2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bişi sorucam benm satım 23 mayıs..normal doğum tarihim 27 şubat ama sezeryn olucak erken olması gereki doktr 20 inde alırız dedi 39+2 falan olucam çok geç olmuyormu

bnm gibi sezeryan olucak we doktoruna doğum tarihini sormuş olan warmı

canım mrb benımde sat 23 mayıs ama benım kı gec dollenme herneyse.. benımde sezeryan olucak ve 20 şubat geç olucagını zannetmıyorum zaten normalde de 40 hafta da doguyorlar.. bence bu ıyı bısey.. sen neden sezeryan olucaksın kendı ıstegın mı bı rahatsızlık yuzunden falan mı

geç döllenme olduğunu nasıl anlıolar..normalde 40 haftada sezeryanı 38 de yapıolar..bnm aynı doktor gerçi ilk oğlumuda onda yapmıştım 37 haftalık kendim istemiştim sezeryan olucağı için dayanamamıştım artık...bnm ilkki sezeryan olduğundan buda sezeryan olucak cnmm..ilkini doğuramazsın dedi doktorum iri bebek die

normalde benım sat 7 mayıs bebgın haftasıyla sat uyusmuyor yanı 23 unde hamıle kalmış olarak sayıyorlar.. benımde bebegım asagıdaydı.. o yuzdn sezeryan ıstedım ama bakalım hersey normal olursa normal dogururum.. gorumcem de oglunda sezeryan oldu tam 40 haftalıktı bı sorun da yasamadı..

öğretmen srkadaşlar 22+2 yim ben 24. haftanın sonunda mı nöbet tutulmuyor? bir de 22+2 yim ya 23. haftada mı oluyorum yoksa tam 24+6 dan sonra mı tutmayacağım. bir de rapor alacak mıyım nerden alabilirim sağlık ocağı veriiri mi ? ne deyip alacağım...

kızlar bişi sorucam benm satım 23 mayıs..normal doğum tarihim 27 şubat ama sezeryn olucak erken olması gereki doktr 20 inde alırız dedi 39+2 falan olucam çok geç olmuyormu
benım d tarıhım 5 subat ama dr en gec 29 ocakta alacak sezeryan olacagı ıcın ben 20-29 ocak arası beklıyorum

en sonunda cıcışlerımızın resmını cekebıldım

Eklentiler

• $IMG_1911.webp
    17 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_1902.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_1905.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_1906.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_1907.webp
    30 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_1908.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_1909.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_1910.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 42
kızlar yaa acil cevaplayın lütfeen.. eşim akşam 8 de işten geliyor. biz akşam hastaneye gitsek detaylı ultrason ıcın olur mu??

Kizima soyledigim sarkilar:

Gulben ergenden
İcimde bir bebiscik var kipir kipir
Parliyor gozleri aman isil isil
Butun vitaminler senin serefine
Yarasin benim miniikkusumaaa

Bu da mahsun kirmizigulden
Kızçem kızçem seveem mi
Yanagindan öpeem mi
Sen ananin karninda
Babisko bize küser miii

Nasil?

kızlar yaa acil cevaplayın lütfeen.. eşim akşam 8 de işten geliyor. biz akşam hastaneye gitsek detaylı ultrason ıcın olur mu??

Noldu kiz bisey mi oldu? Hayirdir insallah. Detayli icin randevu veriyolar genelde cicim. Gidicegin hastaneye bagli. Ac telefon sor anlat derdini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…