2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Gunaydin herkeseeeeeeeee...
Oh yarabbi sukur dun gece kesintisiz uyumusum. Mis gibi kalktim bugun enerjik.
Yalniz gece yatinca afedersiniz makatima bir bicak saplandi sanki bir dk kadar:26: niye oldukine aczba? Kabiz fln da diilim. Hemoroit diildir di mi?!

1 ay sonraya birakma tatlim. 24. Haftayi bitirince hemen yaptir. Benim o haftaya kdr sikayetim yoktu, basladi ve seker cikti. 24. Haftada hpl diye bisey salgilanmaya basliyomus duzensizlik o zmn cikiyomus. Geciktirme nolur. İnsallah bisey cikmaz.
Ananin yanindan yeni geldin tabi bayramda evdesiniz o zmn?
Bu arada kış demek istedim evet.:) berrak in kafa randevu almaya odaklaninca karismis ortalik telefondan turkce karakteri yazmak uzun oluyo. Bakiniz bakınız.:) üşengeclik iste!
Ya ben bazen bebeğin hareketlerini vajinamda hissediyorum. Sanki resmen vajinama vuruyo asagidan çıkacak gibi hissediyom. Bebek aşağıda mı acaba ya. Kontrolum de 1 hafta sonra.benim gibi hisseden var mı?

Sen arada bi bak ayak fln gorursen cikmis.. bazen oluyo bana da kurcaliyo sanki orayi. Babasi da kiziyo anneni rahatsiz etme diye. Bizim kiz hemen laf dinliyo cekiyo elini ayagini ordan.

günaydın hamişlerrrr
napıyosunuz bakalım ? herkes iyi mi ?
dün öğlen biz oğlumla işten kaçıp bostanlı pazarına gittik bi sürü cici aldık ben de rahatladım sonunda dün akşam yorgunluktan fotolarını çekip koyamadım en kısa zamanda inşallah

meltemmmm nerdesin anacım adresini gönder de rüzgarın hediyesini göndereyim gerçi sen bi hafta yoksun acep istanbuldan geldikten sonra mı istersin bilemedim haber et bana kuzum

nabersınızzz bennn uykusuzzz gece ne guzel uykumgelmıstı yatağaa bı gectımm bızımkı basladı tekme tokat kafaaa ne yaptığını bı turlu çözemedık benn ahh uhh yaptıkca babasıda koydu elınıı resmen organlarım yerdeğiştı sankıı bana dıyo senın ısın zorrr okdr harekettt yuhhh dedım kucucuk yerde napıyo bu:))uyutmadı benı tamm ıkı saat .gercı o hareket ettıkce hosuma gıdıyo amaa bazen hıc durmuyooooo

Kızlar Kasım annelerini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Nişanı gelen mi ararsını suyu gelenmi hepsi orda:) iyi tecrübe olur bence hatta hep beraber gidelimmi komşuluğa çay içer geliriz

Son düzenleme:

çok geçmiş olsunnn, bu aralar herkes hasta yaa salgın var heralde ne kadar dikkat edersen et kapıyosun. Çabucak atlatırsın inşallh. Msjnı aldım tatlım ama özel msj atmam için birz çalışmam lazım. 100 msja daha erişemedim. hediyenin acalasi yok zaten bayramda 10 gün falan annnemlere gidiyorum yokum. bayram dönüşü gönderirisin kızışımın hediyesisiin

günaydın kızlar...bugun hıc ıyı degilim benim kopek fobim var ve dun 4 kopekle karşılaştım sahilde...ağlamaktan sinirden işim bitti. keşke Avrupadaki gibi bu hayvanlarında kendi yaşam alanları olsa, çok geriliyorum çok..

bende de var şekerim aynı fobi. önceden kendimi atatrdm arabanın ltlarına falan köpek görünce gözüm bişey görmüyo. ama şimdi yalnız çıkmamaya çalışıyorum mümkün olduğunca özellikle köpeklerin olabilirlik saatlerinde..

günaydın kızlar sabah müşterim vardı yanımda gelemedim bugün diyetisyene gideceğim dua edin bana ne olur ki insilüne başlamayalım bakalım ne çıkacak sonucumuz

öffff stresten ölücem. bugün görümcem geliyor. ve 3 gün sonra da kayınvalidelere gidicez. 1 hafta ordayız. inşallah oralarda stresten başıma bi haller gelmez.sevemiyorum bi türlü yaaa

kızlar günaydın ben hala yatak döşek yatıyom arada okuyom yazdıklarınızı ama cvp vermeye mecalim yok:2: bayram haftası izin alıcam diye rapor falan da almadım sürünüyom 2 haftadır.
annemle eşim çok kızıyo bu kadar idealist olmaya gerek yok diye:26: ama yazık zaten ikinci dönem yokum öğretmen gelcek mi gelmicek mi belli değil. yazık o çocuklara da neyse işte sabah akşam yatıyom öğleden sonra okula marş marşşş

öffff stresten ölücem. bugün görümcem geliyor. ve 3 gün sonra da kayınvalidelere gidicez. 1 hafta ordayız. inşallah oralarda stresten başıma bi haller gelmez.sevemiyorum bi türlü yaaa

benim dünyama hoş geldin, ama benim görüşmemek gibi bir özgürlüğüm var:) kimsede gık diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…