- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.741
yok o da zaten sen dedın ya cok sımarıyolar hamılelıklerını bahane edıyolar ılgı gormeyen kadınlar yapıyor bunu genellıkle dedın ya esın de ona cevap verdı.. yanı gurbette yasıyoruz annemız babamız uzak uzak olmasa dahı benım herseyıme esım kosmalı dıyor nasıl ben ona kosuyorsam bu sevgı yada ılgısızlıkten degıl demek ıstıyor ki haklı da
aa doğru doğru benim gelin erkeğe dönmüştü dimi aman beya kaynana olmaya başladım yaşlılık belirtileri unutkanlık başlamış bile
hoşbulduk, ben iki isim düşünüyorum ilkini muhtemelen zeynep koycam onun yanına yakışan bişey bakıyorumm. ne zormuş isim bulmak, bir türlü karar veremedik(
ya kızlar bende elif ismini istiyorum bende elifin yanına bir isim ekliyim diyorum ama ne isim ekliyeceğimi bilemedim bir türlü ikinci bulduğum isimleri koçişe beğendiremiyoruz ya adam resmen muhalefet parti gibi ya ne desem olmaz diyo yasemen olsun diye tutturdu akşamda elif yasemen böyle de çok uzun olacak soyismimiz de uzun zaten çocuk sınavlarda isim kodlamaktan sınava adabte olamıcak be
bizde böyle giderse tek isim koyucaz gibi anam bu kocişler neden böyle yapıyorlar bilmiyorum kiaynı durum bizde de sözkonusu adam hiçbir ismi beğenmior... bende iki isimden vazgeçmek zorunda kaldım.(
ya kızlar bende elif ismini istiyorum bende elifin yanına bir isim ekliyim diyorum ama ne isim ekliyeceğimi bilemedim bir türlü ikinci bulduğum isimleri koçişe beğendiremiyoruz ya adam resmen muhalefet parti gibi ya ne desem olmaz diyo yasemen olsun diye tutturdu akşamda elif yasemen böyle de çok uzun olacak soyismimiz de uzun zaten çocuk sınavlarda isim kodlamaktan sınava adabte olamıcak be
berineciğim inciyi önce bende düşündümde eşimin inci isminde bir kız arkadaşı olmuş kızda eşimle çıkarken üç dört kişi ile birlikte çıkıyormuş eşim inci ismini hayatta koymaz hahahahahahahahinci yakışır bence elif inci
balık ye balık
yiyorum hemide taze taze babam tutuyo annem temizleyip pişiriyo bizde oğlumla hüpletiyoruz :)))
ben resim koyamadım yaaa
berineciğim inciyi önce bende düşündümde eşimin inci isminde bir kız arkadaşı olmuş kızda eşimle çıkarken üç dört kişi ile birlikte çıkıyormuş eşim inci ismini hayatta koymaz hahahahahahahah
Elif inci maceranı şimdi okudum. Ama gerçekten çok güzel bir isim.berineciğim inciyi önce bende düşündümde eşimin inci isminde bir kız arkadaşı olmuş kızda eşimle çıkarken üç dört kişi ile birlikte çıkıyormuş eşim inci ismini hayatta koymaz hahahahahahahah
elif beren nasıl kızlar hoş bunuda kabul etmedi babamız ama uyumlu elif azra ,elif suhiçbirini beğendiremedik ya
en sanslınızbenım 12 haftalık cınsıyetını ögrenıp koyduk adını oğluşumun kociş ve oğluşla oratk kararımızdı halamızda denızı rıca ettı bende severım denızı oğlusun adı ruzgar denız olacak ınşallaaaahhh
cıx olmamış beren ismini hiç sevmiyom.. ben istemiiim koymayınelif lal de güzel
cıx olmamış beren ismini hiç sevmiyom.. ben istemiiim koymayınelif lal de güzel
deniz ismide güzel canım benim oğluşumun adı da deniz alp denizi babamız alp de ben ekledim şimdi elifi ben koydum ama ikinci ismimizi babamız hala ekleyemedi yaven sanslınızbenım 12 haftalık cınsıyetını ögrenıp koyduk adını oğluşumun kociş ve oğluşla oratk kararımızdı halamızda denızı rıca ettı bende severım denızı oğlusun adı ruzgar denız olacak ınşallaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?