2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benımkıde ıcerden tekme atıyo da napıım babası kalkmadı.. niye yatıyo kız adama nıye malak dıyon

2011 nisan da doğum yaptım yani şuan kızım 17 aylık ve 22 haftalık hamileyim kızım da hiç ağrım olmuyordu ama şimdi falaket ağrıyo bide yürüğüm zaman kendime gelemiyorum demek ki yaram daha yeni olduğu için anam 22 hafta da böyleyse sonrasını düşünemiyorum bide doğum da aynı yeri açıyorlar şimdiden korkmaya başladım :18::18::18::18:

bende doguruyuum hemen hamıle kalıcaam kız nasıl ıdare etcen ıkısı de ufacııık sezeryan mı oldun ilkinde

benımkıde ıcerden tekme atıyo da napıım babası kalkmadı.. niye yatıyo kız adama nıye malak dıyon

evde bugun işi yok.derim ttabee koca gece dolandı uyuyamadı gezmediği oda kalmadı bı salonunbas köşesınde uyuyo orda yatarsa derimm malaktaa derım baska seyde:)))burda demeyimmm sonra kızıyorlar bze bılıyon

aynı dert bende de var canım evt senin daha erken olmuş bana göre benim bile şimdiden hissideyorum sen daha çok etkileniyorsundur karın daha çok çıkınca acaba dikişler daha çok gerttirme yapıp ondan mı acıyor ki anlayamadım ama ilk hamileliğime göre daha zor geçiriyorum özellikle hiç bir şey kaldıramıyorum sürekli ağrı kramp giriyor

babaları dana gibi yatıyo diye aç bırakmayın çocukları beaa! süt için bari ballı falann... ya da ekmek arası atıştırınn hadi bakim. çor çocuk aç bunlar çene yapıyo cık cık cıkkk

evde bugun işi yok.derim ttabee koca gece dolandı uyuyamadı gezmediği oda kalmadı bı salonunbas köşesınde uyuyo orda yatarsa derimm malaktaa derım baska seyde:)))burda demeyimmm sonra kızıyorlar bze bılıyon

he haklısın o zaman da gece ayrı mı yattınız yaniii.. çok ayıp çok valla ben artık kocamı bu geceden itibaren yataktan kovucam dogru duzgun uyuyamadım ya bacagını atar ya kolunu yada gelir kulagımın dıbınde horlar bı dogru duzgun uyuyamadım arkadaş

babaları dana gibi yatıyo diye aç bırakmayın çocukları beaa! süt için bari ballı falann... ya da ekmek arası atıştırınn hadi bakim. çor çocuk aç bunlar çene yapıyo cık cık cıkkk
valla ya aynen tatlım bunlar kendileri tembel de suçu koçişlere atıyorlar siz üşeniyoruz deyin şuna hahahaha şaka bir yana tatlım bu saate kadar nasıl duruyorsunuz ya ben yemediğimde midem bulanmaya başlıyor millet öğle yeme yeme gidicek kızlar bebişlerinizi doyurun artık beyaaa bak yarın doğunca bunları hep bebeğinize anlatıcaz haberiniz olsun

bende doguruyuum hemen hamıle kalıcaam kız nasıl ıdare etcen ıkısı de ufacııık sezeryan mı oldun ilkinde

canım kızıma biraz geç kavuştuk o yüzden gene olmaz diye doğum dan sonra hiç korunmadım ilki zorunlu sezeryan oldu buda sezeryan olacak iki çocuk zor olacak ama olsun şimdi çalışıyorum işi bırakacam eşimde çok yardımcı oluyo ikiz gibi büyüyecekler artık

aynen canım allah yardımcımız olsun cumartesi konuşacam doktorum la bakalım ne diyecek yazarım burdan

allah bizede böyle halalar nasip etsin canım ama nerde bizimkilerin arayıp sorduğu yok bırak eşya almayı

bize de öyle halalar ver yarabiimm.! hadi kızlar hep beraberrr...
yok benım gorumcelerım bı tanedır bırının kredı kartı bende ıstedıgım gıbı harcarım dıgerı ıse ben solemeden herseyı alır evımın yegenının eksık gedıgı ne varsa abla kardes gıbıyız zaten bız

ay ne güzel valla sen o görümceleri öp öp başının üstüne koy bide kredi kartı vermişle allahım ya ben bişi istemiyorum eşimin tarafından ne eşya nede bişi en azından görümcem olsun kayınvalidem olsun bir kez arayıpta kızım nasılsın hamileliğin nasl gidiyor diye sormuyorlar ya biz ararsak konuşuyorlar bu kadar ilgisizlik olurmu doğum yapınca milletin kayınvalidesi gelir ilgilenin bizimki bebek iki üç aylık iken geldiler bekleseydiniz askere giderken gelirdi o el öpmeye dedim bende anacazım ve ablam baktılar bana bu da öyle olacak derdimi deşmişin be ya amma yazmışım hehehehe

maşallah ya. nerde bizde öyle düşünceli iyi kalpli görümce pehhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…