- 19 Ocak 2022
- 543
- 602
- 53
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.881
Kızlar komşum bugün bir şey söyledi ama bilginiz var mı sizin? Ücretli doğum izni 1 yıl mı olacak
ücretsiz de 1 buçuk eklenecekmiş. Doğru mu bilen var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle söyleniyor ama sanmıyorum maalesefKızlar komşum bugün bir şey söyledi ama bilginiz var mı sizin? Ücretli doğum izni 1 yıl mı olacakücretsiz de 1 buçuk eklenecekmiş. Doğru mu bilen var mı?
Çok erken ama benimkinin tahminlerini alayımAyy hayırlı olsun canım baksana erkek bebek kesesi gibii yuvarlak değil![]()
Keşke olsa yaÖyle söyleniyor ama sanmıyorum maalesef
Yuvarlak gibi kese, kız bebek diyorlar, ben de merakla bekliyorum. Ama ben sizin kızınızın olacağını hissediyorumÇok erken ama benimkinin tahminlerini alayım![]()
Çok teşekkürler inşallahErkek bebek kesesi fasulye gibi derler, doğru mu acaba sizinle takip edelim bakalım doğru muymuş. Kesesi çok net naşallahSağlıkla büyüsün inşallah
![]()
İnşallah sağlıklaYuvarlak gibi kese, kız bebek diyorlar, ben de merakla bekliyorum. Ama ben sizin kızınızın olacağını hissediyorum![]()
Ah keşke öyle bir şey olsaKızlar komşum bugün bir şey söyledi ama bilginiz var mı sizin? Ücretli doğum izni 1 yıl mı olacakücretsiz de 1 buçuk eklenecekmiş. Doğru mu bilen var mı?
KeşkeKızlar komşum bugün bir şey söyledi ama bilginiz var mı sizin? Ücretli doğum izni 1 yıl mı olacakücretsiz de 1 buçuk eklenecekmiş. Doğru mu bilen var mı?
Ekleme yapıyorum 2563 çıktı beta hcg yani kaç haftalık oluyor nasıl oluyor yardımcı olur musunuz son adet tarihim 18 haziranMerhaba galiba bende bu grupta olacağım regl gecikmesinin 3. Günü testler böyle kan verdim sonuç bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsunBenide gruba eklermisiniz ben dün öğrendim hamile olduğumu Mart 23 tahmini doğum nasipse![]()
Hayırlı uğurlu olsunEkleme yapıyorum 2563 çıktı beta hcg yani kaç haftalık oluyor nasıl oluyor yardımcı olur musunuz son adet tarihim 18 haziran
Hayırlı olsunEkleme yapıyorum 2563 çıktı beta hcg yani kaç haftalık oluyor nasıl oluyor yardımcı olur musunuz son adet tarihim 18 haziran
O sadece memurlara yönelik bir deKeşkeson yapılan yarı zamanlı çalışma hakkı açıklamasının sağında solunda bu haberi aradım ama umarım onun gerçekleşmesi bu tasarının iptali demek olmamıştır..
Pazartesi gideceğim doktora bakalım kalp atışını ne zaman duydunuzHayırlı uğurlu olsun
son adet tarihinize göre 4+3 diye düşünüyorumben 2416 beta ile keseyi görmüştüm, 5 haftalıktı. Bu hafta bence keseyi görürsünüz
![]()