- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.781
ben dün yaptım işlerımı yanı gaynanam geldı sağolsun yaptı gıttıı.benımkıde evde bugun malak gıbı yatıyo:) kocao kalkmadan bende kahvaltı hazrılamam amaaa bebeıss kıpırdnıyo mama dıye:)kalkkk sendeee hadeegıt hayırlı haberle gell
kısa zamanda derken tatlım ne kadar kısa zamanda ben lik doğumumu 2010 yılında yaptım sezanyan ile bu ikinci benimde ilkine göre biraz daha kramp ve ağrılarım erken başladı gibi birde göbeğim daha çok hassaslaştı oğluşumu bile kucağıma alamıyorum acıyo diye belki dikişlerden olabilir
2011 nisan da doğum yaptım yani şuan kızım 17 aylık ve 22 haftalık hamileyim kızım da hiç ağrım olmuyordu ama şimdi falaket ağrıyo bide yürüğüm zaman kendime gelemiyorum demek ki yaram daha yeni olduğu için anam 22 hafta da böyleyse sonrasını düşünemiyorum bide doğum da aynı yeri açıyorlar şimdiden korkmaya başladım :18::18::18::18:
benımkıde ıcerden tekme atıyo da napıım babası kalkmadı.. niye yatıyo kız adama nıye malak dıyon
2011 nisan da doğum yaptım yani şuan kızım 17 aylık ve 22 haftalık hamileyim kızım da hiç ağrım olmuyordu ama şimdi falaket ağrıyo bide yürüğüm zaman kendime gelemiyorum demek ki yaram daha yeni olduğu için anam 22 hafta da böyleyse sonrasını düşünemiyorum bide doğum da aynı yeri açıyorlar şimdiden korkmaya başladım :18::18::18::18:
benımkıde ıcerden tekme atıyo da napıım babası kalkmadı.. niye yatıyo kız adama nıye malak dıyon
evde bugun işi yok.derim ttabee koca gece dolandı uyuyamadı gezmediği oda kalmadı bı salonunbas köşesınde uyuyo orda yatarsa derimm malaktaa derım baska seyde:)))burda demeyimmm sonra kızıyorlar bze bılıyon
ben dun sızler ıcın bazı ısımler paylasmıstım ama gormedınız heraldeerkek; bera,eymen,derin,poyraz,gorkem,cınar,kaan,emir,cemre,toprak,dora
kız;duru, derin,buğlem,berjin,ceylin,ada,ela,oyku,su,cemre,talya,tanem
bugun sızler ıcın sectıklerımmmmmm:)
valla ya aynen tatlım bunlar kendileri tembel de suçu koçişlere atıyorlar siz üşeniyoruz deyin şuna hahahaha şaka bir yana tatlım bu saate kadar nasıl duruyorsunuz ya ben yemediğimde midem bulanmaya başlıyor millet öğle yeme yeme gidicek kızlar bebişlerinizi doyurun artık beyaaa bak yarın doğunca bunları hep bebeğinize anlatıcaz haberiniz olsunbabaları dana gibi yatıyo diye aç bırakmayın çocukları beaa! süt için bari ballı falann... ya da ekmek arası atıştırınn hadi bakim. çor çocuk aç bunlar çene yapıyo cık cıkcıkkk
babaları dana gibi yatıyo diye aç bırakmayın çocukları beaa! süt için bari ballı falann... ya da ekmek arası atıştırınn hadi bakim. çor çocuk aç bunlar çene yapıyo cık cıkcıkkk
kızlar ruzgarım ahalası bubchenin yenı dogan ne varsa almış unnadodan
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpNNU1BPT0= burda adı yenı doğan ne varsa hepsını toplamış 130 tl bayılmıs kadıncagız sabah saba:)
bende doguruyuum hemen hamıle kalıcaamkız nasıl ıdare etcen ıkısı de ufacııık sezeryan mı oldun ilkinde
aynı dert bende de var canım evt senin daha erken olmuş bana göre benim bile şimdiden hissideyorum sen daha çok etkileniyorsundur karın daha çok çıkınca acaba dikişler daha çok gerttirme yapıp ondan mı acıyor ki anlayamadım ama ilk hamileliğime göre daha zor geçiriyorum özellikle hiç bir şey kaldıramıyorum sürekli ağrı kramp giriyor
allah bizede böyle halalar nasip etsin canım ama nerde bizimkilerin arayıp sorduğu yok bırak eşya almayıkızlar ruzgarım ahalası bubchenin yenı dogan ne varsa almış unnadodan
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpNNU1BPT0= burda adı yenı doğan ne varsa hepsını toplamış 130 tl bayılmıs kadıncagız sabah saba:)
allah bizede böyle halalar nasip etsin canım ama nerde bizimkilerin arayıp sorduğu yok bırak eşya almayı
yok benım gorumcelerım bı tanedır bırının kredı kartı bende ıstedıgım gıbı harcarım dıgerı ıse ben solemeden herseyı alır evımın yegenının eksık gedıgı ne varsa abla kardes gıbıyız zaten bızbize de öyle halalar ver yarabiimm.! hadi kızlar hep beraberrr...
burası göl kenarı dün eşim de 5 tane tutmuş da gelmiş:) temizledik dün bugün de yicez buyrun gelin
ayy anamamı gitsem ne etsem buakşam baluk yimeye hehehehe
günaydın desicam balımgünaydınnnnnnnnnnnnnn
babaları dana gibi yatıyo diye aç bırakmayın çocukları beaa! süt için bari ballı falann... ya da ekmek arası atıştırınn hadi bakim. çor çocuk aç bunlar çene yapıyo cık cıkcıkkk
bencede biz öğlen yemeğine gitcez siz hala kahvaltı ettirmediniz be çocuklara yazık günah kaldırın o narin popişlerinizi yerinden
aminnnnnnnnbize de öyle halalar ver yarabiimm.! hadi kızlar hep beraberrr...
ay ne güzel valla sen o görümceleri öp öp başının üstüne koy bide kredi kartı vermişle allahım ya ben bişi istemiyorum eşimin tarafından ne eşya nede bişi en azından görümcem olsun kayınvalidem olsun bir kez arayıpta kızım nasılsın hamileliğin nasl gidiyor diye sormuyorlar ya biz ararsak konuşuyorlar bu kadar ilgisizlik olurmuyok benım gorumcelerım bı tanedır bırının kredı kartı bende ıstedıgım gıbı harcarım dıgerı ıse ben solemeden herseyı alır evımın yegenının eksık gedıgı ne varsa abla kardes gıbıyız zaten bız
yok benım gorumcelerım bı tanedır bırının kredı kartı bende ıstedıgım gıbı harcarım dıgerı ıse ben solemeden herseyı alır evımın yegenının eksık gedıgı ne varsa abla kardes gıbıyız zaten bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?