Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar ben 6+3üm doktora randevuma da daha 5 gün var. 2 gündür ishalim 3 4 kez gidiyorum. Bu da bulantı halsizlik yapıyor. Hasta değilim, yediklerime de dikkat ediyorum. Bir sorun mu var normal mi gebelikte böyle şeyler
Merhaba, geçmiş olsun. Ben yaşadım 4-5 gün sürdü. Hastaneye gittim serum takıldı ona rağmen 4 gün devam etti. Günde 3-4 değil 10-15 su gibiydi. halsizlik çok kötüydü her an bayılacak gibiydim işe de gidemedim.
Endişe etmeyin ama doktora gidip bir muayene olmak da fayda var. Salgın var çünkü. Umarım çabuk atlatırsınız.

Kızlar az önce bulantı ilacını içtim 10 sn sonra kustum baya bi su çıkardım ilaçta çıkmışmıdır tekrar içsem bişey olur mu ki

Selam kizlar,
Burada cok progestan kullanan gordum. Bi sknti falan oldugu icin mi kullaniyorsunuz? Yoksa hic bir sorun olmaksizin da doktor onermis? Benim doktor muayenem daha 2 hafta sonraya. Suan 5 haftaligim. Merak ediyorum o zamana kadar ne yapa bilirim?

Bulantı ilacı prilam mı ben onu yatmadan hemen önce içip hemen yatıyorum yüksek bir yastıkla .günde 4 taneye kadar serbest çıktığını düşünüyorsan içebilirsin ve yatmadan 2 tane içersen daha etkili olur.
Kızlar az önce bulantı ilacını içtim 10 sn sonra kustum baya bi su çıkardım ilaçta çıkmışmıdır tekrar içsem bişey olur mu ki

Chatgpt sordum

Eklentiler

• IMG_0458.webp
    IMG_0458.webp
    36 KB · Görüntüleme: 23
Merhabalar🤗 Ben de pazartesi günü 167 beta ile gebeliğimi öğrendim🥰 sat 8 hazirandı, bat 10 Temmuz yani yarın😊 bugün tekrar kontrol beta verdim sonuç akşama çıkacak inşallah. 30 yaşına gireceğim yakında, ilk gebeliğim, 6 aylık bekleyiş sonucu oldu, tabii ki çok heyecanlıyım ve aynı zamanda çok korkuyorum. Eşim hala inanamıyor tabii ben de kalp atışını vs duymadan tam bilemiyorum inşallah hayırlısı olur😊 ama herkese söylemek istiyorum 😅😅 karnımda ara sıra spazmlar oluyor, göğüslerimde şişkinlik var bir de geçen haftalarda duygu durumum berbattı, yani çook kötü hissediyordum sebebini anlamamıştım, sanırım hormonlarla ilgiliymiş. İnşallah hepinizin süreci hayırlısıyla sağlıkla geçer, sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şimdi yapmak istediğim bir sürü şey var, kitaplar vardı zaten okumaya başladım, yürüyüşe başladım😅 bu süreçte bebeğim için hatim yapmak istiyorum ona başladım😃 işte anlatmaya gerek yok çok heyecanlıyım 😅😅
Duydun mu

Ben de hiç hissetmiyorum daha hissetmemiz için zaten çok erken ama ultrasonda biraz daha insan şeklinde görünce moda gireriz sanırım 😂 ya da kusmalar başlarsa umarım başlamaz da
Canım ben bugün hastaneye gittim doktor alttan baktı kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun ki. 5+6 haftalık dedi

Back
X