- Konu Sahibi papatya3459
- #4.441
BEN TOPIK SAHIBI OLMAK ISTEMIYORUM,AMA HER ZAMAN BU TOPIKTE OLUCAM VE PAYLASIMLARDA BULUNUCAM.
TABLOYU HERGUN GUNCELLIYICEK VE ara-sira kizip yazi yazan hamislerin nazini cekicek,hamile haliyle tum bunlara katlanicak biri varsa gelsin
KAZENDE yazicam topik ona devr edilsin.
cunki,burda tabloda bana karsi cikan kisileri herdefa guncelleme mecburiyetim yok.
bunu yapmak isteyen varsa TOPIGI TESLIM ALSIN ve hergun ugrassin.
ben sadece herkes gibi ugrayip bilgi vericem ve paylasimlar yapicam.
BU TOPIGI ASLA TERK ETMEM,AMA GEREKSIZ INSANLARI GUNCELLEME GIBI BIR MECBURIYETIM YOK.ISTSEM ONLARI SILERDIM VE SADECE MELEK HAMILELERI GUNCELLERDIM AMA benimde kimseyi bilerek silme hakkim yok,cunki burasi benim diyil herkesin topigi.
silmekte ozgur diyilim,ama guncellememekte ozgur oldugum icin BU SON GUNCELLEMEM olucak.zaten iki haftalik tatile cikicam.
dileyen topigi devr alsin.
SLADI nin derdi ne doktorluk isbati nede topik sahibi olmak.
onun tek derdi kayb edilen bebegin ardindan sag saglim bir bebeginin olmasi.

TABLOYU HERGUN GUNCELLIYICEK VE ara-sira kizip yazi yazan hamislerin nazini cekicek,hamile haliyle tum bunlara katlanicak biri varsa gelsin
KAZENDE yazicam topik ona devr edilsin.
cunki,burda tabloda bana karsi cikan kisileri herdefa guncelleme mecburiyetim yok.
bunu yapmak isteyen varsa TOPIGI TESLIM ALSIN ve hergun ugrassin.
ben sadece herkes gibi ugrayip bilgi vericem ve paylasimlar yapicam.
BU TOPIGI ASLA TERK ETMEM,AMA GEREKSIZ INSANLARI GUNCELLEME GIBI BIR MECBURIYETIM YOK.ISTSEM ONLARI SILERDIM VE SADECE MELEK HAMILELERI GUNCELLERDIM AMA benimde kimseyi bilerek silme hakkim yok,cunki burasi benim diyil herkesin topigi.
silmekte ozgur diyilim,ama guncellememekte ozgur oldugum icin BU SON GUNCELLEMEM olucak.zaten iki haftalik tatile cikicam.
dileyen topigi devr alsin.
SLADI nin derdi ne doktorluk isbati nede topik sahibi olmak.
onun tek derdi kayb edilen bebegin ardindan sag saglim bir bebeginin olmasi.