- 27 Şubat 2012
- 16.995
- 28.768
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.761
berine sende o kadar isimdiyorsun kız iki isim belirtin ilkini zaten mecburen eledik biraz daha bul canım arkadaşım ne kadar seçenek okadar iyi koçişe sunulacak birde bu isimler :):)lavanta sana o kadar isim buldum koy birini bakdöverim
kızlar lalın 2 anlamı var 1ı kırmızı demek dıgerıde dılsızlal"i bende severim çok da güzel olmuş
koy kız artık şu çocugun resımlerını ne nazlısın doktora gıtcem senın sıpayı beklıyom hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
berine sende o kadar isimdiyorsun kız iki isim belirtin ilkini zaten mecburen eledik biraz daha bul canım arkadaşım ne kadar seçenek okadar iyi koçişe sunulacak birde bu isimler :):)
ya kızlar bende elif ismini istiyorum bende elifin yanına bir isim ekliyim diyorum ama ne isim ekliyeceğimi bilemedim bir türlü ikinci bulduğum isimleri koçişe beğendiremiyoruz ya adam resmen muhalefet parti gibi ya ne desem olmaz diyo yasemen olsun diye tutturdu akşamda elif yasemen böyle de çok uzun olacak soyismimiz de uzun zaten çocuk sınavlarda isim kodlamaktan sınava adabte olamıcak be
berineciğim inciyi önce bende düşündümde eşimin inci isminde bir kız arkadaşı olmuş kızda eşimle çıkarken üç dört kişi ile birlikte çıkıyormuş eşim inci ismini hayatta koymaz hahahahahahahah
herkeze gunaydınnnnn
elif nida ve elif çağla olabilir kız bunları akşam diyeyim bakalım bizim herife tşk canım aklına gelirse yenileri söyle canım yardımcı olun bana biraz yaelif ecem elif nur (en klasıgınden) elif mina elif buğlem elif nida ayyyy çıldıracam koyma kız isim misim çağla koy
günaydıııııııııın hoşgeldinnn yivrum naber
evt canım ismin kuranda geçmesinin yanında dini olaak anlamının güzel olması gerekli anne baba bununla sorumlu olacakmış ben elif ismini çok beğeniyorum her zaman tutulan bir isim kuranda da geçiyor anlamıda kötü değil ama çif isim de sünnet diye iki isim olsun dedim berra yı düşündüm bende anlamı güzel diye ama bir başka yerde berra ile ilgili peygamber efendimizin berra ismini önermediğini onun yerine zeynep ismini önerdiğini okudum internette bazı yerlerde geçen anlamlar doğru çıkmıyo bunu da iyi araştırmak lazım canımiki isim zor yaa tek isimde buluşmaya çalışın ilerde yeni tanıştığı insanlarla problem olurmuş gibi geliyor. herkesin ilk soracağı soru hangisini kullanıyorsun olacak
ayyy çok güldüm sabah sabah ama takdir ettim eşini dürüst adammış saklamamış
alın size güzel kız isimleri
erva , zeynep , elif , nur , berra , rabia
ben bu isimleri hem dini yönü nedeniyle beğeniyorum hem de kulağa güzel çıtı pıtı geliyorlar.
bi de ipek ismini seviyorum ama onun dini bir anlamı yok.
elif nida ve elif çağla olabilir kız bunları akşam diyeyim bakalım bizim herife tşk canım aklına gelirse yenileri söyle canım yardımcı olun bana biraz ya
kısa zamanda derken tatlım ne kadar kısa zamanda ben lik doğumumu 2010 yılında yaptım sezanyan ile bu ikinci benimde ilkine göre biraz daha kramp ve ağrılarım erken başladı gibi birde göbeğim daha çok hassaslaştı oğluşumu bile kucağıma alamıyorum acıyo diye belki dikişlerden olabilirkızlar aranızda benim gibi kısa zaman da ikinci gebeliğini yaşayan varmı kasıklarım mı ağrıyor yoksa dikişlerim mi anlayamıyorum gerçi cumartesi gidecez doktora ama gene de sormak istedim
iiii bebeeemm sen nörüyon.tek gözum kapalı tek gözum acık bakınıyom:)
allah seni bebeğine kavuştursun emi heheheheh kız senin adın çağla mıydı güzel isim elif çağla uydu gibi kız akşam diyeyim koçişime bakalım beğenecekmiş dua et de beğensin bende kurtilim şu derttensenın bebegee harcadıgım eforu kendı bebeeeme harcamadımçağla koy kız nolur hem benım adım hemde isim annesi ben oluyumm noluuur
balık ye balık
yiyorum hemide taze taze babam tutuyo annem temizleyip pişiriyo bizde oğlumla hüpletiyoruz :)))
ben resim koyamadım yaaa
burası göl kenarı dün eşim de 5 tane tutmuş da gelmiş:) temizledik dün bugün de yicez buyrun gelin
nörüüüm yaa doktora gıdecem de sabah 8 de kalktım daha ütü yapacam kocamı kaldıracam kahvaltı yapacaz da çıkacaz ohoooo kıçımı kaldırsam çok iş becericem de
allah seni bebeğine kavuştursun emi heheheheh kız senin adın çağla mıydı güzel isim elif çağla uydu gibi kız akşam diyeyim koçişime bakalım beğenecekmiş dua et de beğensin bende kurtilim şu dertten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?