2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar BUTİKBEBE de Chicco nun ürünlerinde indirim var eğer ilginizi çekerse ben demin biberon emzik file ve derece aldım.
Öpüldünüz....

günaydın kızlar az önce sağlık ocağından geldim tetenozumu:94: oldum geldim şimdilik bişey yok ama inşallah ta olmaz sağlık ocağında eşiminde boyunu kilosunu ölçtüler çok komikti doğumdan sonra da ölçüceklermiş sizin eşinizide ölçtülermi belini kalçasını bile ölçtüler eşim diyo terzide gibiyim sanki

selam kızlarr ve minik bebişler :))) bugün aşı olacağım bakalım bana etkileri neler olacak öğlende arkadaşımla çıkacağım hem gezinti hemde ahşap çerçeve almıştım pembişimin odasına.. onu süslemek için malzeme alacağım bitince atarım resmini ve sonrada aşıııı

Allah bozmasın canım maşallah valla bende 2 tane var görümce ne kokarlar ne bulaşırlar kaldıki bebeğime bübchenden ürünler alcak he pehh

ahahaha çok güldüm yok benim herifi sormadılar bile

soraydın ya niyeymiş çok merak ettim şimdi

biz yemeğe gidiyoruz teyzoşlarııı afişyet bal şeker kaymak olsun hepinize

afiyet olsunnnn yarasın kuzucuğaa

günaydin kizlar, demin kocam aradi dogum günün kutlu olsun diyor, hic aklimdan cikmisdi dogum günüm oldugumu, ya ben bukadar unutkanmi oldum ben hayata dogum günümü unutmazdim. bide kocama kiziyordum eger dogum günümü unutursan cok kizarim sana diye, ama kendim unutmusum inanmiyorum yaa.
22 oldum yaslaniyorum artik bende ;-)

doğum günün kutlu olsunnnn daha nice yaşlaraaa

kafa da o kadar şey var ki normaldir. benim de taa şubatta bebiş oldu olucak falan derken kesin arada kaynarım

doğum günün kutlu olsun canım benim de eşimin doğum günü bugun unutmuş gibi yaptım kesin biyerden msj gelmezse oda hatırlamaz inşallah akşam supriz yapacam bi taneme bu arada sen yaşlandıysan ben nine oldum :) benim yaşım da 29

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…