2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canım MAGVİTAL kullan günde 1 kez akşam yemeklerinden sonra kabızlık için bende doktoruma sordum bunu verdi.Hatta yetmedi sabah akşama çıkardı.Şİmdi çok iyi durumum.Kan ilacı feci kabızlık yapıyo hamilelikle birlikte...

Gunaydin canimmm

Kiz esin ben o battaniye modelini cikaramadim ya olmadi ben de baska model yapiyom

neden ki canım yaa sayıyı mı tutturamadın ?
neyse olsun ör de başka model ör bebiş üşümesin annesi kış günü ama bitince bize de göster benim son iki sıram bitsin resmini koyucam

doyurdum sonunda aç karnımı müge anlıda basladı sonundaa

ay bu ev hanımlarına özeniyorum arkadaş ya. Ne güzel yaa ooof sıcacık evlerde müge anlılar falan. ben de iş yerinde aynen devam. İnsanlar hamile olduğunu bile unutuyo.hep normalmişsin gibi davranıyo. onu yap bunu yap. allahım izine çıkacağım günü dört gözle bekliyorum.. Kıskanıyorum valla ev hanımlarını

günaydın kızlar
geçmişe bi göz gezdirdim ama cevap yazmaya yine vaktim yok
yalnız meltem in paylaştığı yazı içimi acıttı yaa Allahım nolur saglıklı evlatlar versın bızlere ve herkese
ben de dun tahlıllerımı yaptırdım aşımı oldum ne koyutmus o oyle nasıl canımı acıttı ıgne 1 ay sonra tekrar gıdecekmısım
cuma ya doktora gıdıcem bakalım benım cımcıme dondumu ıcerde pıtpıtlar basladı yıne ama bellı olmaz yıne doner poposunu yatar

bende... bende evimde oturup tv izlemek istiyorummmmm

wallaa doğru soyluyon bız evde bı kahvaltı hazırlamaya usenıyoruz bı ırkıldım kendıme geldıms senın msjınla su koltukta tepsım mutfağa götur dıye beklıyo bu gun usengecım. amaa hava böyle olunca anmhıc bişi yapmak ıstemıyo bıtek öğlenden sonra alısverıs yapcamm ona hıc usenmıyorum amaa:))

ayak tabanına vicks sürmek öksürüğü kesiyomuş diye duydum, saçma geliyo kulağa ama yapsam mı bu öksürük beni mahvetti ya
bitkisel ya bi zararı olur mu ki?
ne dersiniz???? öhöööö öhöööö :)

Ben de sabahları burda, gelirken hazırladığım ekmek arası peynirimi yerken yemekmi yedim dayakmı yedim anlamıyorum. Kıymetini bilin..

öyle olsa karnımıza sürdüğümüz yağlar kremlerde zararlı olurdu bacım:) ayyy ayak tabanı dedin de ayaklarıma parafin yaptırmak geldi içimden

selam annişler bebişler dünden beri bi yoğunluk gelemedim nasılsınız neler yapıyorsunuz kötü birşey olmadı dimi çok şükür bende yarın için izin aldımda onun için işlerimi toparlayayım dedim o yüzden gelemedim
hem şeker yüklemesi hem detaylı usg hemde tetenoz olucam artık perşembe günü yaşarmıyım bilemiyorum

hadi bakalaım sen de gör bebişini neler yapıyomuş içerde anlatırsın

merhaba arkadaslar, ya bu 4 gündür acayip migde yanmasi var bende sabah baslyior aksama kadar hic durmuyor ne yapsamda bos ise yaramyior cok kötü bisey yaa

modeli çok beğendim çook tatlı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…