2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
lavanta sana o kadar isim buldum koy birini bak döverim

berine sende o kadar isimdiyorsun kız iki isim belirtin ilkini zaten mecburen eledik biraz daha bul canım arkadaşım ne kadar seçenek okadar iyi koçişe sunulacak birde bu isimler :):)

elif ecem elif nur (en klasıgınden) elif mina elif buğlem elif nida ayyyy çıldıracam koyma kız isim misim çağla koy

berru, ceyin,ecrin bu isimler kulağa hoş geliyodu ama anlamları hakkında farklı şeyler okudum ondan vazgeçtim..

iki isim zor yaa tek isimde buluşmaya çalışın ilerde yeni tanıştığı insanlarla problem olurmuş gibi geliyor. herkesin ilk soracağı soru hangisini kullanıyorsun olacak

ayyy çok güldüm sabah sabah ama takdir ettim eşini dürüst adammış saklamamış

alın size güzel kız isimleri
erva , zeynep , elif , nur , berra , rabia

ben bu isimleri hem dini yönü nedeniyle beğeniyorum hem de kulağa güzel çıtı pıtı geliyorlar.

bi de ipek ismini seviyorum ama onun dini bir anlamı yok.

kızlar aranızda benim gibi kısa zaman da ikinci gebeliğini yaşayan varmı kasıklarım mı ağrıyor yoksa dikişlerim mi anlayamıyorum gerçi cumartesi gidecez doktora ama gene de sormak istedim

evt canım ismin kuranda geçmesinin yanında dini olaak anlamının güzel olması gerekli anne baba bununla sorumlu olacakmış ben elif ismini çok beğeniyorum her zaman tutulan bir isim kuranda da geçiyor anlamıda kötü değil ama çif isim de sünnet diye iki isim olsun dedim berra yı düşündüm bende anlamı güzel diye ama bir başka yerde berra ile ilgili peygamber efendimizin berra ismini önermediğini onun yerine zeynep ismini önerdiğini okudum internette bazı yerlerde geçen anlamlar doğru çıkmıyo bunu da iyi araştırmak lazım canım

elif nida ve elif çağla olabilir kız bunları akşam diyeyim bakalım bizim herife tşk canım aklına gelirse yenileri söyle canım yardımcı olun bana biraz ya

senın bebegee harcadıgım eforu kendı bebeeeme harcamadım çağla koy kız nolur hem benım adım hemde isim annesi ben oluyumm noluuur

kızlar aranızda benim gibi kısa zaman da ikinci gebeliğini yaşayan varmı kasıklarım mı ağrıyor yoksa dikişlerim mi anlayamıyorum gerçi cumartesi gidecez doktora ama gene de sormak istedim
kısa zamanda derken tatlım ne kadar kısa zamanda ben lik doğumumu 2010 yılında yaptım sezanyan ile bu ikinci benimde ilkine göre biraz daha kramp ve ağrılarım erken başladı gibi birde göbeğim daha çok hassaslaştı oğluşumu bile kucağıma alamıyorum acıyo diye belki dikişlerden olabilir

iiii bebeeemm sen nörüyon.tek gözum kapalı tek gözum acık bakınıyom:)

nörüüüm yaa doktora gıdecem de sabah 8 de kalktım daha ütü yapacam kocamı kaldıracam kahvaltı yapacaz da çıkacaz ohoooo kıçımı kaldırsam çok iş becericem de

senın bebegee harcadıgım eforu kendı bebeeeme harcamadım çağla koy kız nolur hem benım adım hemde isim annesi ben oluyumm noluuur
allah seni bebeğine kavuştursun emi heheheheh kız senin adın çağla mıydı güzel isim elif çağla uydu gibi kız akşam diyeyim koçişime bakalım beğenecekmiş dua et de beğensin bende kurtilim şu dertten

nörüüüm yaa doktora gıdecem de sabah 8 de kalktım daha ütü yapacam kocamı kaldıracam kahvaltı yapacaz da çıkacaz ohoooo kıçımı kaldırsam çok iş becericem de

ben dün yaptım işlerımı yanı gaynanam geldı sağolsun yaptı gıttıı.benımkıde evde bugun malak gıbı yatıyo:) kocao kalkmadan bende kahvaltı hazrılamam amaaa bebeıss kıpırdnıyo mama dıye:)kalkkk sendeee hadeegıt hayırlı haberle gell

Allah ımmmmmmmmmmmmmmm nolur enişte bey beğensiiiiiinn yaa göbeeeem çatladıı şu kadının çocuuuna isim bulacam diyeee... begensınnn noooluuuurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…