- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.501
Bende 5 kilo aldım:-( 70kilo hamile kaldım. Kilolu hamile kaldığım için 5kilo fazla bence:-( 1aydır kabızlik sorunu yaşıyorum o nedenle bu kadar aldım. Doktor kepek ekmeği ye dedi surup verdi ama içmiyorum. Kepek ekmeğiyle düzeldi biraz:-/ bebek kilo alamazsa dedim doktorda alır ye dedi.
Gunaydin canimmm
Kiz esin ben o battaniye modelini cikaramadim ya olmadiben de baska model yapiyom
doyurdum sonunda aç karnımı müge anlıda basladı sonundaa
ay bu ev hanımlarına özeniyorum arkadaş ya. Ne güzel yaa ooof sıcacık evlerde müge anlılar falan. ben de iş yerinde aynen devam. İnsanlar hamile olduğunu bile unutuyo.hep normalmişsin gibi davranıyo. onu yap bunu yap. allahım izine çıkacağım günü dört gözle bekliyorum.. Kıskanıyorum valla ev hanımlarını
ay bu ev hanımlarına özeniyorum arkadaş ya. Ne güzel yaa ooof sıcacık evlerde müge anlılar falan. ben de iş yerinde aynen devam. İnsanlar hamile olduğunu bile unutuyo.hep normalmişsin gibi davranıyo. onu yap bunu yap. allahım izine çıkacağım günü dört gözle bekliyorum.. Kıskanıyorum valla ev hanımlarını
wallaa doğru soyluyon bız evde bı kahvaltı hazırlamaya usenıyoruz bı ırkıldım kendıme geldıms senın msjınla su koltukta tepsım mutfağa götur dıye beklıyo bu gun usengecım. amaa hava böyle olunca anmhıc bişi yapmak ıstemıyo bıtek öğlenden sonra alısverıs yapcamm ona hıc usenmıyorum amaa:))
ayak tabanına vicks sürmek öksürüğü kesiyomuş diye duydum, saçma geliyo kulağa ama yapsam mı bu öksürük beni mahvetti ya
bitkisel ya bi zararı olur mu ki?
ne dersiniz???? öhöööö öhöööö :)
hanımlar hastane de giymek için aldığınız gecelik sabahlıklarınızı paylaşmıycakmısınız:)
hanımlar hastane de giymek için aldığınız gecelik sabahlıklarınızı paylaşmıycakmısınız:)
selam annişler bebişler dünden beri bi yoğunluk gelemedim nasılsınız neler yapıyorsunuz kötü birşey olmadı dimi çok şükür bende yarın için izin aldımda onun için işlerimi toparlayayım dedim o yüzden gelemedim
hem şeker yüklemesi hem detaylı usg hemde tetenoz olucam artık perşembe günü yaşarmıyım bilemiyorum
hadi bakalaım sen de gör bebişini neler yapıyomuş içerde anlatırsın
çok sabırsızlanıyorum zaten hiç sorma 32 gün oldu görmeyeli
merhaba arkadaslar, ya bu 4 gündür acayip migde yanmasi var bende sabah baslyior aksama kadar hic durmuyor ne yapsamda bos ise yaramyior cok kötü bisey yaa
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben de okuldan geldim yemeğimi fırına attım soluğu burda
aldım ben de 63 kilo ile hamile kaldım şu anda 68im
6. aydan sonra daha çok alınıyo diyolar ben de çok korkuyorum
allahtan boyum uzun da çok kilolu görünmüyorum :)
bu arada internetten bi model buldum kız bebişler için
benim hiç el becerim yoktur yıllardır okumaktan elime tığ şiş almadım
sadece atkı ördüm o da dümdüz :) yapabilenler varsa ben bu modeli çok beğendim
Eki Görüntüle 527331
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?