2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk, ben iki isim düşünüyorum ilkini muhtemelen zeynep koycam onun yanına yakışan bişey bakıyorumm. ne zormuş isim bulmak, bir türlü karar veremedik (

aynen öyle , aynen öyleeeeee

aa doğru doğru benim gelin erkeğe dönmüştü dimi aman beya kaynana olmaya başladım yaşlılık belirtileri unutkanlık başlamış bile

balık ye balık

hoşbulduk, ben iki isim düşünüyorum ilkini muhtemelen zeynep koycam onun yanına yakışan bişey bakıyorumm. ne zormuş isim bulmak, bir türlü karar veremedik (

öyle zor gerçekten ama bizim senelerdir eşimle erkek çocuk için aynı isim varmış aklımızda o yüzden erkek olduğunu öğrenince ismi de hazır olmuş oldu

anne babaya düşen en zor görev isim konusu inşallah Rabbimin hoşuna gidecek isimler koyabiliriz evlatlarımıza

ya kızlar bende elif ismini istiyorum bende elifin yanına bir isim ekliyim diyorum ama ne isim ekliyeceğimi bilemedim bir türlü ikinci bulduğum isimleri koçişe beğendiremiyoruz ya adam resmen muhalefet parti gibi ya ne desem olmaz diyo yasemen olsun diye tutturdu akşamda elif yasemen böyle de çok uzun olacak soyismimiz de uzun zaten çocuk sınavlarda isim kodlamaktan sınava adabte olamıcak be

aynı durum bizde de sözkonusu adam hiçbir ismi beğenmior... bende iki isimden vazgeçmek zorunda kaldım. (

inci yakışır bence elif inci

koy kız artık şu çocugun resımlerını ne nazlısın doktora gıtcem senın sıpayı beklıyom hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Elif inci güzel bir isimmiş. Bizde kızımıza Benay ismini beğendik. Daha hamile kalmadan önce konuşuyoduk. Kızımız olsun adı Benay olsun diye. Kızımız oluyor. Sonradan değişmezse cinsiyetimiz. Benay ismi de eşimle ikimizin karışımı bir isim. Bebeklerimiz ismi ile yaşasınlar inşallah.

:))))))))))) o zaman koymayın

Elif inci maceranı şimdi okudum. Ama gerçekten çok güzel bir isim.

en sanslınızbenım 12 haftalık cınsıyetını ögrenıp koyduk adını oğluşumun kociş ve oğluşla oratk kararımızdı halamızda denızı rıca ettı bende severım denızı oğlusun adı ruzgar denız olacak ınşallaaaahhh

elif beren nasıl kızlar hoş bunuda kabul etmedi babamız ama uyumlu elif azra ,elif su hiçbirini beğendiremedik ya

cıx olmamış beren ismini hiç sevmiyom.. ben istemiiim koymayın elif lal de güzel

sana bakma yakında doğuracan hala topıc topıc gezıyon

deniz ismide güzel canım benim oğluşumun adı da deniz alp denizi babamız alp de ben ekledim şimdi elifi ben koydum ama ikinci ismimizi babamız hala ekleyemedi yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…