsa paylaşın lütfen,umarım geçici bir şeydir.
selam kızlarrrr.yaklaşık bi saattir okuyorum geçmişi ama hala bitirebilmiş değilim.
bugün fetal eko muz vardı.bebeğin kalbine baktılar.sonra 31 ekime randevu verdiler.
sağ göğsümde ara ara bgrı oluyordu.dr hormonlardandır dedi.
bu arada polihidroamniyos (amniyon sıvısının artması) ile ilgili bilgisi olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?