- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.541
ben bu bebek esyalarin oldugu sayfaya nasil geceilirim? resim olan sayfa!
bnm gibi sezeryan olucak we doktoruna doğum tarihini sormuş olan warmı
canım mrb benımde sat 23 mayıs ama benım kı gec dollenme herneyse.. benımde sezeryan olucak ve 20 şubat geç olucagını zannetmıyorum zaten normalde de 40 hafta da doguyorlar.. bence bu ıyı bısey.. sen neden sezeryan olucaksın kendı ıstegın mı bı rahatsızlık yuzunden falan mı
geç döllenme olduğunu nasıl anlıolar..normalde 40 haftada sezeryanı 38 de yapıolar..bnm aynı doktor gerçi ilk oğlumuda onda yapmıştım 37 haftalık kendim istemiştim sezeryan olucağı için dayanamamıştım artık...bnm ilkki sezeryan olduğundan buda sezeryan olucak cnmm..ilkini doğuramazsın dedi doktorum iri bebek die
benım d tarıhım 5 subat ama dr en gec 29 ocakta alacak sezeryan olacagı ıcın ben 20-29 ocak arası beklıyorumkızlar bişi sorucam benm satım 23 mayıs..normal doğum tarihim 27 şubat ama sezeryn olucak erken olması gereki doktr 20 inde alırız dedi 39+2 falan olucam çok geç olmuyormu
benım d tarıhım 5 subat ama dr en gec 29 ocakta alacak sezeryan olacagı ıcın ben 20-29 ocak arası beklıyorum
yanı dr 29 a kadar beklmez dıyorum 29 ocakta 39 haftaı dolduruyor genelde 38 de alıyorlar ya bebegı benım tahmınım 20 ocaktan sonra alınır kılosu uygun olursanasıl bekliosun kız erken mi gelir diosun yanı
yanı dr 29 a kadar beklmez dıyorum 29 ocakta 39 haftaı dolduruyor genelde 38 de alıyorlar ya bebegı benım tahmınım 20 ocaktan sonra alınır kılosu uygun olursa
sanmam kı sonucta detaylı usg ıcın nobetcı dr bekletmezler hastanede sen de esınle gıtme kendın gıtkızlar yaa acil cevaplayın lütfeen.. eşim akşam 8 de işten geliyor. biz akşam hastaneye gitsek detaylı ultrason ıcın olur mu??
kızlar yaa acil cevaplayın lütfeen.. eşim akşam 8 de işten geliyor. biz akşam hastaneye gitsek detaylı ultrason ıcın olur mu??
kızlar yaa acil cevaplayın lütfeen.. eşim akşam 8 de işten geliyor. biz akşam hastaneye gitsek detaylı ultrason ıcın olur mu??
Noldu kiz bisey mi oldu? Hayirdir insallah. Detayli icin randevu veriyolar genelde cicim. Gidicegin hastaneye bagli. Ac telefon sor anlat derdini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?