2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slamlarrrrr,hanımlar bugun cok durgun ve yorgunum ıcım sıkılıyooo

bende de var aynı şey canım o yüzden de kızlarla çay bahçesinde oturmaya çıkcam birazdan içim açılsın biraz evde tıkılmayalım çıkın bi tur atın yahu...

başınız sağolsun canım...ben de bazen durduk yere ağlıyom öyle hormonlar işte....

sağol canım allah razı olsun bu hormonlardan çektiğimiz ney bilmiyorum ki oğluşumda hissetti galiba dün sabah çok fazla hareket etmedi ama gece ben sakin ve rahattım yatağa yatınca o da içerde parti verdi bir sağ bir sol hoppp

hormonlardan heralde, yurucek halımde yokk kı

kızlar ben de aynı durumdayım çok moralim bozuk 3 aydır maaşlarımız yatmıyor , ev kredimiz de var malum , ee eşim tek başına yetişemiyor bebişe de bişey alamadık bugüne kadar , dün dedesi sponsor oldu bi kaç bişey aldık pazardan ama bugün o mutsuzluk geri geldi rabbim sonumuzu hayır eylesin hepimizin

kızlar ben şuna karar verdim. hamilelik hiçte o kadar güzel bir süreç değilmiş. neden diceksiniz. bol bol stres, şu tahlil bu tahlil, acaba sonuçları nasıl, ay ikili test ay amniyosentez aman sonuçlar nasıl. bebeğim sağlıklı doğucakmı bir sorun varmı diye düşünmekten kafayı yedim ben

üüzülme Allah büyük hiç kimse dört dörtlük yaşamıyorben de kızıma oda alayım diye hayal ederken, hiç olmadık masraflar çıktı odayı erteledik. sadece çekmeceli karyola alabildik. giysi sorunumuz kalmadı gibi ben hep aldım çoğunu taksitle. sen de üzülme nolur

canım dert hiç bitmeyecek hamile kalmadan önce her ay hamilemiyim falan diye geçirdik hamile kaldık kese göründümü kalp atışı var mı kalp atışı olur gelişimi nasıl kız mı erkek mi erken doğum mu olucak normal doğum mu olucak doğdktan sonra sağlığı yerinde mi gazı var mı aç mı kilo aldı mı boyu uzadımı tuveletini yapmayı öğrenecek yemek yemeyi öğrenecek okul falan oooo ölene kadar bu böyle devam edecek allah başka dert vermesin canları sağolsunda

ister istemez üzülüyorum çocuğu bıraktık evin derdine düştük elimizden gitmesin diye kıvranıyoruz valla Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten bebişlerimizin yüzüne baksın

ister istemez üzülüyorum çocuğu bıraktık evin derdine düştük elimizden gitmesin diye kıvranıyoruz valla Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten bebişlerimizin yüzüne baksın

Rabbim yardımcınız olsunbebekler kısmetleriyle gelirmiş gun neler gösterir bilemeyiz canım:26:benim kardeşimde nisan ayında doğum yapacaktı doğuma kalmış 15 gun eşi işsizdi1 sene boyunca işsizdi her yere başvurmuştu kafayı yiyecektihiç bir sonuç alamıyordu takiiiiii doğuma 15 gun kala hiç beklemediği imkansız denecek bir işyerinden onay geldi işe başlaması içinhepimiz şoklardayız tabiihala da orada çalışıyor çok şükürRabbimm neylerse güzel eyler

Son düzenleme:
ben cıktım canlar, camları sılcem korkuyorumda bebegım ıyıce asagı ındı bana dua edın Rabbım yardımcımız olsun. ısım bıtınce gelırım optm

ben cıktım canlar, camları sılcem korkuyorumda bebegım ıyıce asagı ındı bana dua edın Rabbım yardımcımız olsun. ısım bıtınce gelırım optm

kolay gelsinde ne camı siliyorsunnntehlikeli ya yapmayın böle şeyler kollarını kaldırdıkca göbeğin gerilecek offfff dikkat et barii

canım dikkat et kendine silme camlarıda bebişin daha önemli valla ben öyle detaylı temizlik yapmıyorum artık cam kapı falan 4 sene bekledim oğluşumu şimdi onu riske atamam evi bile eşim temizliyor valla bende geri kalanı yavaş yavaş yapıyorum boş ver camlarda pis kalsın bebeğinden önemli mi hamilelikten önce temizlik manyağıydım ben ama şimdi o kadar aşırı aldır mıyorum ne yalan söyleyim

ben de normalde kendim yapardım. ama hamile kaldığımdan beri hacer geliyor, annemin evine gelen bayan. saolsun çok temiz. 100 tl veriyorum 1,5 2 ayda bir temizliyo. kıyı köşe siliyo. çok ta detaycı çok memnunum. arada tavsiye ederim:) güzel oluyo

bende 15 gun önce aldım heryer temizlendi camlar vs. iyi oluyor arada almakben hamile oldum olalı elektrik süpürgesini elime almadım titreşiminden bişey olur diyeçamaşır sepetini bile eşime taşıttırıyorum ağır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…